- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
sharp007 #12863 üzenetére
Én ezt pontosan tudom, ezért írtam, hogy annak ellenére, hogy én nem vagyok B20-as MÉGIS minden nagyobb városban 4G-m van - ezért az fura, hogy míg a fórumtársnak, aki még ráadásul B20-as is, nincs.
Nem gonoszkodtam
de ez azért kéne, hogy működjön neki (én is voda, ő is).
-
orso0355
őstag
válasz
Ratrak #12803 üzenetére
Soha semmilyen készüléken nem használtam a gyárit 😃 igaz, ez ízlés kérdése, de ilyen problémáim sose voltak, a menthető és visszaállítható, személyre szabható appra esküszöm, de ez tényleg mellékes. Viszont a merülős dolgot én nem tapasztaltam. Repülősben én továbbra is azzal az értékkel ébredek, amiben este letettem.
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #12746 üzenetére
Voda is ad... szóval
😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #12701 üzenetére
Fülbevalók vs akármilyen kijelző = karc 😃
De ha nem lenne, nem védeném én se! Pont annyira vigyázok rá, hogy csupasz füllel fölösleges lenne.
-
orso0355
őstag
válasz
wanted5 #12684 üzenetére
Full cover, igen. Légrés nincs (alaposan át kell simogatni), por nincs, érzékenység meg, bármit raksz rá, változni fog, ezt a kompromisszumot vállalni kell, de ha jól van fent, akkor bakfitty az egész. Ki kell próbálni, tényleg pár száz ft a költsége, és kiderül, mi a legjobb neked.
Sima fólia tudomásom szerint nem létezik rá, mert kerekített a kijelző.
-
orso0355
őstag
válasz
cidalain #12667 üzenetére
Nekem is szilikon tokom van, és nem is tennék a kijelzőre semmit, ha nem lennének fülbevalóim, mert azzal sanszos, hogy karcolgatnám
Viszont a gyári fóliát én levettem azonnal, az nekem alkalmatlan volt mindenre - főleg hogy a kijelző normálisan látsszon, bár ez is ízlés kérdése.A szilikon tok mellett viszont egy ilyen tempered glass nem biztos, hogy rossz, nekem a kettő jól együttműködik.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #12639 üzenetére
Nálam nincs ilyen jelenség.
-
orso0355
őstag
válasz
sxxorp #12615 üzenetére
Én minden egyes napon máskor kelek, máskorra megyek dolgozni, máskor végzek, máskor fekszem... már megszoktam, de a telefon nem tud követni
Plusz egyetlen pöttyentés a lehúzott "függönyön", és máris repcsi üzemmódban vagyok bármikor, úgyhogy nálam ez a használhatóbb megoldás (sajnos).
Bár rendszeresebb lenne az élet, de hát nem az :-/ -
orso0355
őstag
válasz
sxxorp #12612 üzenetére
Leírtam hogy hol van a funkció a szóban forgó beállításhoz - épp csak nem ott, ahol a MIUIHU-ban. Mindent be lehet állítani, csak máshol. (Mondjuk én pont nem is használom igazából, mert a manuális beállítás híve vagyok, annyira rendszertelen az életem, munkám, stb, hogy képtelenség autmatizált dolgokat beállítani, de a lehetőség az ott van.)
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #12553 üzenetére
-
orso0355
őstag
válasz
Styleair #12547 üzenetére
A legtöbb kérdésedre nem fogunk tudni érdemben válaszolni.
Mi érveljünk mellette?keresd meg a neked szimpatikus tulajdonságait, és azok alapján dönts.
Én pl. sose használtam Nexust, ám használtam 2/16-os telót SD kártyával, teljesen jó volt. Ez egy teljesen más rendszer, MIUI van rajta, ezen kell gondolkodnod. Van, aki szereti, van, aki nem, aztán ha barkácsolósabb vagy, rakhatsz rá szinte bármit, ha nem passzol a gyári cucc rajta.Hogy az adott helyről merd-e rendelni, ez megint a te döntésed. Van, aki szokott, van, aki nem. Van, akinek megjön hamar, van, akinek nem. Van, akinek meg se jönnek a cuccok... Én Aliról rendeltem 4/64-eset, megjött, használom, örülök. Ez azonban nem B20-as, nem lesz rajta mindenhol állandóan 4G, és nincs magyarországi garancia rá.
Hogy milyen költségek jönnek rá, ezt megint neked kell megkeresned: ha postaköltséggel rendelsz, nyilván az rájön, illetve még az ÁFA, amivel számolnod kell (erről bőven többek közt itt).Én pl. 255-ös USD árfolyamnál vettem, az egész mindenestül 51000 volt - nekem megérte.
A fenti összefoglalót mindenképp nézd át, aztán a fenti keresővel is érdemes kulcsszavakra, kifejezésekre keresni, mert milliárd infó megfordult már itt.
Van a NAV-nak is egy egész király tájékoztatója az interneten vett cuccosokról, eu-ból, nem eu-ból, stb. ITT LÁTHATÓ.
-
orso0355
őstag
De ott tuti valami más is lesz, ezek az adatok, még ha küldözgeti is, az tuti hogy nem 5 megásak.
Nekem 500 mega a havi alap netem, és ennek fele is bőven elég szokott lenni, oké, hogy mindenhol van wifi, de elég sokat megyek ide-oda, bkk menetrend, vonat, waze, stb, és nem szokott elfogyni.Az meg bakker, hogy HELYETTEM MÁS állítgassa be az ÉN dolgaimat...???? Hát azt hogy????
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoeHun #12528 üzenetére
Vagyunk úgy sokan, hogy jó, néhányaknak meg nem jó. Ez ilyen.
-
orso0355
őstag
válasz
bferke #12523 üzenetére
-Attól függ, 4G-re van-e állítva, mert akkor megeshet, 3G-n és társain jó.
-Azt raksz rá, amit akarsz, 6-tal érkezik, de már 7-nél tart a hivatalos global frissítés.
-Ezt nem tudom, nekem nem kellett. MIUI, szóval más rendszer, mint a többi!
-A hangerővel nekem nincs semmiféle problémám.Nyugodj meg, jó lesz az, csak jól kell beállítani amikor először kézbe veszitek.
-
orso0355
őstag
válasz
privatposta #12336 üzenetére
Láttuk a 12168-asban is ugyanezt, de nem tudunk hozzászólni ezek szerint.
Ha van rá garancia, azt kell valahogy érvényesítened, akár visszaküldéssel. -
orso0355
őstag
válasz
trebrona #12203 üzenetére
Törést nem látni, átnéztük minden milliméterét (hacsak belül nem). Minden egyéb kábel tökéletesen tölti a telót (férjem Samsungjánál jött elő), így gondolom, a mobil csatlakozója is rendben lehet.
Nem túl fontos, de azért bosszantó, pár hónapos kábel, vigyázva kezelve, és erre egyik napról a másikra így behal :-/ -
orso0355
őstag
Off, de bízom a hozzáértésetekben :-)
Mi okozhatja egy töltőkábel hibáját? A jelenség: észleli, tölt, nem tölt, tölt, nem tölt, tehát folyamatosan "villog". (Másik ugyanilyen kábelem tökéletesen jó.)
A kábel a rossz, mert minden telefonon ezt produkálja. Az a fele a rossz, ami a telefonba csatlakozik, mert ha mozgatom, és fogom, akkor tölti.
Kíváncsi lennék, mi lehet, mert "strapakábel", direkt ilyen gumis borítású, meg hosszított, hogy tuti beleérjen a telefonba 😃Köszi!
-
orso0355
őstag
Mert csengett és felvettem? 😃
Akik engem hívnak, ha nem érnek el, írnak, vagy hívnak újra, stb. Ha kerestek volna, jelezték volna, hogy korábban nem értek el. Egyszer volt egy nem fogadott hívás, amikor pont a kezem mellett volt a telefon, tehát ezt pont láttam is, de több nem fogadottam nem volt, sem sms értesítésem, semmi. -
orso0355
őstag
válasz
MATEO6600 #12055 üzenetére
Szerintem nem az számít, hogy 2 vagy 4 hónapja használja valaki, hanem hogy milyen körülmények közt? Pl. én ezt az egészet még berakom egy bebújtatós tokba, úgy megy táskába, zsebbe, bárhova, így kényelmes, emellett a tok kizárja hogy bármi hozzáérjen, karcolja, felszedje, nem tudom mit csináljon. (A tok az előző telómról maradt, nem lenne muszáj használni, de szeretem.) Másnak eleve nem elég a szilikontok, keményebb kell, ami nyilván más behatások ellen is jobban véd.
(#12060) Drughi
Lásd fent
gondolom te jobban nyúzod, vagy ilyesmi.
-
orso0355
őstag
válasz
MATEO6600 #12050 üzenetére
Nekem is ez az üveg van, és semmi gondom vele - valóban VALAMENNYIT számít az érintésnél, persze, de hát erre lehetett számítani azért. Viszont nekem le nem pattog, nem jön fel, nem érzékeli úgy, mintha nyomnám (eleve lezárt képernyőnél hogy érzékelné?), szóval én még mindig használom, és teljesen rendben van.
Másnál olvastam, hogy feljön a széle meg levegős, nekem sima szilikon tok van rajta, és az pont lefogja a széleit, lehet, hogy ezért viselkedik másképp.
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #11925 üzenetére
2G, vagy 3G. Ennyi :-)
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #11909 üzenetére
Létezik ilyen bármely telefonban?
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #11904 üzenetére
A %os használat mindig attól függ, adott időszakban épp mit használ a telefonod. Ha pl. csak leteszed és van magában, akkor nyilván az android fogja a legtöbbet használni arányaiban - ha mondjuk játszol vele 4 órán keresztül, akkor a játék lesz nemtom... 50%, az android meg mondjuk 17%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged