Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Tommy-1998 #7503 üzenetére
Lehet benézek valamit, de a frissítés után letiltotta és a repójában se látok új verziót már jó ideje.
[link] Nem biztos ugyanarról beszélünk, én az onlinestream.live oldalról nézhető TV adások add-on-járól
-
achon
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #7163 üzenetére
Múlt héten segítettem egy ismerősömnek. Hasonló problémája volt.
A routeren a wifi 13-as csatornát osztotta ki. Át állítottam auto módból fix 4-esre (az nem volt hasznalva a környező routerek által) és azzal rendben működött.
Nézd meg, hátha nálad is hasonló a hiba. -
válasz
Tommy-1998 #7160 üzenetére
Ha rákeresnél, látnád, hogy pont tegnap kétszer is írtam, hogy MEGINT nem jó a Chromecast.
Egész decemberben világszerte gondok voltak, karácsony körül javult a helyzet, most visszatértek a hibák, amelyek a Chrome-ból való elérést érintik.
Nekem tegnap egész nap nem működött, ma megint jó.
Azt is megírtam, hogy ez szinte bizonyosan nem készülékszintű, hanem hálózati hiba.
MaCS
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #7165 üzenetére
Hálózat beállításoknál.
-
Imi1981
veterán
válasz
Tommy-1998 #7163 üzenetére
Ezt nem tudom. Nekem is gigabites netem van és semmi probléma. Az nem tudom számít e de fix-re állítottam a box IP címét már első használatkor.
-
Imi1981
veterán
válasz
Mi box s-en tökéletesen működik nálam. Nem régóta van meg de eddig a chromecast-al sosem volt probléma.
-
válasz
Mi Box 3, nálam OK.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Tommy-1998 #6963 üzenetére
Inkább az érdekelt volna, hogy tud-e a box kikapcsolt állapotban is hdmi cec jelet fogadni, illetve hogy hogyan lehet a tv távirányító gyorsgombjait átállítani benne.
-
azbest
félisten
válasz
Tommy-1998 #6966 üzenetére
ha az úgy megy, akkor az nagy mázli. A korábbi verzióknál kellett egy kiszivárgott debug kulcsos verzió a régi és új változatból is és azokból lehetett összevarázsolni. A 9esből nem láttam ilyen verziót.
-
azbest
félisten
válasz
Tommy-1998 #6962 üzenetére
Amivel jó eséllyel tönkreteszed a boxot, mert elveszted a kulcsokat, amelyek a másolásvédelemhez és a chromecast módhoz kellenek és ledegradálod noname box szintre.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #6951 üzenetére
Na megvan a megoldás, vissza kell állni Android 8.0-ára és megszűnik minden probléma, és lám tökéletesen működik szinte már hihetetlen
-
kzkz
őstag
válasz
Tommy-1998 #6238 üzenetére
Kár, hogy alvó állapotból meg nem tud feléledni, amikor bekapcsolom a TV-t.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #6238 üzenetére
Erdekes, koszi, kikapcsoltam en is. Remelem jo lesz!
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #6215 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
én nem kapcsolom ki
A monitoron oda váltva látom is a képét. Meg ahogy írtam, infra távval működik akkor is. A bluetooth rendszer rohad le valsz pár nap után állásában.
Régebben a táv megnyomása után elszámoltam 10ig és akkor reagált. Mostanában, a legutolsó update óta fordul elő, hogy nem éled fel, amióta csipog, amikor sikerül.Igaz, akkuval használom, nem elemmel. Így esetleg az is közrejátszhat, hogy alacsonyabb kicsit a feszültség.
-
Levente1991
tag
válasz
Ne kapcsold ki, menjen a box folyamatosan. Én honapok óta így használom, nincs ébresztési probléma, csak nagyon ritkán, mondjuk 100-ból egyszer.
-
Luissimo
veterán
válasz
Tommy-1998 #5722 üzenetére
Miazhogy, Nagyonis
-
amzso
tag
válasz
Tommy-1998 #5650 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
ntomka
nagyúr
válasz
Tommy-1998 #4147 üzenetére
Azt tudom, de nem is egy árkategória.
-
azbest
félisten
válasz
Tommy-1998 #4115 üzenetére
alapból nincs hivatalos drive tévére. Külön program kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest