- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
saabonline #86 üzenetére
Gondolom felre nyomtad es utobbi 2 kommented nekem szolt
Igy mar ertem, 40ezer helyett tenyleg jo vasar volt annyiert, en hasonloan jartam, mikor meghalt a galaxy budsom, ki is neztem az utodot edigitalnal szinten 40ert, aztan sikerult mashonnan behuznom akciosan 26.490-ert
[link]
Sokkal jobban szol, mint a buds, mivel kis tavokon hasznalom, nekem az uzemideje is megfelelo, cserebe konnyu es stabil a fulemben, es tenyleg elony ha egy tws fulesen nem erintos hanem rendes nyomaspontu vezerlo van, buds utan feludules ott rendszeresen megallitottam a zenet -
saabonline
csendes tag
válasz
saabonline #85 üzenetére
csak úgy, hogy, mikor akciózzák, 80 dollár, és volt egy ilyen kérdés, 25 alatt milyen lehetőségek vannak. A 10 óra nekem is hihetetlennek tűnt, úgy voltam vele, ha 6, már jó lesz, viszont 12 órás melóm van, egyedül vagyok, reggel 7 kor berakom, elindítom a YT-on a rádióműsort, 5kor du meg csipog, hogy lemerül, olyan 3/4 hangerő, ez gondolom jót tesz az üzemidőnek, de maxon nagyon hangos lenne.
-
Schuler888
senior tag
válasz
saabonline #57 üzenetére
"kb 10 órát tud egy töltéssel"
Keszenleti modban? Tulzasnak erzem a 10orat folyamatos hasznalattal, plane hogy a katalogus adat is annyi, amit sose hoz semmi a valosagban.
De h jon ide egy 40ezres fules? -
drkaputt
csendes tag
válasz
saabonline #57 üzenetére
Köszi, bár úgy nézem, ez bőven nem a 25 ezres kategória.. Mindenesetre feljegyezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest