- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
musicman
csendes újonc
válasz janes1976 #9277 üzenetére
Értem..én 15 százaléknál mikor feltettem töltőre, 3 óra 40 perc SOT idő volt, pedig csak neteztem rajta tegnap egész nap, meg volt egy fél órás hívásom és zene ment fülhallgatóban hallgattam pár órát és ennyi. Azaz ha a maradék 15 százalék is lement volna akkor olyan 4 és fél óra SOT jött volna ki kb. ez régen nem így volt, és nincs új app a telón se semmi, ugyanazok a játékok és appok vannak, mint régen, max. frissülnek ugye, lehet azok zabálnak többet háttérben? Nem tudom..az oreo-ról tényleg azt írták, hogy nő az üzemidő ahhoz képest, ami a nugátra jött későbbi patch-ében elszúrtak. Ez lenne igen a normális, ha tudná a 6 órát.
[ Szerkesztve ]
-
musicman
csendes újonc
Érdekes módon, mostanában 4-5 óra SOT időt tud max. a telefon, érthetetlen. Amikor megvettem 4 hónapja, még a 6 megvolt simán, aztán kijött az OREO, valahogy ez csökkent. Mások is tapasztaltak ilyet?
-
musicman
csendes újonc
Jöhetne már végre az a 8.1 vagy kitudja már mi jön a mostani 8.0.0 után, a februári patch már ki kellett volna, hogy jöjjön rá, a telefon még mindíg nem jelzett ilyet, pedig kerestetem vele ezerrel hátha..
[ Szerkesztve ]
-
musicman
csendes újonc
válasz Geresics #9121 üzenetére
Én rengeteg zenelejátszót kipróbáltam már, mert eléggé vájt fülű vagyok. Egy sony vagy sennheiser agybadugós füles az alap, lényeg a minőség, a poweramp ugye a legjobb, de az fizetős, utána rengeteg lejátszót kipróbáltam, de akárhányra adtam rá a mélyet és magasat, halkult el a zene..WTF..? Ugyanis valami idióta módon az összes lejátszóba valaim gain vagy compressor húzza vissza a hangerőt, egyedül a poweramp nem csinálta, és a sok keresgélés után az NRG player volt az egyetlen, ami gyönyörűen játszik és amikor az eq-t adom rá mély és magasat nem halkul a zene, és még gaint is lehet ráadni pluszba, tökéletes, én NRG playert használom épp ezért évek óta, mert ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
musicman
csendes újonc
Sziasztok. Rendeltem egy ilyen tokot:
Ez most akkor nem ipaky tok mégsem? Csak mert számomra tökéletes lenne, ugyanis védi körbe a kijelzőt is mert belelóg,
-
musicman
csendes újonc
Huh anyám...hazajövök, és millió hozzászólás..nálunk tilos reggel 9-től netezni este 6-ig, amíg a munkaidő szól, dolgozunk mint állat amúgy is, most tudom csak vissza olvasni őket...+egy kérdés, lehet e már esetleg tudni, hogy mikor jön ki a 8.2.1-es Update?
Köszönöm szépen!
-
musicman
csendes újonc
Annyian írnak itt a kameráról, hogy én is megírnám a véleményem, ha szabad.
Szerintem a kamerával semmi gond nincs gyönyörű szép képeket készít, egészen addíg (és ez az összes többi telefonra is ugyanúgy igaz szerintem, bár azért vannak kivételek), amíg nincs fél sötét vagy sötét. A legnagyobb gond pedig a mozgó képekkel van, ha a kutyám fut, vagy ember mozog, vagy bármi ami mozgásban van, nem lehet éles, csak elmosódott képet csinálni, azaz használhatatlan a kamera e szempontból.
Látom mindenfelé a linkeket a tárhelyekre feltöltött képekeről, hogy "hű de gyönyörű képeket csináltam vele", igen ez igaz is, mondom mindaddig, amíg nem mozog a dolog. Továbbá ezáltal nem tudja a kapd elő és fotózz tulajdonságot sem, mert szintén elmosódott lesz. A hiba a fókuszálással van, jó lenne, ha csinálnának már ezzel valamit a frissítések során, mert amúgy tökéletes, szép képeket csinál tényleg. -
musicman
csendes újonc
Sziasztok. A 8.2.1-es frissítés amit itt droidmester írt, hogy neki az van már, mikor jön meg telefonra úgy, hogy a rendszerfrissítésből akarom frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...