- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Elsőre ez a telefon és az A71 volt a befutó. Amoled edge miatt inkább Note 9 Pro lett az egyik bekfájdéj esetén esélyes. De az A71 tulajdonosok csak úgy irkálják be hogy xiaomiról váltottak és sokkal jobb a samsung szoftvere és nagyon pozitívan csalódtak benne. Nem a másikat szidják és nem én kérdeztem.. csak olvasom a fórumot. Most akkor tényleg gáz a saomi szoftvere. Egyik telefonom se volt még, nem tudom milyen egy mai telefon. A mostanim 6.01 es. csakhogy a 9 és az A71 között 45k különbözet van... thx
-
Atilla001
senior tag
Nem tartatok attól, hogy beég a kijelző ahol állandóak az ikonok? Ugye én 5 évre gondolkodnék telefonban. Illetve az amoled flickerint alacsony fényerőn sokkal erősebb. 60%-on használom a fényerőt. (barlangban lakom)
thx
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Szerintem abszolút átlag. Sőt, ár-érték arányban gyenge. Vagy az én elvárásaim nagyok, de a szétfolyt falevelek nekem nem jön be. Persze a telefon kijelzőjén tök jól néz ki. Monitorra már ne erőltessük, főleg ha belenagyítasz. Ilyen a note 9 pro a samsung A51 A71 note 8 pro is. A 2015-ös Lenovo-m is képes ilyenre vagy szebbre.. 4-ed ekkora megapixelen. Saját vélemény!
Itt megnézheted a telefont is alatta pedig a link a nyers képekhez.
[link] -
Atilla001
senior tag
válasz
dragonfx #2077 üzenetére
Poco ról én nem beszéltem, szerintem nincs még itt hivatalosan. De az a teló nekem tök összedobott vakítás. Amúgy semmi extra.
De, nagy a telefon. Sőt. Ami nekem jó méret az az A41 lenne. Nemtóm hány col.
A 6.67 és 6.47" nem sokkal kisebb, de mégis. Asszem abba beletörődnék. Én nagyon keveset használok telefont. De ha kell legyen gyors. Nem is értem mit lehet órákig csinálni egy telefonnal.. persze akinek nincs más amivel az időt elüthetné.. A jelenlegi Lenovo Vibe Shot telefonom tökéletes (lenne) de 6.01 Andó van rajta és szándékosan be van lassítva már.. több App fel sem megy rá. Note 10 lite hajlítása és az amoled nyűgjei miatt mondtam le róla. Inkább egy jó sík IPS. A hajlításnál twitch vagy videó esetén forgatni kell a telefont, ha pont nem látod a fontos infót.. és igen a védőfólia miatt is érdekes. De az AoD nagyon jó lenne. Még a kameraszigeten is gondolkodtam és tegnap ahogy kezembe vettem a Lenovot és fotóztam belelógott az ujjam a képbe. Akkor döbbentem rá hogy mégis csak jobb nekem ha a kamerák középen vannak.2 hónapja vadászok új telóra és mindig jön valami.. jó hogy nem fellángolásból vettem.. és lehet nem is fogok. Xiaomi ontja a mobilokat, mire kinézel egyet, jön még egy variáns és lenyomja a régi árait..
-
Atilla001
senior tag
Egy egyszerű kérdés. Oly sok panasz van az ujjlenyomat érzékelőre. Én nem használok semmi zárást a telefonra most sem. Feltétel hogy legyen a telón valami zár? Alapból leszednék minden feloldást. thx
-
Atilla001
senior tag
Hát az zavar a legjobban, hogy fénylik az edge és fontos infó "málik" le a szélekre, ami sokadik tesztvideó után esett le. A kijelző pedig elszíneződik elfordításkor, nem csak a széleken. Ez ugye azért jelenség, mert mikor kezembe fogtam forgattam a szélek miatt a telefont, a betekintés miatt. Tudom, már túl lihegem az egészet. Pedig a kamerasziget magassága formája és a készülék mérete sokkal jobb a többinél. A teló nekem polcon van és sokszor csak ránézek anélkül hogy kézbe venném, fontos hogy béna szögekből is jól olvasható legyen. Sajna ezek igazán használatnál dőlnek el. Hiába filózok videók alapján, használni kellene pár napig. 5 percet volt a kezemben a médiában a lopásgátlóval net és képek nélkül. Bocsánat hogy fárasztom a fórumot
-
Atilla001
senior tag
Hát én úgy döntöttem sem az Amoled sem az (főleg) edge nem kell nekem. Inkább note 9 Pro. Az AoD nagyon jó lett volna
Nem tudom, az A71-ben jobb minőségű e a kijelző mint a xiaomi-ban. (A könyökömön is xiaomi tesztvideó folyik)
-
Atilla001
senior tag
ha jól látom az összefoglalót, akkor nem adnak hozzá alapból szilokon tokot ugye? thx
-
Atilla001
senior tag
itt a xiaomi-nál is van olyan android támogatás lista mint lenovo-nál? Készülék -> támogatási ciklus. thx
-
Atilla001
senior tag
Üdv. Hát ma elmentem a médiába megfogdosni a telefon(okat). Hát a 10 lite hajlított kijelzője nem győzött meg. Tükröződik össze vissza és forgatnom kellett hogy lessem mi van a szélén. az A71 nem is hajlított, vagy minimálisan. A 9 Pro jobban meggyőzött de az még nagyobb és a kamera szigete bazinagy. A 10 lite kisebb és a kamerák is esztétikusabbak. De a kijelző
Nagyon elbizonytalanodtam. 124k a 64GBos most ott. pont ugyan ennyi az A71-is. neten már más árat látok. hát ennyi
-
Atilla001
senior tag
Üdv, mennyire hajlamos a kijelző a beégésre (2-3 óra twitch) és karcolódásra? Gorilla5-öt is feltétlen fóliázni kell?
köszönöm. -
Atilla001
senior tag
Üdv! Ennél a készüléknél van folyamatos Always on kijelzés?
Thx -
Atilla001
senior tag
válasz
Imi1981 #1834 üzenetére
a közelség érzékelő, a főkamerán kívül a többi felesleges, színeződő tükröződő kijelző és szélek, ebben az ársávban már van alternatíva ami jobb is (de mi?). "xiaomi szar" "ma már az is túlárazott.."
Ami tetszik az az amoled, az alig magas és a szilikontok eltünteti kamerasziget, nagy robusztus, mégis kisebb mint a note 9 Pro. Edge kijelzőm sose volt, nem tudom megítélni milyen hosszú távon. akkor cserélek telefont ha használhatatlanná válik.. szal 2-3 év necces ilyen árban.. nem ROMolok nem játszom.. fotózok, levelezek, telefonálok
1 hónapja küzdök milyen legyen de már 5x feladtam és marad a régi.. -
Atilla001
senior tag
válasz
Imi1981 #1832 üzenetére
Üdv! A71 lett volna a kiszemeltem és a note 9 Pro. 9 ről átgondoltam Mi note 10 Lite ra de félek az ívelt kijelzőtől de jobb lenne egy robosztus Amoledes teló. Komolyan annyi féle van már hogy őszintén nem tudom mit érdemes venni ebben a kategóriában. Mindenki mást mond. DE.. az A71 30k val többe kerül megbízható helyről. Azokat szóba sem hozom akik 125k felett árulják. (mint most a médiás féláfa, kupon spekuláció. undorít ahogy dobálják a számokat. tényleg mindenkit hülyének néznek) Mondjuk Turbado, ha ki szabad írni..
Csak egy részét olvastam az itteni hozzászólásoknak és már elment a kedvem a 10 lite tól..
thx
egy gyors kérdés még. van AoD funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest