Új hozzászólás Aktív témák
-
Szári
tag
Írtam levelet Wayteq-nek, product code-ot elküldtem nekik, hogy akkor meséljék már el, hogy akkor most mi fán terem a Piston2 ? ugyan is:
Mi úgy ismerjük, hogy PISTON 2
Xiaomishop: Xiaomi Piston Updated Headset
Extreme Digital: Xiaomi Piston prémium mikrofonos sztereó headsetHogy is van ez akkor?
-
Szári
tag
Ma én is beszereztem egy Piston 2 "ezüst" fülest az Extreme Digital ban, hogy leváltsa a Skullcandy 50/50-et. Ugyanis a Skullcandy hangerőszabályzója nem működik a Lumia 930 al. Azért vettem ott mert nem reckíroztam meg, hogy esetleg hamisítványt kapok valamint, legalább így van egy év garanciám rá amit könnyen tudok érvényesíteni. Összehasonlítást nem találtam csak a pozitív visszajelzéseket ezért bevállaltam a Pistont. Ennek nem volt "csoki" szaga gondolom mert ezüst verzió, fehér tartóval én csak gumi szagot érzek rajta.
Lássuk a jó dolgokat: Vezérli a Lumiát ahogy kell, szép kivitel.
A csalódás: Szubjektív de jócskán elmarad a Skullcandy 50/50 -től, az 50/50 javára kb:15-20% több basszust érzek/hallok valamint az egész hangkép kerekebbnek, határozottabnak, hangosabbnak tűnik/érzem azonos hangerőérték és azonos EQ mellett mellet. A kábel alsó része noha védőharisnyázott vékonykának érzem. A füles végén lévő "csupasz" kábel ultravékony nem egy bizalomgerjesztő, nem mintha más pl: Sony olcsóbb füleseinél nem ugyanilyen vékony lenne. A vezérlő gombok nyomása túl könnyű nem beszélve, hogy az egyik oldalon van egy fel, le hangerő a másik okoldal közepén egy hívás fogadó gomb. Amikor megfogom a vezérlőt, hogy hangerőt állítsak akkor a túloldalon sokszor sikerül lenyomni a hívásfogadót is mivel rossz helyen van de legalább túl könnyű benyomni így megállítja a zenét. A vezérlőegység is rossz vagy legalábbis kényelmetlen helyen van nem is értem, hogy nem került a bal oldali füles kábelére. Maga a kábel mind a hosszabb de főleg a fülhallgató részen elég rövidke nem mondom, hogy használhatatlanul de mindenesetre elég korlátozott mozgásteret biztosít. A hozzá adott tároló amire fel lehet csévélni csak prezentációt szolgál a kibontás után majdnem lehetetlen de legalábbis irreálisan kényelmetlen használni. A dobozka amiben van viszont már egy kicsit túl nagy, hogy azt hurcolja az ember magával a tárolásra.
Konklúzió: Ennyi pénzért lehet, hogy nem rossz kis füles ez nem tudom, nincs sok tapasztalatom, de hogy a Skullcandy 50/50 megmarad és inkább használom úgy, hogy nem tudom állítani a hangerőt az is biztos. A kis ezüst Piston meg megy ajándékba tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest