- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
hitman77 #7822 üzenetére
Szerintem igen. Ha bekapcsolod a boxot, és megy a telefonon a Spotify app, akkor az elérhető készülék közt megjelenik. Aztán "átadod" neki amit hallgatsz, és onnantól kezdve arról hallgatod.
Szoktam zenét hallgatni Spotify-al úgy hogy egy ájfont vezérlek az androidos telómmal, és a boxot is mutatja mint elérhető készülék. Hallgattam boxról is zenét kikapcsolt tv-vel, majd a telefonnal vezéreltem. Igaz itt előtte be volt kapcsolva a tv.
(Mostanában gyengélkedik a Spotify Connect, de ez az irányítást érinti, nem azt hogy min lehet lejátszani, és hogy)
Ha nem sürgős, este rápróbálok a dologra. -
azbest
félisten
válasz
hitman77 #7824 üzenetére
nem kapcsolod ki a boxot, vagy a saját távirányítójával bekapcsolod a boxot. (ha cec -et használsz, akkor lehet most úgy van beállítva, hogy a tévé kapcsolja a boxot vagy a box kapcsolja a tévét is)
A chromecast módban gondolom biztosan lehet a telefonról vezérelni a lejátszást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest