Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigobert

tag

Üdv!

Én az 1mobil-tól rendeltem egy fehér 6GB/128GB-os global versiont 126-ért. Az asszony S7 Edge-éről váltottam. Nem értek a telefonokhoz, csak olvasni tudok, de így is azt kaptam, amire számítottam. Hihetetlen mennyire egyszerűen átemelte az új telefon az adatokat a régiről!

MIUI 9-el jött, de egyik éjjel feltette a 10-et. Nekem tetszik, nincs vele gondom. Kifejezetten tetszik, hogy nincsenek hivatkozások az appokhoz. Nincs asztal meg benti menü, mint a Samsungban. Szépen rendszerezhetőek így is az oldalak. Én spec most mindent bezsúfoltam az első oldalra, a másodikon meg egy nagy naptár van. Másra nincs szükségem.

A gesztusvezérlést azonnal beállítottam. Viszlát virtuális gombok! Jól érzékeli a mozdulataimat.

Az oldalsó gombok nekem meglepően sokoldalúan programozhatók. Pl. bekapcsoló gomb duplanyomásra most zseblámpa, hangerő le gomb duplára fényképező indítása. Az ujjlenyomat olvasó tényleg gyors. Duplakoppra ébred a telefon, de tudna rázásra is, ami nekem jópofa.

A cím hibás. Nem foglalkoztat, csak azért töltötem le az appot, mert itt a fórumban láttam, hogy van ilyen, és felkeltette az érdeklődésem.
    kép1

kép2

A notch miatt tényleg furcsa, hogy nem látom az értesítéseket, de ha legörgetem ott van. A zároltra is be lehetne állítani gondolom, de nekem elég, ha villog az a halovány led. A mai napig a telefonhívást tartom fontosnak. Aki ír, az általában ráér. Nem kell egyből szélsőséges emberrablásos titkos üzenetes esetekre gondolni :D

Új hozzászólás Aktív témák