- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustaros
aktív tag
válasz
#42308056 #32 üzenetére
Nem elég, hogy fütyülsz, de még hazudsz is.. vicc kategória amit képviselsz!
Ezt írtad : "Hogy maradhat ki a jack egy tabletből? Nekem senki ne mondja hogy nem fért el, meg hogy felesleges."
Most meg azzal jössz, hogy jó lenne egy jack bele.. döntsd már el mit akarsz kérlek!
Segítek neked, hogy valós legyen az állításod oké?
Szerintem ez egy jó tablet, de egy jack csatit szívesen láttam volna rajta.
Köszi!.. téma részemről lezárva
-
Mustaros
aktív tag
válasz
#42308056 #18 üzenetére
Szerintem tegyenek rá 3db type-c-t és egy hub is legyen rajta, igazából minden is legyen rajta
"Eszem megáll néha ezen a fórumon komolyan" valóban? Van olyanod?
Az a baj, hogy az "Vegyük le az autókról az indexet" érved is full baromság, nem tudsz szabályosan közlekedni nélküle, jack csati nélkül lehet élni szerintem.
Esetleg BWM-d van vagy AUDI? -
Mustaros
aktív tag
Tech oldalt olvasol és ilyen apróságokon meglepődsz?
Haladunk a korral, nincs jack ennyi, felejtsük el...
A fiókban van kb 2db vezeték nélküli fülesem, vagyis nekem nem jár plusz költséggel.
Ez nem a gyártó hülyesége, legalább nem kell beletört jack csatlakozót kihalásznia a szervizesnek a tabletből, mert előszeretettel ez történik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Túra és kirándulás topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest