- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Ebből a fajtából az 10000mAh verziót néztem.
Nem telóhoz, hanem jelmezben (fursuit) kell elhelyezni ledek világításhoz. Tehát a kis méretcsökkenés is sokat számít.
Egy 2200mAh-ással próbáltam 18 leddel (20mA-el számolva) ami olyan 360mA-t vesz fel.
jó 6 óráig bírta, amikor lekapcsolt. Tehát tényleg ki lehetett venni a 2200mAh-t.Az lenne a kérdésem, hogy ez a gyártó feltüntetni, hogy 3.6V 10000mAh.
Ez most a többi gyártónál is így van meghatározva, csak nincs feltüntetve, vagy most ezt át kéne számolnom 5V-ra hogy össze tudjam hasonlítani?
És mennyire lehet kiszedni a feltüntetett kapacitást?Még egy 10000mAh-ás TP-linket is néztem, de semmi konkrét tapasztalatot nem találtam. Annál van tapasztalatotok, vagy mit ajánlotok még.
Ami nálam fontos:
- kis mértet, tehát semmi felesleges csillivilli, kijelző, lámpa nem fontos, csak kicsi legyen. (nem tudom hogy fog elférni kényelmesen a fejben... Az is lehet, hogy 2 bankkal lehetne megoldani)
- valószínű túl fogom lépni a 1A-t (~50 led), ezért ezt meghaladó típus kell, vagy két darabban kell megoldani.
- nem lesz 50 led, de lesz más, tehát olyan 1-1.5A- terhelésre kell a végén számítani. Emellett minimum 4 órát jó lenne ha kibírna, de nem lenne gond ha többet is. Tehát ha kivehető minden, az 4-6000mAh min.
- és persze legyen még megfizethető.Előre is köszi.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vezetékes FEJhallgatók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest