- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Tegnap (mivel írtátok, hogy frissült a mytv) én is ráengedtem a frissítést.
Ahogyan azt tanácsolták (YT videó) én a kezdőképen mindent kilőttem, csak a MyTv és a YT van kint.
Egyelőre egyszer láttam egy pillanatra megakadni a TV adást, de azért reméljük a telenor javít az alkalmazáson még.
-
talamasca
senior tag
Sziasztok!
Azt mondjátok, hogy automatikusan fog frissülni, kérdés nélkül Oreora?
Nem örülnék neki, mert nálunk a család TV elérhetősége csak a telenoros MyTv-n megy.
Arra meg írtátok, hogy sz@rakodik.Aki hasonló helyzetben van és már lefrissített neki, az jelezné, ha a telenor MyTv alkalmazás hibátlanul megy?
Köszi! 👍
-
talamasca
senior tag
válasz
Tailorzsolt #1436 üzenetére
Én két hónapja használom a mytv-vel. Ezért is vásároltam a box-t. Teljesen kiváltottam vele a kábeles szolgáltatót plusz így mobilon, táblagépen is nézhetem a teljes csomagot.
Ahogyan én körbenéztem a mytv a legjobban használható netes tv megoldás jelenleg. -
talamasca
senior tag
Nem akarom senki üzletét rontani, de az eustock-nál 21.600 Ft az új...
-
talamasca
senior tag
válasz
atilla100 #1259 üzenetére
Én csak ezért vettem, mert elegem lett a kábeles TV szolgáltatókból.
Nekem smart TV-m van, de sajnos a mytv-nek csak az androidTV-re van alkalmazása.Egy hónapja használom, gond nélkül megy, jó minőségben. Nem akad a műsor.
Viszonyításnak: 100M a net és mellette még sokszor megy 2 gépen is YouTube stb. Az iMacen pl. 4K-s videót nézek, mégsem akad meg a TV, szóval nincs probléma. Azért gondolom egy AC-s router nem árt. -
talamasca
senior tag
Szevasztok!
Ma lettem tulajdonos.
Legfőképpen azért vásároltam, hogy a kábeltévém lemondhassam és a telenor mytv-n jöjjön a családnak a TV.
Tökéletesen bevált, így most több eszközön is mehet egyszerre a tévézés. (TV, iPhone, iPad)A gyerekeknek a YouTube hangkeresés jött be a legjobban,
👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged