- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhszabi
csendes tag
elég nyilvánvaló igen, mivel hivatalosan nincs az országban a xiaomi így hát xiaomi garanciát sem kaphatsz. amit kapsz jóesetben az egy forgalmazói garancia, és ha szerencséd van akkor a forgalmazónak van valamilyen szervíz partnere aki majd megjavítja a telefonod. vagy nem, ha nem lesz hozzá alkatrésze (ami szintén azért nem lesz amiért hivatalos gari sem, mert nincs a xiaominak hivatalos magyarországi képviselete, sem leányvállalata, sem szerződött partnere se importőre se semmi ilyesmi még, mint pl már franciaoszágban olaszországban stb van).
Így hát mindenki nyugtatja magát egy szépen megírt magyar gsm boltos számlával meg garipapírral, de pontosan ugyan annyit ér mint egy alis kínai garancia... Szinte semmit, mert ha baja van sem biztos hogy érsz majd vele valamit. (Lásd rengeteg lekoptatott Waytek garis ember a facebook csoportokban).
Ennek ellenére egyébként énis itthon vettem a Mix2-őm mert ugyan annyiba került mint Alin.
-
dhszabi
csendes tag
Nemtudom, olvasgattam ezt a fórumot mielőtt megrendeltem a mix2-t. Azt nem értem hogy miért piszkálja mindenki a gyári romot aztán csodálkozik hogy pár funkció vagy bug előjön ezekkel a limlom romokkal? Ez valami berögződés hogy ha kínai a telefon akkor szanaszét kell maszekolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest