- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Hmmm..
Használ valaki '20 januári LOS 16-ot.? (január 1-i utáni érdekel)
Meglepődve vettem észre, hogy egyik GCam sem akar futni rajta, amiket eddig használtam (Arthur, UriKill). Reinstall, full delete,stb. sem nagyon segít..
Valaki meg tudja erősíteni / cáfolni.? -
siddis
őstag
válasz
johnmay #28995 üzenetére
Ha megvan a /data egy TWRP-s mentésben, akkor csak szedd le a legfrissebbet (ma este 18 körüli), telepítsd fel TWRP-ből (+ a Gapps + Magisk 20.3), aztán ha beröffent akkor vissza TWRP-be és csak a /datá-t állítsd vissza abból a meglévő mentésből..
Én soha nem szoktam OTA-n frissíteni, mert túl sok cuccom van a /system-ben, illetve ki van onnan dobálva minden fölösleges vacak, de így is megvagyok egy fél óra alatt kb. -
siddis
őstag
válasz
johnmay #28993 üzenetére
Igazság szerint encrypted tárolónál mindig kéri a jelszót..
Megnézted TWRP_ből hogy az adataid megmaradtak.?
Full mentésed van egyébként.? (system-vendor-data-stb.)Épp most ebben a pillanatban frissítem én is telót a 2020-01-01 verzióról a pár perce kijött verzióra, mert abban már benne van a januári sec.patch és a két mai frissítés is..
-
siddis
őstag
válasz
Lacopapi #28974 üzenetére
..nem mintha tamáskodnék, de nekem se szokta jelezni mondjuk a futár hívását délután négy óra után, sőt sokszor abba az irányba kicsengeni sem szokott a készülék. Illetve a UPC-s szerelő száma ilyen még, meg a közös képviselőé, -valahogy ha szabit veszek ki arra a napra el van átkozva a telefonom.
-
siddis
őstag
válasz
csferke #28956 üzenetére
A felsőre / legutolsóra mondtam, persze a nevében nincs benne, de nekem attól még megy szépen. Ki tudja milyen névadási metódusokat használnak némelyek..
Ha ezt az Arthur-félét használtad eddig, akkor azt felülírja szerintem, bár láttam már mindenfélét mikor próbálgattam ezeket, a 'tiszta munka' az lenne ha törölnéd a fenn lévőt a beállításaival együtt és úgy telepítenéd.
Ja és LOS16 van fenn nekem, azon szépen 'dünnyög'.. -
siddis
őstag
Az új Arthur-féle GCam-ot próbálta valaki.?Szép képeket csinál és a videó is megy..
-
siddis
őstag
Havoc-OS-v3.1-20200110-santoni-Official.zip
OpenGapps Beta• Updated perf, thermal and vulkan blobs
fromLA.UM.8.6.r1-01900-89xx.0
• Updated qti-telephony-common from DRG
• Updated TCP mobile buffers
• Fixed SafetyNet on Non-Rooted Devices
• Enabled AOSP Bluetooth audio HAL v2
• Restored old DT2W implementation
• Kernel Upstreamed to latest CAF tags
• Merged AOSP r25 tag (January Security Patch)
• Added Lineage Touch HAL support for gestures
• Added toggle to disable Notifications vibration
• Added Sensor block per-package
• Added Square and cylinder icon shapes
• Added Sync QS Tile
• Added toggle to hide pill in full gestural nav mode
• Added App version on apk installation dialog
• Added gradient subs theme support for QS tiles
• Allowed Lockscreen art blur to be set to 0
• Removed Date and weather from Text clock
• Fixed Text clock translations
• Fixed lock icon stuck in AoD
• Improved Power button flashlight toggle
• Improved brightness slider layout
• Improved ColorPicker layout
• Replaced AOSP keyboard with GBoard
• Updated some prebuilt apps
• Other fixes and improvementsoodix(a Goodix ujjlenyomat olvasó nem megy, csak az FPC)
-
siddis
őstag
Szóval az új Mokee..
Számomra pozitívum, hogy a 9-ben már benne van a hívásrögzítés (mint a LOS-ban) sőt kiválasztható, hogy minden hívás után automatikusan rögzítsen - ez a LOS-ban nincs benne.
A galéria app-ja mindig is tetszett -van úgy hogy átemelem LOS-ba- mert véd akaratlan törlés ellen lomtárral, illetve a sorok-oszlopok száma kedvünkre növelhető-csökkenthető.
Szép áttűnések és extra animációk vannak benne, akit ez érdekel. Kamerája a szokásos LOS Snap Camera, semmi extra..
A titkosított belső tárhelyet rendesen kezeli, ujjlenyomat is rendben (az enyém FPC.)
A többi összességében egy LineageOS 16, csak pár app eltéréssel (Lawnchair, Via Browser, Warp Share), akinek bejön szerintem használhatja nyugodt szívvel, mert a jelek szerint jönnek hozzá a frissítések majd (A Mokee 8.0 [Oreo] is frissült ma).
Hajrá, fiatalok.. -
siddis
őstag
Hát ez mind szép, na de a papucs.? Az mennyi volt, báttya.?!
-
siddis
őstag
Wolf V8.2 Premium Treble 2019-12-14
Wolf V8.2 Premium non-Treble 2019-12-20- Removed DT2w S2w S2S
- Features -- || Gaming || Battery || Auto Charging Cut || WireGuard Vpn ||
- Governors -- || Electrone || Alucard || Zzmoove || ElementalX || Nebula || Interactive Pro || Cultivation ||
- Hotplugs -- || Alucard || MSM || -
siddis
őstag
(nem árt rákeresni a modul nevére telepítés előtt, bár sok közülük 'adja magát')
-
siddis
őstag
Ha valakit érdekel, akkor ma (egy órája kb.) a Mokee OS főverziót lépett ( Oreo -> Pie)
PróbalehetőségBoldog Új Évet, jó ROM-olást tömbtársak..
-
siddis
őstag
válasz
Lacopapi #28835 üzenetére
Az újabbakkal nekem sem megy a videó, én legtöbbet az MGC_5.1.018_Urikill_vXXII verziót használtam. Tegyél egy próbát vele, ha gondolod.
-
siddis
őstag
GamerROM Eclipse Pro™ v1.00 for the Xiaomi Redmi 4X
- Initial release
- 2019-12-05 securtity patch
- Android 9 (SDK 28)
- Treble
- Gamer ROM downloader : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamerrom.downloader
- AFH-link : GamerROM Eclipse Pro™ v1.00 for the Xiaomi Redmi 4X(első blikkre pimp-elt LOS 16)
-
siddis
őstag
Android Q-hoz már van OpenGapps beta..
-
siddis
őstag
A Viper4Android FX 2.7.1.0 már működik Android Q alatt, ha valaki azt használ és érdekli felpattintom valahová..
-
siddis
őstag
válasz
lócitrom #28672 üzenetére
Most LOS16 van fenn.. Néha nem ébreszti fel az ujjlenyomat olvasó, de a Rockstar vagy Phantom kernelekkel simán ébreszt. Akksi időben mondjuk 2-3 nap, dual SIM-mel.. Magisk ok, Viper4Android ok, GCam ok, szinte naponta jön ki újabb verzió (frissítik is néha, nemcsak ugyanazok a build-ek pörögnek)
-
siddis
őstag
Van újabb LOS 17.0.. BitGapps 10.0.0.v5.kell mellé, (esetleg NikGapps Q) root-hoz meg a Magisk..
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Csak félve merem ajánlani : Lineage OS 17.0 219-11-28 initial build, a goodix ujjlenyomat olvasó nem működik ezen sem.
-
siddis
őstag
válasz
lócitrom #28624 üzenetére
Hmm, valami third party app, mondjuk a Terminus.?
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Ha ezzel a témával konszenzusra jutottatok, akkor javasolnám az Orbán-Gyurcsány, Android vs. iOS valamint a Linux kontra Windows témaköröket..
-
siddis
őstag
OTA Update file from 10.3.1.0.NAMMIXM to 11.0.2.0.NAMMIXM..ha valaki kézzel frissítene..
-
siddis
őstag
Előfordult már, de leginkább a Kernel Adiutor-ral, mióta Smartpack Kernel Manager-t használok, azóta nem találkoztam ilyennel. Nálad mi van fenn.?
-
siddis
őstag
válasz
ChRiS_RS #28481 üzenetére
Azóta valaki kiszedte egy Pie-os MIUI-ból a témát, felpattintottam ide, keresd meg és próbáld meg telepíteni, már marha rég telepítettem témát MIUI-ra..
-
siddis
őstag
Állítólag az " "adb shell settings put secure ui_night_mode 0" parancs kiadásával elővarázsolható a MIUI 11-ből a dark mode..
LOS-on vagyok, nem tudom tesztelni..
-
siddis
őstag
Frissítettek tegnap a Rockstar-kernel-eken, úgy hogy én is update-eltem..
-
siddis
őstag
Az igazán bátrak kipróbálhatják a Lineage OS 17 ma kiadott treble system image-ét.. Csak system.img, vendor nélkül.!!!
-
siddis
őstag
MIUI HM4X v.11.0.2.0 Global NAMMIXM 7.1
CHANGELOG :
• Comprehensive design optimized for full-screen display devices.
Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create a system where nothing stands between you and the content• Sounds of nature.
¹Wake up to the gentle sounds of nature with our new alarm ringtones.
²Notification sounds won’t make you tired. Now, they keep changing dynamically, just like nature does• Documents
¹Preview your documents before you open them
²Stay productive and efficient with our all-new Mi Doc Viewer• More features
Tasks: Manage and edit your tasks in the Notes app. Receive timely notifications and mark things done.
Quick replies: Reply to messages from any app.
Game Turbo: Turn your device into an ultimate gaming console.• System
¹New: Editing, sharing, and customizing your screenshots is now much easier
²Optimization: Lock screen pocket mode• App lock
New: Locking Google contacts is available now• App vault
¹New: You can swipe down to view more shortcuts now
²Optimization: All-new design and UI• Battery usage
Fix: Some Battery saver setting options didn’t appear -
siddis
őstag
Passz, még nem volt érkezésem kipróbálni egyelőre.. Link
A Gamers biztos hogy 'húzva van'. -
siddis
őstag
Vannak új Rockstar v8-as kernelek - Gamers Edition, OC, non-OC- és holnapra ígérte a MIUI-változatot, érdekel valakit a link.?
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Mármint https://download.lineageos.org/santoni .?
-
siddis
őstag
-
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Pont most szórakozom egy Baikal nevű CalDAV/CardDAV szerverrel, hát nagy élmény, mit mondjak..
Más...
Xiaomi.eu_multi_HM4X_9.10.31_v11-9_By_AnGgIt86
Nem próbáltam.. Csak ésszel..
-
siddis
őstag
Akit eddig az tartott vissza az Android 10 kipróbálásától, hogy nem működik benne a Goodix -féle ujjlenyomat olvasó, az ne fogja vissza magát..
-
siddis
őstag
Valaki próbálta már : MiRoom
Redmi4X_MIUI_9.10.10_MiRoom_7.1.2 -
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #28258 üzenetére
Hja, hosszabb úszás / strandolás után egy darabig nem is tudtam feloldani..
Szerintem jobban kajálják az akksit, mint az Oreo, meg ugyebár ez már egy "régi proci, régi típusú energiagazdálkodással" -
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #28256 üzenetére
Talán ez..
Mondjuk egyikkel sem megy még a Goodix ujjlenyomat olvasó.. -
siddis
őstag
Köszi..
Nálam is bootloop-ol az OpenGapps, az ujjlenyomatolvasóval viszont sosem volt problémám, most sem. Mély alvásból tényleg 'nehezen ébred' és szerintem ez nem az ujjlenyomat hibája, hanem inkább kernel vagy valami más.
Majd hegesztenek rajta valamit, remélhetőleg. Amúgy megy minden pöpecül, Google Camera is megy hegesztés nélkül. -
siddis
őstag
Felrakta már valaki esetleg valamelyik új, hivatalos Lineage 16 build-et.? Eszmét cserélnék vele a tapasztalatokról, stb stb..
-
siddis
őstag
YESSS.!!! Lineage OS 16.0-20191008-nightly-santoni
-
siddis
őstag
Jó hír, hogy a mai napon visszakerült a Santoni a hivatalos LOS-build-ek közé, a Lineage 16 Nightly fog majd jönni, amint lesz vendor image hozzá... Link..
Rossz hír hogy már a jelek szerint sosem lesz Oreo 8.1 Official..
-
siddis
őstag
Apropos...
Ha valaki szereti a LOS-t, akkor tegnap 'éccaka' kijött a legújabb Mokee OS, amiben csak nüansznyi eltérések vannak a LOS-hoz képest..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged