Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
aktív tag
Sziasztok.
Lecseréltem ezt a jó öreg kis telómat kényszerből kb. 2 hete egy ajándékba kapott Samsung A22-re, mert iszonyat lassú volt már, de nem tudok az újra átszokni, konkrétan megőrülök tőle. A kameráján kívül semmi pozitívumot nem találtam benne, túl nagy, nehéz, fáj tőle a kezem (a 4x-et simán tudtam 1 kézzel kezelni, ezt kb. lehetetlen), húzza le a zsebem, állandóan félregépelek vele és semmi nem úgy műxik rajta, ahogy szeretném. Utálom a Samsung telókat egyébként is...
Szóval szeretnék új életet lehelni bele valahogy, egy új oprendszerrel. Akksiját cseréltem Nohonra kb. 1 éve, azzal nincsen gond.
Semmi érdekeset nem használok, szokásos Chrome, Gmail, FB, Messenger, Viber, menetrend.app, stb...
Ilyen bankos meg egyéb dolgokat elvből nem teszek a telómra.Mit ajánlotok most így 2024-ben, amit érdemes lenne rávarázsolni és minimális esély van vele a téglásításra? Akár egy újabb verziójú MIUI is jó lenne nekem, de abszolút nem vagyok vele képben.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest