Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• World-Soft

senior tag

Sziasztok!
    Ebből a fajtából az 10000mAh verziót néztem.
    Nem telóhoz, hanem jelmezben (fursuit) kell elhelyezni ledek világításhoz. Tehát a kis méretcsökkenés is sokat számít.
    Egy 2200mAh-ással próbáltam 18 leddel (20mA-el számolva) ami olyan 360mA-t vesz fel.
    jó 6 óráig bírta, amikor lekapcsolt. Tehát tényleg ki lehetett venni a 2200mAh-t.

Az lenne a kérdésem, hogy ez a gyártó feltüntetni, hogy 3.6V 10000mAh.
    Ez most a többi gyártónál is így van meghatározva, csak nincs feltüntetve, vagy most ezt át kéne számolnom 5V-ra hogy össze tudjam hasonlítani?
    És mennyire lehet kiszedni a feltüntetett kapacitást?

Még egy 10000mAh-ás TP-linket is néztem, de semmi konkrét tapasztalatot nem találtam. Annál van tapasztalatotok, vagy mit ajánlotok még.

Ami nálam fontos:
    - kis mértet, tehát semmi felesleges csillivilli, kijelző, lámpa nem fontos, csak kicsi legyen. (nem tudom hogy fog elférni kényelmesen a fejben... Az is lehet, hogy 2 bankkal lehetne megoldani)
    - valószínű túl fogom lépni a 1A-t (~50 led), ezért ezt meghaladó típus kell, vagy két darabban kell megoldani.
    - nem lesz 50 led, de lesz más, tehát olyan 1-1.5A- terhelésre kell a végén számítani. Emellett minimum 4 órát jó lenne ha kibírna, de nem lenne gond ha többet is. Tehát ha kivehető minden, az 4-6000mAh min.
    - és persze legyen még megfizethető.

Előre is köszi.
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák