- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Szerintem csak hülyén nevezik, de mindkettő bluetooth-os lesz, mert a kompatibilitásban benne van a PS3 is, ahol kimondottan BT kapcsolat szükséges. Hogy adaptert adnak-e az csak azért fontos, ha pl PC-n is szeretnéd használni és nincs BT adaptered, mert akkor vezetékkel kell bajlódni (ha van a kontrolleren micro usb csati, gondolom van, általában raknak a legtöbbre, de itt nem írja azt se, ellenben elvárás lenne manapság többnyire).
Mi Box S-sel párosítva BT-on fogod úgy is, az pedig, hogy mennyire kompatibilis játékra az adott alkalmazástól függ mindig (és itt nem az adott kontrolleren van a szó, hanem általánosan a kontrolleres irányításról, mert én szívtam már a PS4 kontrollerrel is, pedig az sok helyen támogatott). Úgyhogy sok esetben variálni kell az alkalmazás beállításaiban, amennyiben van rá mód, hogy normálisan működjön (ez se életbiztosítás, lehet az adott app ugyanolyan hülyén kezeli a kontrollereket)..
Szimpla játékoknál még talán normálisan is működik a többség, de emulátornál sok esetben konfigurálni kell a kiosztást az biztos.(Amúgy, ha PC-n is sokat játszanál, akkor érdemes egy minőségibb kontrollert beszerezni. Magasabb 12e+ árkategóriában Xbox One S kontroller vagy Ps4 kontroller közül a One S-ét ajánlanám, mivel minőségibb az anyaghasználat és PC-vel is teljes a kompatibilitás. 6-10e körül lehet amúgy kifogni szerintem jó cuccokat, csak utána kell nézni, akár ali-ról is rendelve. 6e alatti árkategóriában igazából neten rendeld még, ha személyesen is veszed át, aztán meglátod, hogy milyen, ha nem jön be akkor elállsz a vásárlástól.)
-
Levente1991
tag
Sziasztok,
felteltepítettem én is ezt az Acestream appot, de az ilyesforma tévézésben nem vagyok otthon. Magyar nyelvű adókat csak akkor tudok hozzárendelni, ha van bármilyen előfizetésem (jelenleg Telekom családi csomagom van 80+ csatornával), vagy van rá valami más okosság, amiről még nem tudok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Pavua
csendes tag
Na sikerült a acestream-et beizzítani a https://tv.aptoide.com/ ról telepített acestream android tv verzió működik.
Már csak a telenoros mytv kellene. Remélem tudtok segíteni. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest