- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18715 üzenetére
El lehet vele tökölni és nem biztos, hogy jó lesz a vége. Valszeg az újra belakás gyorsabban megvan.
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18711 üzenetére
TWRP fájlkezelő ezeket törölni: [link]
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18699 üzenetére
TWRP-ből viszaállitás.
-
szimi57
őstag
válasz
Szállító76 #18692 üzenetére
TWRP-ben lemented csak a DATA-t. Stable fel. Ezután két lehetőség van. Speciális törlés után vissza a lementett DATA, vagy leformázni a DATA-t és ugy vissza a mentés. Előtte nem árt teljes mentés TWRP-ből. Az elsővel kezdeném.
-
szimi57
őstag
válasz
zzolika #18486 üzenetére
A legalsó ikonsor gyakorlatilag a dokkot jelenti. Találkoztam olyan beállitással, ahol el lehetett rejteni a dokk ikonok feliratát, ill engedélyezni lehetett. Most másik romom van, nem találom. Nyomj rá hosszan a kezdőképernyőn egy üres helyre, alól be fog jönni egy ikonsor, köztük a beállitásokkal.
-
szimi57
őstag
válasz
bunnyhu #18426 üzenetére
Beállitásoknál kiválasztod a SIM kártyát, utána Mobilszolgáltatók. Bejön alapból, hogy automatikus kiválasztás, itt letiltod, erre elkezdi felderiteni a hálózatokat. Amikor végez beadja az összeset. Itt kiválasztod a 2G-set és egyből regisztrál is a hálózaton. Innen viszont ne a vissza gombbal, hanem a Home gombbal lépj ki.
-
szimi57
őstag
Üdv. Melyik EU-s MIUI-t ajánlatos feltenni. A hetit v. a stabilt?
-
szimi57
őstag
Kösz, lehet, hogy átváltok, de mivel nem tul sok különbség van a két rom között inkább csak a kiváncsiság hajt. A tegnapi akku fogyasztásom, inkább "nem fogyasztásom" egy kicsit visszatart. Két SIM-mel egész nap nem esett egy százalékot sem a töltöttség. Nem is nagyon használtam, volt némi telefonálás , e-mail. Nem jól mérne?
-
szimi57
őstag
Üdv.
Amennyiben váltanék Miuihu-ról Xiaomi.Eu-ra, de az általam is ritkitott, ill. bővitett alkalmazásokat szeretném megtartani megoldás lehet az, hogy lementem csak a Data prticiót és csere után visszatöltöm? -
szimi57
őstag
-
szimi57
őstag
Nem kell műszer, az Ampere alkalmazással tudod mérni a töltést és a fogyasztást is. Gyári töltővel 1400 mA körül vesz fel. Néztem a fogyasztást. Pl. 30%-os fényerőnél 220 mA-t adott le az akksi, 100% fényerőnél pedig 350 mA-t. Több, mint 60% a különbség. Durván ez azt jelenti, hogy 6 órás kijelzőidő helyett lesz 3.6 óra.
-
szimi57
őstag
Üdv. Cserélgettem Oero romokat, kerneleket és olyat produkált, hogy bejövő hivásnál nem adta be a hivásfogadás képet, a kijelző sem kapcsolt be, nem tudtam "felvenni" a telót. Volt amikor bejött a kép,de elhuzva a csuszkát bármelyik irányba nem tudtam lekezelni a hivást. Gondolom elszurtam a telepitéseket.
-
szimi57
őstag
Üdv. Hetes Androidon(Miuihu) vagyok. Ha ráteszem az Oreo kernelt nagy szivás lesz? Ha nem, akkor valami előny?
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Működik az a megoldás, ha belakom a rendszert és lementem csak a datát, utána cserélgetem a különféle romokat párositva a mentett datával?
-
szimi57
őstag
Bootloop megoldva
-
szimi57
őstag
Sziasztok! S.O.S!
Bootloopot hogy tudok megszüntetni?
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Formáznám a Datát, de csak futkos a csik. Mi a gond?
-
szimi57
őstag
válasz
Black_Raven #15437 üzenetére
Melyik módban kell ujrainditani? Amikor ráböktem a systemre bedobott egy képernyőt, de olyan gyorsan elkapta, és már kapcsolt is ki.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Felraktam a TWRP-t, de csak a gyári jön elő. Mit basztam el?
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ha rootolom a telót ráküldhetem a teló menüjéből a gyári frissitést? Ha igen, akkor újra kell rootolni? -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ha rootolom a telót ráküldhetem a menüből a gyári frissitést, ha jelenik meg újabb? Ha igen, akkor gondolom újra kell rootolni? -
szimi57
őstag
Megjött. Nagyon jó. Rendelek egy kéket is.
-
szimi57
őstag
Kösz.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Van egy I5 Plus karperecem. Egyszer feldobta a teló, ki tudtam választani, hogy biztonságos eszköz és ha a közelében van nem zárja le a telót a beállitott módon. Ez egy darabig müködött is, de most sehol sem találom ezt a lehetőséget. Valaki? -
szimi57
őstag
Megoldódott! Kikapcsoltam mind a három opciót, hogy hol kérjen ujjat, el sem olvastam őket arra gondolva, hogy alapból be fogja élesiteni, ha hozzá akarok férni a telóhoz.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Az ujjlenyomat-olvasó átverés lenne? Nekem az összes ujjamra bekapcsol a kijelző. Beleértve a lábujjakat is
-
szimi57
őstag
Ma megjött nekem is. Egyet már frissitett. Ellenőrzéskor talált egy újabbat: 9.1.1.0. (NAMMIED). Erről mit lehet tudni?
-
szimi57
őstag
Boltban, Euronics, MM rá lehet nézni a telóra?
-
szimi57
őstag
Sziasztok, nem MIUI-s Rom-ot lehet tenni a telóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Formula-1
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- bambano: Bambanő háza tája
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged