- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
artid
aktív tag
Ha még gondolkozol:
Fontos a súlykülönbség! Mi A2 Lite 178 g, vagyis nem épp lite-os!
Huawei P Smart csak 143 g, ami egy hosszabb telefonálás alkalmával nem kicsi külökbség.Kinek mi fontos persze.
Nekem Mi A2 Lite van, tökéletes, de páromnak pl nem ilyet vettünk.
Huawei P Smart helyett viszon a Honor 9 Lite lett a választás, mivel jobbnak tűnik (szerintünk) a kamerája, mint a Huawei vagy az A2 Lite, s a Honor 9 Lite is csak 148 g.
Persze párom rengeteget olvas rajta, SOT nem tudom mennyi lehet, de kb naponta tölti.
Én az A2 Lite-ot úgy, hogy sokat játszom rajta (napi 2-3 órát is akár, NFS autós játékkal, ami eszi az akksit) is kibír 1.5 napot minimum.Nem akartam befolyásolni a döntésed, de elgondolkodtató.
Mint írtam, kinek mire kell.... -
Szemelyesen nem ismerem a Huawei telót, de a specifikációk alapján nálam esélytelen lenne az A2 Lite ellen.
Sokkal kisebb akksi, picit vastagabb káva, a Huawei gyári szoftvere sem szimpi annyira, mint az Android One.Ezenkívül nálam az is számít, hogy Qualcomm SOC van a Xiaomi-ban, amire nagyobb eséllyel, hamarabb, és jobb minőségben jönnek ki főzött ROM-ok (pl. hivatalos LineageOS), mint a HiSilicon SOC-okra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged