- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Mikor felteszem töltőre néha azt csinálja hogy jelzi hogy töltőn van viszont nem tölti, pl este feltettem 53%on reggel ugyanugy annyin volt huzhattam ki dighattam ujra be toltore es akkor mar toltott, neha neha csinálja ezt. Eredeti toltojevel. Mikor felteszem figyelnem kell hogy dob e egyet a szazalekon par perc mulva onnan tudom hogy tolti
Újonnan vettem német mediaba, viszont kiallitott darabot hoztam el, hibás lehet? vagy valami beállitás alatt van? csinálok majd egy resetet hátha megoldja csak idegesítő hogy néha nem megy feljebb az a %
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest