- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
De miben lenne JOBB egy 4X-nél?
A 4X egy nagyon jó ár/érték arányú, árkategóriájáben feltűnően igényes "alsó-közép" telefon volt szerintem, a Redmi 6 meg a "szokásos" olcsó "gyerektelefon", tinédzsereknek, amiből 12 egy tucat. Ez egy 55 éves user véleménye, nem kell vele egyet érteni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Most néztem meg az adatait:
- NEM fém házas, ugyanannyi (tehát nem több) RAM és tárhely, sokkal kisebb akksi, ótvar MediaTek processzor. Ja, meg nagyobb a 4X-nél. Valakinek megérheti megvenni - a kedvező ára miatt - , de semmiképpen nem egy 4X utódjaként. Szerintem.(#24922) Dr.NX: én nem barkácsolok custom ROM-okkal, a MIUI-t viszont szeretem, a Stock androiddal ellentétben
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
SenorGrande #24841 üzenetére
Nálam szintén a legfrissebb globallal eldöcög 3 napot - előtte is ennyit ment.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bodnar10261 #24733 üzenetére
Nekem még egy évig marad a 4X, aztán talán a MI 8 64GB-os verziója fog jönni helyette - ha már emészthető lesz az ára. Bár a picike akkuja aggasztónak tűnik.
(#24735) siddis: MIUI10 Global stabile-ról nem tudsz valami információt?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Jött egy rendszerfrissítés az előbb, már megörültem, hogy végre itt a MIUI 10. Sajnos nem, csak a global 9.6.5.0 (NAMMIFD) érkezett...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csuporantal #23076 üzenetére
Hű, de utáltam még ránéz ni is.....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az enyém ennél lényegesen rosszabb (életlenebb, és gyakran nem színhelyes) képet készít. Lehet kifogtam egy gyengébb szériát?
Olyan nagyon nem zavar, mert fotózni kb. mindig fényképezőgéppel szoktam. Legfeljebb valamit dokumentálok a telefonnal, ha éppen nincs nálam más eszköz. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
orso0355 #22768 üzenetére
A férfiaknál a szelektív hallás a nősülés pillanatában elkezd kialakulni, néhány év alatt tökéletesen kifejlődik.
Nekem is ötször elmondják (folyamatosan emelkedő hangerővel): vidd ki a szemetet, és nem mindig hallom meg. De egy 10 méterről, halkan elsuttogott "van egy söröd a hűtőben" mindig tudatosul az emberben. Nem is értem...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kár, ezt nagyon sajnálom. Én azért szeret(t)em annyira ezt az olcsó telefont, mert bár nem egy nagy szám (a teljesítménye harmatos, mint a babafing), de folyamatosan napra készen tartják/tartották a szoftverét, így nem kelt elavult benyomást az emberben még 8 hónap után sem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyenesmartin #22007 üzenetére
Csúnya szavakat mondani.....
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az új frissítéssel a múltkori gyorsmenüs baromságtól meg tudok végre szabadulni? Nem találom a beállításait sehol sem....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gingerbalm #19649 üzenetére
Én Windowsról jöttem három hónapja, és az androidtól kiver a víz is. A MIUI felülete viszont kimondottan tetszik.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
spiderpig820 #19279 üzenetére
Tudom: rootolással, ROM-cserével, amire én soha nem leszek hajlandó.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ja, hogy ez tök random jön, akár akarom, akár nem. (Ha éppen ki vagyok választva).
Azon lepődtem meg a múltkor, hogy a tényleg hivatalos 9.2.5-öt is csak mókolással (spanyol régióra állítással) tudtam elérni, mert magától nem jött az sem.
Nekem 10-es WP-m van, arra mind a mai napig jönnek a frissítések, pár hetente előveszem a fiókból, bekapcsolom és telepítgetem őket. A nejem még most is a saját Lumia 650-ét használja, azt is frissítem rendszeresen.szerk: és ilyenkor mi van, amikor egy random kiszórt frissítés nem működik, azaz a felhasználónak kárt csinál?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Olvastam, de az nem tiszta nekem, hogy ez a rootolt telefonokra érkező beta volt, vagy ha tényleg hivatalos Global Stable, akkor miért nem mindenkinél jelentkezik a frissítés (és a probléma)? Nem hiányzik a boot-loop, félre ne értsd, csak nem tudom hogyha a gyártó kinyom OTA-n egy stable, végleges verziót, akkor az nálam miért nem jelenik meg? (Nincs elérhető frissebb, bla-bla...)
Két és fél hónapja vagyok csak androidos. WP-n ha kijött egy frissítés, akkor az mindenki számára azonnal elérhető volt. Minden hónap első keddjén este 19 órakor. Tíz perc múlva tölthettem is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
firesharker #19240 üzenetére
Nekem még csak 9.2.5 van (NAMMIEK). A tiéd valami barkácsszakkörös?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18836 üzenetére
Ez tényleg rettenetes!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18606 üzenetére
Ha a teló fémháza elgörbült, akkor értelmetlen kijelzőt cserélni, hiszen ház csere nélkül a probléma nem fog megoldódni.
A garancia / szavatosság nem CASCO-biztosítás, kizárólag a gyártó által vétett (gyártási) hibák ingyenes kijavítására szolgál.
Tudom hogy ez sokaknak nem tetszik, de ez van. Sem a beletört USB-dugó, sem a szétbarmolt fülhallgató aljzat nem garanciális probléma, mint ahogy a farzsebben meggörbített fémház, vagy éppen az elejtés okozta károsodások javítása sem.
Ezekre jobb forgalmazóknál külön lehet biztosítást kötni, külön pénzért. -
Bogyó bá'
nagyúr
OTA-n valakinek megjött már globalra a 9.2.5-ös MIUI? Egy hete keresem, de nekem nem akar frissülni. Barkácsolni meg nem akarok.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#73029888 #18179 üzenetére
Na jó, de a sz*rszung az állítólag márka! A 4X áráért ezt a kacatot adja, ami az AMOLED kijelzőn kívül semmiféle értékkel nem rendelkezik: Android 5.1 az idők végezetéig.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18176 üzenetére
Esetleg olcsóbb szamszung....
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #17805 üzenetére
Attól hogy "dekázol" vele, még nem biztos, hogy megússza!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Yellow73_a #17679 üzenetére
Volt rá 2 éved, hogy ingyen, jogtisztán W10-re frissítsd.....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grafnet #17264 üzenetére
Ha növeled az ISO-t, akkor a rövidebb záridő miatt kevésbé mozdul(hat) be, viszont a kép "szemcsés", zajos lesz. Este, vagy kevés fényben muszáj növelni...
Ha csökkented az ISO-t, akkor kevésbé zajosodik, viszont a hosszabb záridő miatt könnyebben bemozdul és életlen lehet. (Szabadban, nappal a legkisebb ISO-val fotózunk, ha van elég fény akkor így sem fog bemozdulni).Én legelőször a lencsét tisztítanám meg szemüvegtörlő kendővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest