-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #16482 üzenetére
Erre mondják, hogy "jobb volt, mint lett".
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
trebrona #16155 üzenetére
Elnézést, félre értettem: a miui oldalán lévő angol nyelvű "használati útmutató" szerint próbáltam megkeresni azt a könyvtárat. Egyébként van a telón ilyen könyvtár (abban van a régi verzió telepítője), de a windows nem látja, nem érem el. Mindegy, valami elindult - remélem nem nagyon borzolja össze a nagy nehezen belőtt eddigi beállításaimat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Styleair #16152 üzenetére
Asztali, Win10-es PC-n letöltöttem. Át kellene másolnom a telefonon a "‘downloaded_rom" nevű könyvtárba. Windows intéző szerint nincs ilyen könyvtár. Sebaj, a RAR-ral kitömörített összes matériát átmásolom egy általam a teló gyökerében létrehozott "ROM" nevű könyvtárba. Betallózom a rendszerfrissítés/ 3 pötty/ filekezelő akármiből a könyvtárat, mely a telefon szerint "üres", nem tartalmaz file-okat. Sebaj, vagy 4 GB-tal kevesebb a tárhelyen, szóval tuti ott van.
Na szóval mi a f@szt csináljak?
(#16154) endib:kösz, próbálom!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hátha valakit érdekel. Először 64/4-est akartam de nem volt készleten, így megvettem a "szokásost" Ma viszont jött a készletértesítő mail.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #15518 üzenetére
Mikor kapunk már valami új, hivatalos MIUIT-t a gyári állapotú, rootolatlan telónkra? Van valami hivatalos infó? Úgy frissítenék már valamit....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet #15420 üzenetére
Én kipróbáltam vásárlás után (rendszeresen szoktam mobilnetet megosztani a tabletem számára WiFi-n - ezidáig windowsos telefonon) és működik USB-n keresztül is. Mondjuk a Lumiához csatlakoztatva a tabletet az mindig tudta hogy mobilnetet használ, így bizonyos folyamatokat, frissítéseket, adatzabáló dolgokat elhalasztotta. A Xiaomi-hoz csatlakozva (akár hotspotként, akár USB-kábellel) a tablet nem tudja hogy éppen mobilnetet használ. Nem tudom, hogy mi az oka, androidos telóm eddig nem volt....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bodnar10261 #15113 üzenetére
A Redmi 4X-re meg van ígérve az Oreo?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #15093 üzenetére
Hát akkor most már mehet a Rock & Roll!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Viktor0610 #15046 üzenetére
Xiaomi törölköző?! Nekem csak egy Xiaomi macskám volt régesrégen, de szegény elpusztult....
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #14815 üzenetére
Ezt hol kell megnézni? Mi ez a %?
(#14817) LyonnaisFan1: nekem 21,3%, de egész nap cseszegetem a telefont, tanulom az androidot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #14777 üzenetére
Én az előző telefonjaimon sem használtam fóliát soha (erről is azonnal lehúztam a gyárit mert ocsmány), viszont oldalra nyíló flipes tokokat igen. Ehhez is vettem, egy órával hamarabb jött meg, mint a telefon...
Minden telóm (a 2 éves Lumia is) karcmentes. Mondjuk én nem vagyok egy poweruser, most is csak a számomra teljesen új és idegen rendszer miatt nyomkodom napi 5-6 órányit (mert hogy ráérek, szabin vagyok). -
Bogyó bá'
nagyúr
MIUI 9 alatt hol tudom a vadiúj SIM-kártya PIN-kódját megváltoztatni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, 12,99 Euro-ért megvettem a Sygic Full Europa-t, hangutasításokkal. (Bankkártyás fizetéssel). Alakul ez!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi, holnap kísérletezek tovább. Felraktam az MS-féle launchert, de aztán vissza álltam a gyárira: nekem az nagyon zűrösnek tűnt, pedig sokan ajánlják. Amúgy komolyan kezd tetszeni a MIUI 9, szerintem meg fogom szokni, meg fogom szeretni. Az appok jogosultságaitól viszont paranoiás vagyok, félek az adatlopástól, jelszólopástól.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
trebrona #14669 üzenetére
Bolsoje Thanx!
Amúgy kezdem a pozitív dolgokat is észrevenni a rendszerben, csak teljesen más gondolkodásmódot igényel, mint a szigorúan kötött WP. A jogosultságokkal vagyok bajban: egy offline szótárprogram mi a faxé'
akar hozzáférni a mikrofonomhoz, a földrajzi helyemhez és az SMS-küldéshez?!
MIUI 9 fent van, de a "biztonsági frissítés" nagyon régi, október eleji. Hogyan lehet frissebbet szerezni / azt hogyan kell frissíteni?
szerk: Más: hol tudom az alapértelmezett programokat kiválasztani? Töltöttem le Adobe Readert, de valami egész más nyitja meg a pdf-eket...
Megint más: a Windowsos áruházban tudtam fizetni a Telenoros feltöltős kártyám egyenlegéből, itt viszont csak bankkártyát tudnék megadni - amit nagyon nem szeretnék. A feltöltőkártyás fizetés itt nem működik a Store-ban?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
olloczky #14646 üzenetére
Én már nem tudom hogy az enyém mitől ment tovább, de egy órányit el voltam ennél a lépésnél, közben 3x újraindítva a készüléket. Nem kezdődött túl jól a kapcsolatunk, és ez az állapot továbbra is fennáll...
szerk: eddig egyetlen egy dolog tetszik benne igazán, és ez az ujjlenyomat-olvasója. Na, az sirály!
Androidos tapasztalat hiányában nem boldogulok az appokkal, pl az Időkép nagyméretű widgetet nem tudom kitenni a zárképernyőre. Már minden jogot oda adtam neki, mégsem kerül ki a helyére.Más: alul, a jobb oldali "hardveres" gomb mire való Androidnál? Nekem kb. semmit nem csinál. A másik kettő (Home és programok lelövése) az OK.
Megint más: az Outlookos névjegyeim átjöttek a telóra, de a fémyképwek nélkül. Ezt hogyan lehetne rendbe szedni? (MS Outlook itt is)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na most segítsen valaki (5 perce jött a teló, a nanosim foglalatba rakott kártyával) nem tudom elindítani egyáltalán. PIN-t kérte, elfogadta, itthoni wifihez csatlakozott és... ....nincs tovább.
A "Feltételek elfogadása" után "Jelentkezzen be a Mi Fiókba". Ilyenem nincs, de se létrehozni nem tudok, se Átugorni a lépést.
"Eszközkeresés állapotának ellenőrzése...
Állapot nem lekérhető, próbálja később
Mégse Próbálja újra"Egyik lehetőségre sem lép tovább, a telót már kétszer újraindítottam, mindig csak eddig jut el.
Help Me, Please! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
TomPack #14525 üzenetére
Hadd OFFoljak egy kicsit: ha már említetted az A3 2017-et. Milyen a 2 készülék egymáshoz képest a napi használatban? (Felmerült bennem is az a Samsung mint lehetőség, de az ára miatt - és a 2GB RAM miatt - helyből kiesett. A 2 év gari és az Amoled viszont erős érv mellette.)
Más: MI-fiókot érdemes létrehozni az új teló belakásakor? Ad valami pluszt egy "átlag" júzernek? (A teló használati utasítását letöltöttem, és abból próbálok ismerkedni - a számomra eddig ismeretlen - androiddal / MIUI-val. Van rá még egy teljes napom - szabin vagyok a héten.)
Megint más (attól, aki esetleg WP-ről jött): az MS-fiókomat hogyan tudom majd migrálni erre a rendszerre / készülékre? Megszoktam, belaktam, az Onedrive nagyon szükséges számomra - a munkámhoz is.)
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #14448 üzenetére
Persze, még ma reggel is "volt raktáron", dél körül nullázódott le a készletük. Küldeni viszont azóta sem küldtek emailt. Reggel írok nekik, köszi a tippet!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet #14439 üzenetére
OK, köszi!
Urak! Mivel a telefonomról még mindig semmi hír (csak az immár másfél napos automata e-mail jött rendeléskor, azóta semmi megerősítés - sőt már készleten sincs az eustock-nál) valami olvasni valót tudnátok nekem adni? Olyasmi kellene - mint androidban teljesen járatlannak - hogy pl. a MIUI teljes leírása magyarul, az összes funkció és beállítás részletes leírásával. Létezik egyáltalán ilyen?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Teaway #14423 üzenetére
A WP-s telóknál is mindig ragaszkodtam a gyárilag, hivatalosan elérhető legfrissebb szoftverhez: mindig javítottak rajta valamit, vagy bővült a funkcionalitás.
Ha egy készülékre nem jön ki frissebb, akkor persze hogy a régi oprendszer a "legelterjedtebb".
- ezért is félek egy kicsit az "olcsó" androidos telefonoktól. Nem szeretnék 2-3 évig (eddig szoktam nyúzni egy készüléket) egy korszerűtlen, "túlhaladott" rendszerrel együtt élni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
No, háj mindenkinek!
Új Xiaomi tulaj leszek hamarosan, a kezdetektől WP-s telókat használtam, az Androidot eddig csak tabletről ismertem (és kb. semmire valónak sem tartottam - 2 db windowsos tabletet nyúzok, komoly munkára is
). Az elmúlt két napban egy-két ezer hsz-t vissza olvastam ebből a topikból, és nem kicsit vagyok megrettenve: itt mindenki rootol, hegeszt, barkácsol, MIUIHU-zik, stb. Szóval ezt a telefont - ha egyszer megjön, mert a bolt le se x*rja eddig a megrendelésemet pedig elvileg van készleten - úgy gyári, frissen kicsomagolt állapotában lehet használni valamire? Vagy kénytelen leszek én is elmélyedni a "mélyvíz" rejtelmeiben?
szerk: a WP lelőhetetlen stabilitását, vírusmentességét, egyszerűségét eddig mindennél többre tartottam, csak sajnos azt a néhány appot is kezdik lelőni, amit eddig - nagy megelégedéssel - használtam, így egyszerűen kénytelen vagyok váltani. iPhone-ban gondolkodtam, de én azt egyszerűen nem tudom megfizetni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest