Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
Steve1207
üzenetére
Nagyon köszönöm, Steve1207 a remek összegzést!
Lehet, hogy talán túlzottan is aprólékos, aggályos vagyok, de nekem ez nem kis összeg, és hosszú távra tervezek. Igyekszem hát alaposan "megrágni" döntés előtt. Igazán sokat segítettél!
Szívesen olvasok másoktól is véleményeket... -
goom
senior tag
Sziasztok, telefoncsere előtt állok, és már egészen megállapodtam az Mi 9 SE mellett, de most valaki felhívta a figyelmemet az Mi 8-ra. Alaposan elgondolkodtam.
Ahogy elnézem az összehasonlítást, ez többnyire jobb annál. Nekem a GPS és a fényképezőgép igen fontos (nagyon sokat túrázom). A nyolcas ugye kicsit nagyobb és nehezebb, de az nem aggaszt. Ellenben a szoftverek (Android és MIUI) frissítése igen - főleg hosszabb távon. A két készülék között ugye nagyjából egy év van. Szerintetek mennyire jelenthet ez majd gondot?
Látom, hogy itt nagyon profi szinten toljátok... én viszont nem. Teljesen alapszintű vagyok, következésképpen a telefonom is az lesz. Nem várom, hogy elfogulatlanul válaszoljatok, de némi objektivitást azért feltételezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest