- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Defiator
csendes tag
Ezt így nem jelenteném ki, itt a topic-ban is volt többször szó a "második asztalról". Mi is így használjuk feleségemmel, 2 külön google fiókkal vagyunk belépve, 2 külön pin kóddal lehet feloldani, és amit mi használuk, az összes alkalmazást a saját fiókunkkal kezeli. Többen jelezték, hogy ez náluk bugos és nem engedte hozzáadni a második google fiókot, mi ilyet nem tapasztaltunk, egyelőre hibátlan
-
Defiator
csendes tag
válasz
pergabb #1256 üzenetére
Igen és igen. Én rendszeresen ezen nézek Netflixet, és ja egy este 2-3 óra nézegetéssel azért számottevően merül. Ugyanez van nálam is kb. mondjuk én magasabb fényerőn szoktam és 120 Hz frissítéssel. Engem nem zavar annyira mert tudom tölteni naponta, de ha valakinek van trükkje rá szívesen veszem
-
Defiator
csendes tag
válasz
Rigormortiis #1245 üzenetére
Valószínűleg a netflix applikációddal lesz a gond, egyszer nekem is eljátszotta ezt. Akalmazás beállításoknál a Netflix összes adat törlése megoldotta.
-
Defiator
csendes tag
válasz
*Mukeey* #1243 üzenetére
Melyik van neked? Úgy vettem észre hogy 2 féle van:
Az egyik: https://tok-shop.hu/Xiaomi-Mi-Pad-5-11-0-/-Mi-Pad-5-Pro-11-0-mappa-tok-Trifold-legparnas-sarok-kozepesen-utesallo-Pen-tartoval-atlatszo-hatlap-Dux-Ducis-Toby-fekete
Ezt adom el, ennek meglepően erős a mágnese, viszont magának toknak van kevesebb tartása ezért könnyebben összecsuklik.
A másik: https://tok-shop.hu/Xiaomi-Mi-Pad-5-11-0-/-Mi-Pad-5-Pro-11-0-mappa-tok-Trifold-sotetkek
Ennek a mágnese nagyon gyenge de a tok maga masszívabb, jobban megáll szerintem. Én ezt tartom meg, mert strapább, és van egy kisfiam 🙂
Egyiktől sem vagyok elájulva, úgyhogy még keresem az igazit 🙂
-
Defiator
csendes tag
Sziasztok,
Jézuska nem egyeztetett, ezért most van 2 tokom a Padhoz.
Az egyik eladó ha valakit érdekelne: https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_pad_5_dux_ducis_toby_fekete_tok/hsz_1-50.html
-
Defiator
csendes tag
Sziasztok,
megjött nekem is Euronics-től, közérdekű infó hogy Euronics-nél elírták az ajándék fülhallgató típusát; Mi True Wireless Earphones 2 Basic-nek írják
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack és Tower szerver bazár
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest