- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Hasonló cipőben járok én is.
Eddig Pixel 2XL-t használtam, de garanciáztatnom kell, a MI 8-at meg azért vettem h ezen idő alatt is tudjak jó képeket lőni. Hát, kicsit felemásak az érzéseim...
Megnéztem a GSMArena és DxOMark tesztjeit is, azok alapján nem tűnt rossznak. És nem is mondom azt h rossz lenne a képminőség, de lenne mit reszelni rajta. Majd' kiesik a szemem annyira megtolja a zöldet (AI szigorúan kikapcsolva), ha a szaturációt lejebb veszem akkor már jó a zöld, ellenben a többi szín látja kárát.
A HDR is kicsit érdekesen dolgozik, van h nélküle szebb képek készülnek.
A GCAM lesz itt is a megoldás, de egyelőre fakók a színek vele sajnos. Pedig sokkal természetesebbnek hatnak vele a képek, nem annyira "mesterkélt" mint a gyári kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest