- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djzoy
tag
nekem sem engedi feltenni, xiaomi EU ROM
-
djzoy
tag
Üdv! Tudna nekem segiteni valaki,hogy a Magisk Manegerrel tudok valami hasznos dolgokat telepiteni a telefonra? xiaomi.eu rom van a telefonomon. És még egy kérdésem lenne. ebben a romban hol találom a régio beállitását?
-
djzoy
tag
válasz
Alonso69 #473 üzenetére
a 10 es témákat be sem tölti az app. na mindegy. kérhetnék egy linket a xiaomi. eu rom letöltéséhez? és akkor azt hogyan tegyem fel? sajnos nagyon kezdö vagyok ezekben a dolgokban. valami info jo lenne.
vagy valami video linket ahol látom is hogy miket kell tennem. köszonom előre is.
-
djzoy
tag
válasz
torrente777 #468 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerü,mivel globál rom van a telefonon ,és igy nem engedi importálni.hiba kódot ir ki.
-
djzoy
tag
válasz
Alonso69 #464 üzenetére
1 - разблокировка загрузчика (установка TWRP)
2 - установка локальных прошивок (MiRoom. EU. MiuiPro и тд)
3 - так как на вышеупомянутых прошивках (пропатчаный менеджер тем)
4 - нет нельзя (пропатчаный менеджер тем) устоновить на Глоальную прошивку Ezt találtam a 4PDA -n, leforditod? -
djzoy
tag
válasz
Alonso69 #336 üzenetére
Szia! nekem a hétvégére ki lesz már a telóm nyitva,aztán szeretném ki rootolni és a az Uj EU dev et feltenni,de jo lenne egy kis segitség mert nem tudom hogy mit hogyan kell és miket tőltsek le hozzá. még nem csináltam ilyet.
Most miui 11 globál van rajta,android 10 el.
-
djzoy
tag
Üdv mindenkinek! Valaki esetleg tudja hogyan kell mtz téma fájlokat alkalmazni miui 11 en ugy hogy meg is maradjanak? mert egy idő után vissza áll az eredeti gyári témára. pedig a PDA oldalán nagyon sok jo téma van miui 11 re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest