Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz espista #1221 üzenetére
Ez nem igaz. Honor 8 telóm van, roottal, mókolással engedélyeztem a VoLTE - t. Felhívtam a 1270 et, kétszer - háromszor megkérdezte hogy biztos tudja a telefonom (azt nem kérdezte hogy milyen telefon), mondtam hogy igen, csak kapcsolja be.
Újraindítás és működik.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
sxxorp
őstag
válasz espista #1221 üzenetére
VoLTE: Felbuzdulva a VoLTE, VoWifi bejegyzésen beírtam a 2 kódot, beállítások megjelentek, de egyik sem működött. Felhívtam a Telenort, azzal jött, hogy csak tőlük vásárolt telefonra küldenek egy szoftverfrissítést, ami ezt engedélyezi. Ez a kifogás új volt, egy pillanatra megállított, aztán, mondtam, hogy flottás vagyok, ők is mondták, hogy vegyek nyugodtan máshonnan telefont, nem ér hátrány. Viszont ez hátrányos diszkrimináció! Kérdezi,: hátha támogatott típus... Mondom, hazudhatnám, hogy Galaxy S8, de én nem akarom, kapcsolják be enélkül, kérem a vezetőjét. Erre azt mondja, hogy az S8 nem támogatott (huh, azóta [link]), a vezetővel ő beszélhet, tartsam.
... ... ....
Rendben egyedi engedéllyel most beállítja. Kaptam egy SMS-t, hogy halleluja VoLTE, 72 órán belül aktív lesz (ő azt mondta máris). Kikényszerítettem időlegesen, hogy csak 4G-n (LTE only) menjen a teló (a beállítások / Telefonról részben kell a Tárhelyet tapicskolni, majd a SIM kártyánál lehet jóval több opciót kapni erre az alap beálllítások menüpontjához képest), de egyelőre nem megy.
VoWIFI: arról nem is nagyon hallott, nem tudja engedélyezni, de ha engedélyezem, repülőbe teszem a teszthez wifi-vel, akkor is vezetéknélküli hálózatért sír, pedig ott van...
Ami lehet, hogy segítene: az a szoftverfrissítés egy APN-beállítás lehet, azt kellene megtudni esetleg, vagy tényleg kell némi átfutás.greatz: nekem ezek a kapcsolók értelemszerűen az első kivételével OFF-on vannak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest