-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
(#15055) mpo
(#15060) Teaway
Köszönöm szépen, elmentem a Kedvencekbe.
-
Dhampir
félisten
(#14691) fradi81
Köszönöm!
(#14721) Levi123
Köszönöm!
A zajszűrés be van állítva a mikrofonon? -
Dhampir
félisten
válasz
Levi123 #14600 üzenetére
telefonálás közben ma többször szólt a telefon partnerem, hogy nem hall engem. Majd én is szóltam párszor, majd egyszer csak újra hallott engem. Aztán beszéltem mással ott is jelentkezett ez a hiba.
Másoknak is van ilyen problémájuk, mint Levi123-nak? Ez gyakori hiba?
Más:
A videofelvételek hangminőségét illetően történt valami javítás? -
Dhampir
félisten
válasz
Bander78 #13900 üzenetére
Egy lehetőség, a speciális beállítást keresd meg, a szerver címe is fontos. A lépéseket lásd lentebb (miután megcsináltam valakinek, utólagosan leírt hevenyészett jegyzetemben sajnos csak ennyi maradt meg):
Play Áruházból Outlook App
Felhasználó ...Kézi beállítás
Speciális beállítás:
Szerver: mail. ...
Tartomány\felhasználónév
JelszóLehet, hogy létezik egyszerűbb lehetőség is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #13756 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Kicsit Bob #10034 üzenetére
Alapból melegebb színű?
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #8123 üzenetére
Upsz, akkor ez így tényleg zsákbamacska.
(#8118) dugynok
Most már teljesen összezavartok.
-
Dhampir
félisten
válasz
kaposznyak #7641 üzenetére
Nekem a Luanke Brushed Finish Soft Case - Black szimpinek tűnik, de tapasztalatom nincs róla.
-
Dhampir
félisten
Mostanában vásárolt valaki BOE kijelzős példányt, előfordulhat?
-
Dhampir
félisten
válasz
hzsolee #7065 üzenetére
Rendelés előtt szerintem érdemes megnézni a Hardveraprót is és ha csupán egy-két friss 4X van meghirdetve az még nem jelent okot aggodalomra, de amikor elég sokat tesznek fel... Persze talán csak annyit jelent, hogy népszerű telefon, sokan vásárolták, de mégsem tetszett nekik valamiért.
-
Dhampir
félisten
válasz
hzsolee #6964 üzenetére
Igen, van, aki vájár, süteményre rájár.
Bányarém a konyhában, ura meg a bányában
azt álmodta álmában, szén akadt a lábába,
bár hazahordja a garast, megjátssza a bogarast:
por fészkel a fülébe, nem hallja mit beszélnek.Koksszal koszol kabátja, azért nincs hű barátja
csak egy kormos ördögfi, ki a lelkét öldökli,
Beesett a bányába, szerelmes lett lányába
Lent a bánya mélyében, szénpor zubog vérében,
ha tüzes szíve begyújtja, a bányát égbe burrantja. -
Dhampir
félisten
A videós hang nagyon rossz és a képek sem feltétlenül jobbak egy Lumiánál, a felbontáson kívül alaphelyzetben. Ezen kívül jól működnek a dolgok, de vannak kisebb WTF hibák néha.
Ilyeneket nem szabad leírni, mert könnyen jelentkezhet valaki, hogy még erről is a "Camcung" tehet.
-
Dhampir
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #6534 üzenetére
Tényleg, ebben már van fülhallgató is?
-
Dhampir
félisten
válasz
SenorGrande #6419 üzenetére
Olvasgatni kell, de egyébiránt bárhol, bármilyen készülékkel, bármi megeshet.
-
Dhampir
félisten
válasz
Free Rgc #6218 üzenetére
De azóta a legfontosabb hogy nem kell gondolkoznom hogy milyen power bankot vigyek magammal, vagy délután beiktassak egy fél órás töltési pihenőt.
Ez a használattól függ.
Például nálam a Sony Xperia E4 energiatakarékos üzemmódban, telefonhívásokkal, némi kamerahasználattal, rövid wifizésekkel majdnem egy hétig is elment úgy, hogy még maradt benne elegendő töltés, de 4 órás folyamatos képernyőhasználattal, wifizés folyamán már lecsökkent vagy 20%-ra. Az SGS 3 szintén sokáig bírta, még megvannak a képernyőmentések is róluk.(#6222) sharp007
Ez igen!
(#6215) Viktor0610
Számomra nem gond. Kínomban néha szinte röhögök, hogy emberek képesek ölre menni egy-egy márkáért, hideg üzleti megfontolású gyártókért, mi magyarok főleg jók vagyunk ebben a "sportágban". Mások, idegenek üzletéért, boldogulásáért ontjuk, áldozzuk véreinket, idegeinket még a kereskedelemben is.
-
Dhampir
félisten
Volt ám gyenge minőségű anyagokból összerakott, "roppanós" széria is (teszem hozzá, ez "természetesen" más gyártónál is előfordult).
Xiaomi Mi5 Bend Test - Scratch test - Burn test - Durability test
Összefoglalván, minden gyártónak akadnak gyengébb, valamint hibás készülékei is. Az a jó, ha minden igaz tapasztalatot megosztanak a felhasználók, a teljességre kell törekedni.
(#6211) DarthFader
Gratulálok, ez tényleg csodálatos, de ha visszaolvasunk, bizony akad nem mindenben "szuper" tapasztalatú készüléktulajdonos is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Krisszalai #6206 üzenetére
Camcung is ám! Beza! Pedig az mán telefon, mi? Ők aztán tudnak robbanósat is akár.
-
Dhampir
félisten
válasz
Krisszalai #5069 üzenetére
Ezért voltak jók a Lumia topikok, ott ROM-os "gondokkal" nem kellett bajlódni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dave Crank #4158 üzenetére
Tudom, csak rámutattam arra, hogy miben nyújt többet a 4X, ha már a kijelzője szolidabb.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dave Crank #4153 üzenetére
A kijelző lehet, hogy jobb, de a 4X sokkal több szenzort kapott, mint a Lenovo, lásd az összehasonlítást.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Pár nap óta bekukkantottam néhány mobilos topikba és azt kell mondanom, hogy ez a fórum a legkellemesebb, talán a leginkább kötekedés- és összekacsintásmentes.
Úgy látszik, hogy a Xiaomi megválogatja a felhasználóit.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dave Crank #2158 üzenetére
Olyan kérdésem lenne, hogy hangerő növelésére van lehetőség valahogy?
Hm, halknak érzed? starr írta korábban, hogy nem túl hangos.
-
Dhampir
félisten
starr és kiskakas
Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
válasz
Vesztor87 #1878 üzenetére
Gariztatni a WayteQ-nál lehet, amint itt is írják a szerviz elérhetőségekben.
WayteQ Europe Kft.
1107, Budapest, Ceglédi út 1-3.Tel: +36 30 288 00 66
+36 30 288 44 66
(061)-445-1222hétfőtől - péntekig, 9 - 17 óráig.
A WP-s telódhoz képest valószínűleg annyi a különbség, hogy arra 2 év gari volt, erre meg csak 1 év.
-
Dhampir
félisten
válasz
gingerbalm #1871 üzenetére
Tényleg az, de talán azért lett fehér színű, hogy bulihangulatban gyöngébb fényviszonyok esetén nehogy véletlenül rálépjen a fószer vagy a kérges munkástenyér is biztosan rátapadjon a hajnali felkeléskor.
-
Dhampir
félisten
válasz
zoltannagy #1401 üzenetére
Ugyanarról beszélünk.
-
Dhampir
félisten
Upsz, most 44.900 Ft az EU Stocknál.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A 4x erősebb, masszívabb lett, mint a Mi5, ami nagyon törékenyre sikeredett?
-
Dhampir
félisten
válasz
trebrona #732 üzenetére
Pedig olyan jó eszperantó ízű lenne így, persze nem egybeírva.
Eszperantó nyelven a tre bona= nagyon jó.
Például a Rádióamatőr alapismeretek kiadvány 10. oldalán olvasható a "tre bona" egy példamondatban.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint a mikrofont rejtő ál-hangszórórács nem zavaró, nem túl gagyi hatású?
-
Dhampir
félisten
Ilyen fain telók mellett mint ez a Xiaomi, mi szükség ájfónokra és galaxykra?!
Az SGS 3-ra még járt helyszíni javítás emlékeim szerint, az utána következőknél már nem tudom, hogy mi az ábra. A zászlóshajókban többnyire jó kamera és egyéb plusz funkciók rejlenek, ám ha valakinek kellenek az extra dolgok, akkor természetesen perkálni kell érte. A Xiaomi valamiben többet tudó csúcstelói sem olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest