- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Kis kiegeszites az osszefoglalohoz:
A VoLTE a diginel alapbol mukodik, nem kell telefonalgatni, csak engedelyezni a koddal (carrier check disabled legyen a felirat).Nekem eu romon csak a lock screenen mutatta az ikont, feloldva nem
De mukodik, mert VoLTE nelkul 4-5mp mire kicsorog, bekapcsolva 1-2mp. Talan igy tesztelheto is (meg persze jobb lesz a hangminoseg)Az en global -> xiaomi.eu beta romra atallasom se volt zokkeno mentes, de csak abban merult ki, hogy nem talaltam mukodo twrp recoveryt.
Gyari eu romrol jottem (11.0.3), kivartam az 1 hetes bootloader nyitast. Mac-em van, szoval extra macera meg miatta windowst virtualboxba csak emiatt feldobni.
1.5 ora alatt kb. 10 kulonfele twrp-t megneztem, de egyikkel se akart belepni a recoverybe, se szep szora (flashboot reboot recovery vagy flashboot boot twrp.img) se a hangero+ + power gomb kombora, csak fekete kepernyo, vagy jobb esetben ujraindult.
Egyedul az utolso gorog recoveryvel volt hajlando elindulni (03-11-2019), azzal latszolag jol megy sikerult felrakni a xiaomi.eu dev romot, eddig minden jonak tunik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest