- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Sokat gondolkodtam, hogy erre a telefonra váltsak-e. Elrémisztett a mérete de tettem egy próbát, gondoltam ha mégsem jön be élek a 14 napos elállási lehetőséggel. Nem volt rá szükség. Én főleg tartalomfogyasztásra használom. Tetszik benne, hogy ekkora kijelzőn a weblapok asztali verziója is olvasható. TVGO is élvezetesebb a nagy képernyőn. Ugyanakkor kisebb mint egy tablet, annyira még nem néz ki hülyén ha telefonálnom kell vele.
Üzemideje nagyon jó. Átlagosan 3 naponta töltöm, pedig napközben viszonylag sokat nyomkodom (net, viber, messenger, email). Egyedül a fotós képességeivel nem vagyok teljesen kibékülve, pedig az is fontos szempont volt vásárláskor. Nem azt mondom, hogy rossz, de kicsit visszalépésnek érzem az előző telóhoz képest. Egy Nillkin flip tokot vettem hozzá, ami alig növel a méretén. A lényeg, hogy nekem eddig bevált a telefon, még ha nem is 100%-osan. Abban biztos vagyok, hogy annyi ideig nem lesz nálam mint a Galaxy Note 4, amitől bő három év után váltam meg.
-
Fernet
senior tag
Lehet. Végülis mindegy, csak mikor vettem a Max 3-at még nem volt róla MA-s teszt, ezért a Note 5-ét olvastam el és az alapján döntöttem. Kicsit csalódás volt a kamera a Galaxy Note 4 után, de a többi dolog kárpótol érte. Az okostelefonos korszakba lépésem óta nem volt olyan telefonom, amit elég volt 3-4 naponta tölteni. Ami még visszalépés nekem, hogy OLED-ről váltottam erre, de hamar megszoktam. (annyi pénzt nem akartam telefonra kiadni, mint a note 4-re annó)
-
Fernet
senior tag
Még nem tudom milyen, nem érkezett meg. Lehet a selyemúton hozzák karavánnal.
(#120) rellif
Én is Note4-et használtam előtte, csak Samsungot. Ez a teló üzemidőben sokkal jobb. Egyedül a kamerában érzek visszalépést a samsunghoz képest, azt sajnálom kicsit.Valahol azt olvastam, hogy a Redmi Note 5 és a Mi Max 3 hardveresen egyforma. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest