- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palos
tag
válasz
barisssa #8647 üzenetére
Én ilyet használok közel egy hónapja, de még egy hajszálkarc sincs rajta. Igaz ez fólia, de jól tapad, szinte nem is látszik, hogy rajta van, ujjlenyomat érzékelőt nem zavarja és üvegszerű a tapintása. Most éppen várni kell rá, mert nincs raktáron, de rendelek még egyet tartalékba. [link]
-
Palos
tag
Akinek hiányzik az értesítő LED az próbálja ki a NOLED appot, a Play-n nincs fent, de már valaki feltette a linket, keresővel meg lehet találni és jól működik. Nekem a hívások, sms, messenger, és gmail van beállítva ezek működnek, kis ikonokkal jelez.
-
Palos
tag
Mi a lányunk Redmi Note 7 telójára rakattunk a kisebbik méretből, az jól mutatott rajta, a tok nem bántotta, de ennek ellenére nem ajánlom a fóliát, mert olyan puha az anyaga, ha hozzá ér valami kemény, pl. köröm, azonnal meglátszik a helye és a hajszárítózás sem segít rajta.
-
Palos
tag
Én is szemezek a mi 9T-vel, ezért olvasgatom a topicot. Nem régen volt szó, a Clearplex fóliáról. A hétvégén rakattunk fel a lányom Redmi note 7 készülékére. 1 napig nem nyúltunk hozzá, hogy száradjon. Nagyon jól nézett ki, de 2 nap használat után olyan lett mint a kráteres Hold. Olyan puha az anyaga, ha véletlenül körömmel érsz hozzá rögtön megmarad a nyoma. Próbáltam hajszárítóval melegíteni, de semmit nem ért neki. Én nem ajánlom senkinek, csak pénzkidobás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest