Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz
espista #1221 üzenetére
VoLTE: Felbuzdulva a VoLTE, VoWifi bejegyzésen beírtam a 2 kódot, beállítások megjelentek, de egyik sem működött. Felhívtam a Telenort, azzal jött, hogy csak tőlük vásárolt telefonra küldenek egy szoftverfrissítést, ami ezt engedélyezi. Ez a kifogás új volt, egy pillanatra megállított, aztán, mondtam, hogy flottás vagyok, ők is mondták, hogy vegyek nyugodtan máshonnan telefont, nem ér hátrány. Viszont ez hátrányos diszkrimináció! Kérdezi,: hátha támogatott típus... Mondom, hazudhatnám, hogy Galaxy S8, de én nem akarom, kapcsolják be enélkül, kérem a vezetőjét. Erre azt mondja, hogy az S8 nem támogatott (huh, azóta [link]), a vezetővel ő beszélhet, tartsam.
... ... ....
Rendben egyedi engedéllyel most beállítja. Kaptam egy SMS-t, hogy halleluja VoLTE, 72 órán belül aktív lesz (ő azt mondta máris). Kikényszerítettem időlegesen, hogy csak 4G-n (LTE only) menjen a teló (a beállítások / Telefonról részben kell a Tárhelyet tapicskolni, majd a SIM kártyánál lehet jóval több opciót kapni erre az alap beálllítások menüpontjához képest), de egyelőre nem megy.
VoWIFI: arról nem is nagyon hallott, nem tudja engedélyezni, de ha engedélyezem, repülőbe teszem a teszthez wifi-vel, akkor is vezetéknélküli hálózatért sír, pedig ott van...
Ami lehet, hogy segítene: az a szoftverfrissítés egy APN-beállítás lehet, azt kellene megtudni esetleg, vagy tényleg kell némi átfutás.greatz: nekem ezek a kapcsolók értelemszerűen az első kivételével OFF-on vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest