- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Némileg offtopic, tud valaki valami arról, hogy miként viszonyul oda-vissza az amerikai és az európai mobil frekvenciatartomány? Tudom kint használni a magyar telót, illetve ha usa-ban veszek telefont azt itthon vajh tudom-e? Nem csak 4G hanem úgy általábban 2G-3G is.
-
bunnyhu
senior tag
Most a konkrét esettől függetlenül (szóval nem az olvtársat támadom) véleményem szerint a környezetünk számára legidegesítőbb dolog a világon amit telefonnal tehet az ember, hogy kihangosítva hallgat rajta zenét. A Sokol rádió minőségével vetekedő minőség persze sokat nem ront az amúgy is többnyire roppant kiváló zenén, de legalább mindenkit zavar az illető hallótávolságon belül - és ezt legtöbb esetben élvezi is.
-
bunnyhu
senior tag
Egyébként a camera2.api miért nem alapértelmezett a ROM-on, ha egyébként tudja használni a hardver?
Tette fel a kérdést a költő -
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #11820 üzenetére
Ez most egy erős közepes használat, volt pl. egy 7 órás áramszünet amit a telefonon neteztem végig mobilnetről, de egyébként pont a teszt miatt napközben mindig ment a wifi és használtam is, és volt benne mondjuk 2 óra pofázás, meg általános használat (vlc remote, chat, ilyesmi). Szóval nem lógtam rajta, mint egy tini de nem is a mobiltorony lábához raktam kikapcsolt kijelzővel
Egyébként továbbra is a kijelző fogyasztja a legtöbbet, szerintem akinek pl durván rossz az üzemidő, lehet meg kéne néznie a fényerőt, mert ha lejjebb veszi picit akár spórolhat is. Ja, és a BOA is többet zabál a fehérebb képével -
bunnyhu
senior tag
miui9
Igazából én semmi különbséget nem látok, nem érzem se gyorsabbnak se lassabbnak, az akksi idő is kb. ua, most lehet apró különbség, de semmi hűbazze effekt. Nekem most pl. 5 nap után lett 20% az akksi és még egy nap üzemidőt ír.
Pár hiba amibe belefutottam:
Eddig a slack pl jelzett hogy van üzenet, most nem, csak ha el van indítva.
A tárcsázóban a számokkat keresés szövegre nem tökéletes, pl. az ékezeteken elhasan biztosan.
Pár dolog az eddigieknél is szarabb helyre került, pl. az akksi üzemidő megnézés.
Ha lehet még sűrűbben jönnek "spam" üzenetek mindenféle Mi... programoktól. Na pl. emiatt fogok most kipróbálni egy stock androidot.Szóval alapvetően nincs fájdalmas gond így kb. egy hét után, aki downgrade-el, tegye, én nem látom értelmét. És csak azért írtam le, hogy ne csak a full panasz legyen a 9-esre. Szerintem átlag user számára tökmindegy mi van fent.
-
-
bunnyhu
senior tag
1 nap 10 óra után 86%, napközben megy a wifi. Szerintem javult a miui9 alatt az akksihasználat, én eddig maximálisan elégedett vagyok az új stable verzióval. Nem értem minek visszaállni 8-ra ...
-
bunnyhu
senior tag
Hmm, miui 9.1 alatt 12 óra után még mindig 100% az akksi. Namost vagy baromi takarékos lett vagy nem tökéletes az akksi kijelzés
-
bunnyhu
senior tag
Bejelezte a MIUI v9.1.1.0 frissítést a telefon, nem kell kézzel vacakolni töltődik szépen lefele
-
bunnyhu
senior tag
Döntöttem, leveszek az imak üveget a telóról, zavar, hogy lerontotta az érzékenységet.
Ha valakit érdekel, és kijön érte Tökölre, baráti áron elviheti, egyelőre a telón van, úgyhogy szerintem át lehet rakni egyikről a másikra anélkül, hogy szöszöket szedjen össze. Mondjuk max egy hétig tart az ajánlat, a többi privát mert ugye szakmai fórumban nincs üzlet -
bunnyhu
senior tag
Nekem ez az üveg tökéletesen illeszkedik, se buborék se semmi, nem is mozog el.
De már ezerszer be lett linkelve, nem lehetne pl. az ajánlott üveget, tokot berakni az összefoglalóba? -
bunnyhu
senior tag
IMAK üvegfólia tökéletesen passzol, bubimentesen megy fel, de kb. a felére leromlik a kijelző érzékenysége!!! Én már egy ideje gondolkozom, hogy kockáztassak és levegyem, mert marha idegesítő ez a butulás. JA, és ujjlenyomat mágnes, kb. minden használat után lehet törölgetni, a gyári üveg töredék ennyire koszolódik.
Kijelző: Gyerekek, most komolyan ... nekem EBBG van, semmi bajom a kijelzővel. Komolyan mennyire életszerű már az, hogy odarakod egy másik mellé és nézegeted a különbséget? Akkor rakd egy Samsung galaxy S8 mellé és sírjál. Annyira szánalmas ez az "enyém jobb bebebe, rába**tál!" meg a válogatjuk a szart és a szarabbat ... mégis mire használod, fotólabor előkészítésre? Ezen tipródni, hogy most akkor honnan mikorit milyen szín, hogy biztosan ... world first problem.
-
bunnyhu
senior tag
Akinek két kártyás telója van, megnézné nekem, hogy hasonló-e a helyzet mint nálam a 8.5.2.0 alatt?
Ha bekapcsoláskor engedélyezett mindkét sim, és az egyiket letiltom akkor az állapotsorból nem tűnik el, viszont "csak segélyhívás" tehát félig lekapcsolódott. Ha így újraindítom a telefont, akkor viszont már korrektül nem jelenik meg fent a sim.
Ha bekapcsoláskor tiltva volt, és újra próbálom engedélyezni nem hajlandó bekapcsolni, hiába mutatja hogy engedélyezett. Restart után ez is helyreáll, és már kapcsolódik a hálózatra.
Namost ez régen biztos jól működött, nem tudom, hogy a 8.5.2.0 óta volt-e kapcsolgatás. Gondolom nem az unlock kavar be, de ezért lenne jó, ha más is megnézné akinek 8.5.2.0 van és nincs unlockolva. Megpróbáltam kilépni a miui fiókból, hátha az kavar be de nem segített. Előtte még hozzáadtam a második sim kártya számot is, de úgy is szarozott.
Remélem világos amit írtam és amire kíváncsi vagyok
-
bunnyhu
senior tag
eltelt a 72 óra, gondoltam újra próbálkozom az unlock-kal. A telón próbálom a Mi unlock állapot-nál a Fiók és eszköz hozzáadását, de akárhányszor megnyomom a válasz: csatlakozzon a hálózatra és próbálja újra. Nyilván fent vagyok a hálózaton, áramot is adtam neki, hátha az elektromos hálózatot hiányolja. Tegnap este is próbáltam, most is, ua a válasz. WTF?
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8601 üzenetére
Hazai beszerzés? Kínai átcsúszik a vámon ... ja nem, meg érvényesítsd a garanciát ... ja nem stb nem játszik. Rendes, garanciás hazai szervízes telókról beszélek. Én ezeket még nem láttam itthon, kínai webshopban igen, de telón nem mernék rendelni onnan. Tabletet már vettem, be is csúszott nagy mázlival.
Esetleg egy 4A jöhetne szóba, de az nem annyival olcsóbb mint rosszabb imho. -
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8587 üzenetére
Mutass nekem 35.000 alatt telefont amit érdemes megvenni. Szerintem nincs, úgyhogy nem jó hasonlat a 300.000-res laptop. Ez a telefon kb. az alja annak, ami nem ipari hulladék, így aztán pontosan abból a rétegből van a telefonom ami nekem való. Lehet találnék még 5000Ft.ot valami más telón, de az meg nem az a pénz ami érdekel.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8580 üzenetére
Számomra nem több egy telefonnál amivel ha kell tudok mást is csinálni. Ezért veszek ilyen árkategóriás mobilt és nem költök 3-500.000-t egy ájfónra vagy akár egy csúcs androidra. Nem státusz szimbólum, nem buzergálom egész nap, egy tárgy a sok közül csupán. Ezzel telefonálok ha megyek valahova navigálok, esetleg ha várni kell játszom vagy netezek nagyon ritkán mert ezekre szerintem nem alkalmas az egérmozi. Más tárggyal meg kenyeret pirítok, kb. ennyit jelent számomra a mobil
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8566 üzenetére
Mi az, hogy értelme? Ez nem direkt volt, tök átlagos használat nálam. Be volt kapcsolva a telefon, ott van az asztalon mellettem, de nem buzerálom 0-24-ben mint a legtöbb fiatal. Ha hívnak felveszem, ha beszélnem kell valakivel felhívom. A GPS meg bekapcsolva maradt valószínűleg azért ment végig
Semmi extra, a 4X most 40%-on áll és 4n20ó akkuideje van. Még egy két napot szerintem elketyeg mire tölteni fogom. Nálam a telefon telefon, meg navigáció, nem tölti ki a látómezőm a nap nagy részében
A képet meg csak azért csináltam, mert a redmi2 fórumon is volt anyázás, hogy mennyire nem bírja a telefon, pedig a telefon bírja, jól volt megírva rá a MIUI, nem zabálta feleslegesen az akksit. PErsze ha világít a kijelző, akkor fogyaszt, csodák nincsenek, nem a levegőből jön az energia
Ez kilenc napos de wifivel.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #8470 üzenetére
Nem baj, ettől még tény
Miért, a 11 napos használati idő hihető? Screenshoot-om van róla.
C0d3r: Egész biztos vagyok benne, hogy védelem van a telókban/akksikban, éppen ezért hülyeség még nekünk is extraként ráaggódni erre a töltés/merítés marhaságra. Használd ahogy jól esik, semmi baja nem lesz, ha te is megállsz 20%-on meg a telefon is rárak egy biztonsági tartalékot, a vége az hogy felét se használod a kapacitásnak (kis túlzással persze).
De mindegy, én senkit nem akarok rábeszélni semmire, de az én tapasztalatom (telefon, fényképező miegymás) az, hogy csontra merítve majd koppra töltve sincs baja a LiIon-nak. Ha baja van, az nem ezért hanem mert amúgy is szívtad volna bármilyen tudományosan töltögeted. Ha belenyúlsz, peched van ha a fejeden pörögsz almával a szádban akkor is.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #8458 üzenetére
Én nem tudom mit csináltok, ne nekem még soha a büdös életben semmi bajom nem lett abból, ha csontra merítettem a LiIon-os akksit. Sőt. A Zte Blade-emet 5 év után úgy adatam el, hogy az akksi pont annyit tudott mint új korában, és szinte mindig tökre lemerítettem majd egész éjjel ment a töltés rá.
Szóval szerintem ez egy baromi nagy urban legend, de én még soha nem láttam alátámasztva csak az ellenkezőjét. -
bunnyhu
senior tag
Éééés, én is belefutottam ,hogy a 2. lépésnél azt mondja ez az account nincs a telefonhoz rendelve.
A nyitóhsz-ban leírt metódusból kimaradt az a lépés, hogy a beállítások/ További beállítások/ fejlesztői beállítások/ Mi unlock állapota alatt alul a "fiók és eszköz hozzáadása" gombbal is hozzá kell adni! (A fejlesztői beállításokhoz is ha jól rémik valamire sokat kell klikkelni, de már nem tudom mire, de azt is akkor bele kéne írni!)
Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert 72 órára zárolta a próbálkozást. Szóval valaki átnézhetné azt a leírás, és PONTOSAN leírhatná mit kell tenni, mert ez így túrót sem ér, és a 72 órás tiltás miatt csak szopatás mint segítség egy hiányos leírás.
-
bunnyhu
senior tag
Wow, tegnap késő este kitöltöttem az unlock igénylést, ma reggelre itt az SMS, engedélyezték. Felgyorsult a rendszer
-
bunnyhu
senior tag
Nekem minden tökéletesen működik, szóval ... de persze megértem, olyan ez mint az autó, aki egy márkával megszívta nem bízik benne. Nekem előző telóm is xiaomi volt, ez is, és egészen biztos nem fogok 3x ennyit kiadni egy szaros telefonért, annyi pénzért asztali gépet szoktam venni más meg autót
-
bunnyhu
senior tag
No, hát egészen jó ez az Ipak üveg, szépen illeszkedik, meg nyilván véd is, viszont iszonyatosan látszik rajta minden ujjlenyomat, és a kijelző érzékenysége is érezhetően csökkent, az a finom érintésre működés megszűnt, ami eredetileg volt. Szokni kell, de attól tartok a védelemért ennyi áldozatot meg kell hozzak.
-
bunnyhu
senior tag
+1 elégedett IMAK tok felhasználó, végre megjött, ma felraktam, fa**a.
Ez a tok: [link]
És ez az üveg: [link]Így együtt teljesen jó, az üveg és a tok széle között van kb 1mm rés, az még belefér, viszont az üveg nem levegős, adtak hozzá mindent ami kell a felrakáshoz, a tok pedig patent, és alig vastagabb a teló. Összességében ez a kettő így kombóban szerintem ideális választás.
-
bunnyhu
senior tag
Szerintetek sincs megoldás arra, hogy a zárképernyő nyitása úgy történjen ujjlenyomattal is, hogy közben simán elhúzással is működjön? Szóval azt szeretném elérni, hogy ha rárakom az ujjam az olvasóra, akkor rögtön nyissa ki és megkapjam a home screent. Viszont azt is szeretném, hogy sima bekapcsoló gomb + simításra is nyitható maradjon (bringázáskor a váztáskán nem férek hozzá a hátulján lévő olvasóhoz).
Azt már meg sem említem, milyen jó lenne bizonyos funkciókhoz hozzárendelni az ujjlenyomatot, nem csak a nyitáshoz - pl. alkalmazásszinten szabályoznám, vagy hívni csak úgy lehetne ha azzal unlockolnám stb. Ez esetleg fejlődött a miui9-ekben?
-
bunnyhu
senior tag
Megjött kínából az USB töltésmérő kütyü, persze 70%-on a teló, kíváncsi leszek mit mutat egy rendes töltésnél. Most 70%-nál 1.5A-rel kezdte tölteni, 90 körül néztem rá, már csak 0.45A pedig még nincs 100%-on, gyári fehér töltő. Nem tudom nem nyúl-e esetleg bele a kommunikációba a töltő és a telefon között, bár a változó feszültség alapján valamit beszélgetnek.
-
bunnyhu
senior tag
Nekem van 2 mágneses usbs töltőm, a redmi2-höz kiváló volt, de a 4x-ből valamiért nagyon kilóg, mintha ennek az usb csatlakozója sekélyebb lenne, mint a szabvány vagy vékonyabb a tok és nincs olyan mélyen, nem tudom. De nekem legalább 1-2mm-rel kilóg a telefon síkjából.
-
bunnyhu
senior tag
Akkor ha jól értem még mindig a legjobb a 10-es rom, amivel kaptam a telót? Nekem jó, nem sürgős a váltás, ami hibája van azzal meg együtt tudok élni. A vége az lesz mint a redmi2-nél, ott is maradtam a 4.4-en végig. Ez a MIUI annyira elfedi az androidot, hogy pont tökmindegy mi van alatta.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Krisszalai #5181 üzenetére
Mi benne az üzleti megfontolás? Az olcsóbb redmi2-ben is RGB led van, ami működik.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Zoleee83 #5177 üzenetére
Pont úgy néz ki, mint az alis linken
Más. Viszont a képernyőre az üveg amit elsőre vettem, az egy lapát szar, hálistennek nem volt drága, de annyit se ér. Az, hogy pici egy dolog, ugye a 2.5D-vel magyarázzuk. De most felraktam az új tok örömére, és basszus a széleinél végig levegős. Így, hogy kisebb hogy csak a sík felületre tapadjon, így is levegős. Hulladék. Átmenetileg jó, amíg meg nem jön az itt ajánlott teljes méretű, de nem javaslom senkinek. [link]
-
bunnyhu
senior tag
Ilyen tok most jött meg, egészen kiválóan illeszkedik, alig vastagít, viszont a kijelző síkja alatt ér véget, tehát ha pofára teszi le az ember a telefon, nem véd. Cserébe így kényelmesebb a fogása.
aliexpress -
bunnyhu
senior tag
Előjött egy fura hiba, amikor nemfogadott kívásom van, valami számláló nem nullázódik és mondjuk azt írja 21 nem fogadott hívásom van, közben csak 1 volt. Valami ötlet, mit csináljak, hogy rezetelje a számlálót? Vagy majd hátha javítják rom-ból?
Eredeti gyári miui 8.2.10
Ja, és akkor két fejes QC töltő:
[link] -
bunnyhu
senior tag
Akkor már inkább ez a töltő:
-
bunnyhu
senior tag
Csak ötletszinten kérdem, anno a redmi2-n a 4.4-es androiddal amíg nem indítottam el a hangouts-ot, nem jöttek az üzenetek. Most viszont nem indítom el, ha rámír valaki, bejelez, tehát fut a háttérben. Ugyanez a slack amit most tettem fel, és az is üzenget. Hogy a rákba lehet ezeket meggyőzni, hogy csak akkor fusson ha én indítom el? Az ilyenek miatt (is) fogy az akksink, akarja a fene hogy figyeljen a háttérben feleslegesen.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
fradi81 #4698 üzenetére
Mármint mihez? Ez nem ájfón, itt nem kell dedikált program. Bármivel másolhatsz rá, és segítek, szinte bármilyen zene vagy film vagy képformátumot. Névjegyekhez meg a google fiókodat, ahogy a naptárhoz is pl.
Én a total commander-t preferálom, de sima intézőből is lehet ha azt kedveled. -
bunnyhu
senior tag
Látom a távirányító a téma, nektek nem tűnik gyengének a hatósugara?
-
bunnyhu
senior tag
Nekem dominos adatcsomag van, semmit nem kellett mahinálni a telefonon csak bekapcsolni az adatforgalmat a sim beállításban. Gondolom alul az internet-hez hozzá van rendelve, a mobi ladatkapcsolat be van kapcsolva, illetve régebben a redmi2-nél írták, hogy az MMS fogadást is be kellett, én ezt nem tapasztaltam, de hátha segít. Ha így se megy, akkor kérdés használtátok már a kártyát? Én úgy jártam, hogy amíg nem hívtam rendes valódi számot (még a 1414 se volt elég!), addig nem aktiválódott a kártya rendesen és mobilnet se ment.
-
bunnyhu
senior tag
Pár napja próbából folyamatosan megy a wifi. Meglepően keveset fogyaszt, pedig megy, mert ha rám írnak hangoutson, jelzi.
0.1% a hardverek között, 4 napja megy akksiról és 38% van hátra. 2 óra bluetooth podcast hallgatás bezzeg 5%-ot megzabált. -
bunnyhu
senior tag
válasz
calamites #3976 üzenetére
Nem is az 5.5" a lényeg, mert nyújtott képátlóval lehet akár keskeny is, hanem a készülék fizikai mérete. Szerintem egyébként kb. az iPhone 5S / SE ami megfelelő méret, kár hogy a xiaomi nem látja benne az üzleti lehetőséget, pedig egy olyasmi méretű de erős tudású telefonra jó áron szerintem iszonyat igény lenne.
-
bunnyhu
senior tag
Akksival én se vagyok elégedett, de az első nap kiírtottam pár gyanús cuccot (sajna már nem emlészem rájuk, és mivel kukáztam így ugye meg se tudom nézni) valamit az is javított, illetve kell néhány rendes merítés-töltés az akksinak is szerintem. Nálam nagyon passzív használattal 4-5 napot megy nagyságrendileg. A redmi2 jóval többet tudott mondjuk 4.4-es androiddal.
Én hiszek a telóban, idén jött ki, biztos tovább lesz támogatva mint egy redmi3 pl, és reményeim szerint a 9-es MIUI-val elkezdenek rendes hibajavításokat is dobálni rá, és stabilizálódik a rendszer, mert szerintem ez a merülés egyértelműen ROM hiba. Én egyébként olyanokra gyanakszom, hogy pl. az újjlenyomatolvasó.Egyébként kérdés, a magyar MIUI ROM-hoz kell bootloader nyitás?
-
bunnyhu
senior tag
Milyen programmal tudtatok RAW formátumban menteni? Én többet is néztem, pl. camera FV-5 ami azt mondja, a hardver nem támogatja a nyers adat kinyerését. De mintha valaki meg azt írta volna, hogy ő olyant is tudott.
-
bunnyhu
senior tag
Én most jártam vele nyaralni, nem volt gondom a kamerával gyári szoftverrel. Persze nem egy dslr, de teljesen vállalható minőséget ad, a hdr is vállalható.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
this is life #3287 üzenetére
Köszi a tippet és a linket!
-
bunnyhu
senior tag
válasz
this is life #3281 üzenetére
Nem tudom ez mennyire csúszós, de ha nem az ilyen is jó lehet.
-
bunnyhu
senior tag
Bizonyára egyedi eset vagyok, de hátha van érintett olvasó. Keresek valami olyan matricát, amit csúszásgátlóként a telefon hátuljára tudok ragasztani. Tok nélkül mint az olajos vaj a jégen, tokkal bumfordi, ezért gondoltam, ha találok valami jó matricát az jó alternatíva lenne, de amit eddig láttam csúszásgátlós szalagot pl. az nagyon durva lépcsőkre való, a mintás matricák meg ugyanúgy csúszós felületűek.
-
bunnyhu
senior tag
Nekem csak ritkán kell a 2. netes kártya, én "lekapcsolom" ezért és ha kell csak akkor élesztem fel, mert határozottan többet eszik a telefon a 2 sim aktív állapottal. Ez még redmi2pro-n tapasztalat, szóval nem 4X gond.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2666 üzenetére
Az számít, hogy az akksi hány volton 4.1Ah. Mert ha 5V-on töltöd 4.1A-rel, de az akksi meg mondjuk 10V-os akkor nem egy óra hanem 2 óra a töltési idő (most leegyszerűsítve). Tehát az, hogy az akksink 4.1Ah-s még semmit nem mond a töltési időre vonatkozóra, erre próbálok rámutatni
-
bunnyhu
senior tag
Nem értem miért rendel kínából bárki 4X-et, ha annyira spórolni akarsz, keress egy EU adószámos ismerőst. Az eustock úgy szlovák áfa mentesen beküldi. Mellesleg az egy itteni fórumos srác cége aki NAGYON sokat tett androidos vonalon a közösségért, tehát már csak köszönetképp is érdemes ott venni, és akkor még nem beszéltünk a magyar garanciáról, ami egy telefon esetén több, mint fontos szempont. Az árai pedig több, mint versenyképesek.
VÁM lehet hogy nincs, de egyébként az kb. 5%, a 27% ÁFA ami fájó a külföldi cuccnál, amit viszont ha elkapnak, rádvernek és rögtön drágább is lett az egész + idő + szopás garancia. Értelmetlen az egész.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Dave Crank #2443 üzenetére
Hát az meg honnan? Mert én baromira nem találom az oldalukon a telónkat.
-
bunnyhu
senior tag
Szerintem bővítem a listát egy újabb nem ajánlott fóliával. Lehet kéne ezeket gyűjteni - amellett, hogy mit ajánlunk persze
Jó, nem volt egy ökör ára csak vártam 3 hetet rá, megjött és most sincs fóliám
Vagy szerintetek ez jó, így kell kinéznie, hogy nem ér a széléig? Természetesen elküldtem a képeket az eladónak, hogy mondjon valamit. -
bunnyhu
senior tag
Érdekes ez a telefon, mert az akku kapacitása alapján baromi sokáig kéne működnie, de szerintem a redmi2 tovább húzta. Igaz még aránylag új a telefon, kell idő az akksinak nyilván, de akkor is többet vártam. Persze az is igaz, hogy egy a MIUI is szerintem jobban tele van pakolva, egy jól testreszabott ROM valószínűleg javítana a helyzeten. Ennek ellenére egy kissé csalódás számomra a működési ideje.
-
bunnyhu
senior tag
Azon gondolkodám, hogy a leírás szerint nem cserélhető az akksi a telóban. Mi van akkor, amikor durván beáll az egész, és semmire nem reagál? Eddig az ember kivette az akksit, és újra lehetett indítani. Az ilyen telókkal mi van? Van rajta rezet gomb valahol?
-
bunnyhu
senior tag
Nézegetem a futó appokat, találtam egy MBN test névre hallgatót. Rákeresve más is futja a köröket, meg hogy zabálja az akksit erősen. Csak találgatásokat találtam, úgyhogy kikapcsoltam a rákba. Valakinek tapasztalara erről, esetleg mi az amit bátran ki lehet lőni, leszedni mert felesleges a global rom-ban?
Pl. azt a kínai írást segítő vackot is kidobtam.Illetve ami gondom van, hogy töltöttem háttérképet a MIUI háttérkép-pel, de ahogy rákattintot crash-el és nem is bírom természetesen berakni. Hasonló tapasztalat?
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2043 üzenetére
A beállításokban illogikus helyen vannak dolgok. Vagyis nagyjából minden.
A MIUI saját alkalmazásokban macera egy csomó minden beállítása ami stock androidon kézreáll.
Kipakol mindent az asztalra (ez mondjuk orvosolható pl. nova laucher telepítéssel, nálam az első dolog volt).stb. Én most hirtelen semmit nem tudom felhozni a MIUI mellett. De persze ez egyéni preferencia kérdése.
-
bunnyhu
senior tag
A redmi2-nél azt csináltam, hogy a kemény keret repült a szilikonon így megmaradt két csíkot meg levágtam egy sniccerrel
Így is vastagabb lett a teló, de érezhetően keskenyebb. Még nem tudom a 4X-el mit tegyek, első körben még keresek kevéssé drasztikus megoldásokat.
Most pl. csúszásgátló matricákat nézegetek az ebay-en épp -
bunnyhu
senior tag
Rendeltem ipaky tokot amit szép és jó, csak nekem így túl széles a teló (úgyhogy eladó lesz valószínű
). Namost nekem elsősorban azért kell, mert csúszós a hátlap (rohadjon le a keze aki kitalálta ezeket) és félek, kicsúszik a kezemből. Tehát ha találnék valami ráragasztható cuccot amitől nem lesz csúszós, az tökjó lenne. Erre valami ötlet?
-
bunnyhu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest