- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Tudja vki hogy miért nem tudok fellépni 70-essel Horvátban automatán sem meg kézi választással sem egyik hálózatra se?
A 30-as simán át állt automatán 70 es meg mindíg regisztrációs hibát ír ki minden esetben!
Természetesen redmi 4x-el próbálom.Hogyan tudok innen a 30-asról ügyfélszolgálatot hívni?(vodás a szolgáltató számhordozással.
+361270-el ,1270-el semmi,)Előre köszi a segítséget!
-
tobias40
veterán
válasz
tachikoma #1222 üzenetére
Köszi a segítséget,nálam uanezek a profilok vannak,de elvileg a kocsi kihangosítónak a mikrofonját használja,mert ha megkopogtatom akkor hallják,tehát elvileg ott megy a hang!
Egyébként én is a gyári kihangosítóra gyanakszom de uanez a kihangosító a Redmi3-al tökéletesen hallottak és nem állítgattam semmit..
-
tobias40
veterán
Legutolsó próbálkozásom hátha nekem is segít vki mert eddig még csak kísérlet sem volt rá...(gondolom egyedi a bajom..
)
Tehát a fő problémám a BT az nagyon zavaró,nem értenek a másik oldalon ezért kézből kell telefonálnom amit nagyon nem szeretek napi 4-5 órában vezetés közben... -
tobias40
veterán
Teszek egy utolsó próbát ezekre a kérdéseimre hátha tudja vki a választ!
Leginkább a kihangosító a fő problémám mert BT fülessel is azt csinálja mint a gyári kihangosítóval!
Nem lehet vhol "zajszűrést" vagy vmi hasonlót beállítani mert azt mondják hogy hallanak csak nagy a háttérzaj! -
tobias40
veterán
Ennyire egyedi gondokat írtam lejjebb hogy senki nem reagált a kérdéseimre?
-
tobias40
veterán
Ezekre a kérdéseimre vki tudna segítséget dni?
-
tobias40
veterán
Beírom ide is mert ez a nekem való topic!
Megvettem a Redmi 4X-et.
Egy gondom van vele hogy az autó kihangosítóján xarul hallanak a másik oldalon.
A Redmi3-al jó volt uanez a kihangosító,csak néhány partner mondta hogy olyan a hangom min "DART VEDER"-ne!
Van vkinek erre megoldása?Fontos lenne mert napi 4-6 órát az autóból telefonálok így,és ez feltétlen kell hogy jól halljanak..
Mégegy dolog.
Az email beállításokat megcsináltam uaúgy mint a Redmi3-on vannak és mégsem működik a levelezés.Ez miért lehet?POP3 és a portok is unazok mint a redmi3-ban..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest