- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Ernesto78 #3963 üzenetére
Dehogy állnak le vele, jó kis platform ez, csak én nem látok benne akkora fejlődési lehetőséget a jelenlegi állapotához képest a következő évekre, hogy megérje valami hatalmasat újítaniuk.
Én pl teljesen jól elvagyok ezzel, kikapcsoltam a reklámokat, az összes ajánlást, csak a fő alkalmazás sávom van, elvégre csak azokat használom. Ami kell elindítom és megy mindenféle akadozás nélkül. Google Stadia se okoz majd gondot a kis boxnak, ha működik majd vele (elvégre csak chromecast támogatás, az meg van). -
Steve1207
veterán
válasz
Ernesto78 #3959 üzenetére
Egy éve jött ki az S, tuti van belőle még bőven, így nem hiszem hogy újat dobnának piacra (főleg, hogy ilyentájt jöttek eddig harmadik félévben és már lenne róla infó).
Én jobban el tudom képzelni, hogy majd egy pie update-et még kap a box tavaszig, az Mi tévék is most a hónapban kapják meg és eléggé hasonló alapra kell építkezniük. Ez a box teljesen elég arra, amire kitalálták, de maga az android tv-t nem tolják annyira a fejlesztők, így szerintem később se lesz rá több app vagy erőteljesebb igénybevételű cucc, mint most. -
Kroni1
veterán
válasz
Ernesto78 #3959 üzenetére
Szerintem nem nagyon. Már az S verzió sem hozott semmi változást a 3-hoz képest, jelenleg ez is tudja a user igényeket teljesíteni 99%-ban. Esetleg egy 8K támogatású jöhetne, de minek.. Egy mai ilyen csúcs tévé úgyis tud kb mindent amit a mi box, ez inkább régebbi, kevésbé vagy semennyire nem smart tévékhez való.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
Ernesto78 #3856 üzenetére
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, h a mi box a rácsatlakoztatott külső HDD-t nem kapcsolja ki akkor sem ha a mi boxot kikapcsolom? Illetve használja valaki torrentre és filmnézésre egyszerre? Vagy ehhez nem elég erős, és jobban járok ha egy Pi-t használok torrentezésre, a mi boxot meg filmre?
Köszönöm! -
Akelaus
senior tag
válasz
Ernesto78 #3635 üzenetére
Írtak valami olyasmit az Fb- oldalukon, hogy majd ugyanúgy lehet tv-n nézni mint eddig, sőt visszanézhető lesz 8 óráig a tartalom, azoknál akiknek a szolgáltató ad boxot a tv-hez. Bevallom, nem értem mégis hogy, milyen megoldással fog az működni? Mert ha úgy hogy pl. a Telekom adott boxon elérhető lesz az M3 és még vissza is nézhető, az is csak a Telekomosoknak jelent megodást. A Digi tudtommal nem olyan boxot ad, talán még az UPC-s cucc amivel ez megoldható.
Most sem értem ez miért jó nekik, hogy lelőtték a "rendes" tv-s műsorsugárzást, miközben ez mehetett volna párhuzamosan is, max. kihagyja azt aminek nincs netes közvetítési joga.(#3636) Steve1207 : Az MTVA-nak én is írtam, még a hét elején-eredmény semmi. A többinek nem, amin még elgondolkoztam az a Mytv a telenornál, hogy hátha. Ha jól emlékszem a mindiGo-nál van valami M3 előfizetési lehetőség (vagy MTVA videótár). Természetesen android tv-re nincs app, bár az utolsó frissitéssel végre bekerült a chromecast.
-
azbest
félisten
válasz
Ernesto78 #3521 üzenetére
Mivel ez miboxos topic, így kifejezetten a hivatalos androidtv rendszerre gondoltam közben.
Hangsúly a hivataloson: minden tanusítvány, másolásvédelem működik és rendben van.
És hangsúly az androidtv rendszeren: nem touch rendszer, amire tévés laucheret tettek, hanem igazi androidtv rendszer.A drminfo appban te is megnézheted, hogy hdcp és widevine van -e. Előbbi legalább hdcp1.x, a második meg L1 kell, hogy tévés netflix, prime video működjön. Ezek nem a touch appok, hanem kifejezetten tévés rendszerre készültek.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ernesto78 #3423 üzenetére
Én 2 hasonló korú házaspárnak ajándékoztam a BOX -om (még a "sima" nem S változat) és mióta van HBO GO app azóta azt is használják addig meg csak a PLEX -et meg YT -ra néha. Egy kapcsolós elosztóba van nekik bedugva, ha kell bekapcsolják a CEC miatt a TV átvált rá használat meg a távjával ha be van minden állítva pofon egyszerű kb. belépnek az alkalmazásba elindítják ami érdekli őket és megnézik. Ha már nem használják kikapcsolják az elosztót így a Tv vissza kapcsol a Tv bemenetre ...
Így nem jön elő náluk az se, hogy alvásban marad stb és szeretik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest