Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
Anno a Xiaomi is noname volt a többihez képest.
Valahogy el kell kezdeni...De szerintem ha müködik,akkor megéri. Ha nem,akkor pedig nem.
A tanulópénzt mindenki magának fizesse meg,ha akarja.
De nem kell bedőlni vminek,amit mindenki "istenit", mert lehet van más alternativa is.
Felőlem Bentley vagy Chi-chu is lehet a neve. Jó legyen és müködjön.
Szerintem anno az első ember is félve vette meg az első Xiaomi telefonját,de bevált.
Fényképre,meg súlyra,meg névre alapozni?Én kipróbáltam és azért mertem leírni,hogy jó.
Sőt,még vettem belőle párat. -
lazlogogola
tag
http://www.banggood.com/Wallet-Design-20000mAh-Power-Bank-Mobile-Charger-For-iPhone-Tablet-p-79283.html
Itt a link,mert lemaradt.
-
lazlogogola
tag
Venni akartam ilyet,de a barátom lebeszélt, hogy szerinte csak név miatt felesleges ennyi pénzt kiadni.
Igaza volt.
Vettem egy ilyet u.a. az oldalról és a tablettől kezdve mindent tölt,van hozzá min. 5 féle csatlakozó (köztük iphone is)
Egyszerre kettőt is tölthetsz.
És ar: 3700 Ft.Max. a design miatt érdemes a Xiaomi power bank-t venni
A családba azóta legalább 4-t vettünk és mind teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest