- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20584850 #893 üzenetére
Én egy Redmi Note 4 et cseréltem le a 9T re.
Szeretek jó telefont venni jó áron. A Pro az nagyon jó telefon lesz nagyon drágán.
Én a sima 9T re tenném a voksomat. Az már kapható, az is elég gyors, és az akku is tovább bírja, és a Prot is lecserélnéd 2-3 év múlva.
Én majd 2-3 év múlva újra megveszem az akkori középkategóriás best buyt.
Nem tudnék telefonért 100.000 nél többet adni. -
tibz03
őstag
válasz
#20584850 #719 üzenetére
Teljes katyvasz, amit beszélsz, úgyhogy inkább hagyjuk egymást.
#722 Faby: Xiaomiknál ilyen gyakori? Abból kiindulva, hogy Samsung kijelző van a Mi 9T-ben, nem gondolnám, hogy ezzel gond lesz.
Egyébként a PayPal fél évig állja a visszapostázást, és csak 9300 Ft-ig. Bár nem tudom, hogy Kínába postázáskor milyen vám-vonzata van még a dolognak, ki fizeti (felteszem, a GB nem fogja) stb. Túl körülményes.
-
tibz03
őstag
válasz
#20584850 #716 üzenetére
"Jöjjön ki 1 év múlva széria hiba besárgul foltosodik a kijelző" - Igen, mert ez aztán annyira gyakori jelenség, hogy minden második típussal előfordul.
Teszek rá, hogy honnan szerzik be, jogszabályi kötelességüknek eleget téve garanciát vállalnak. Ha gond van velük, lehet fordulni a megfelelő szervekhez. Gearbest-tel próbáld már meg ugyanezt. -
Maist
senior tag
válasz
#20584850 #392 üzenetére
Amit mindig is, kb. 5-6 éve: Tökéletes, jó működést, amit megszoktam a többi Xiaomi-m esetében is a hosszú évek alatt. Én magamban átköltöttem már rég kedvenc politikai hatalmunk jelszavát: Csak a Xiaomi.eu-rom!
#393 Nova96:
A H+ pro vékonyabb, mint a sima, gondolom az ujjlenyomat olvasó is hálás lesz, ha nem egy vastagabb üvegen át kell leolvasni az ujjad. -
Maist
senior tag
válasz
#20584850 #382 üzenetére
Smartshop-ból való, gyakorlatilag úgyis mondhatjuk: eleve nincs rajta gari.
Ha mégis baja lenne, de még működik valamennyire, akkor visszamegy a gyári rom+BL zárás, Smartshop tutira nem tudja megnézni, volt-e nyitva, nem hiszem, hogy hozzáfér olyan adatokhoz, és azt sem gondolom, hogy gyári szervizbe küldi az elromlott telefont. Két év gyári garancia nem izgat, -azért nem a hivatalos kereskedőtől vettem- mert egy évig sem szoktam megtartani az aktuális telefonom. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
#20584850 #136 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Hiába "fényesebb" a felhozatal stock-on kívül, ha használhatatlanok jóformán. Nekem elég egy telefon, amit használni tudok. Ilyen pedig létezik azért.
Nincs semmi rendszer feltéve, ahogy írtam is fentebb, nincs időm és kedvem ilyenekkel maskarázni. Egy nova van feltéve launcher-nek, ami azért elég jól egyben van, minden másra pedig ott a torrent (Bocsi, akinek ezzel a lelkivilágába léptem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest