- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Karavik #7305 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a HDR, mint olyan, köszönő viszonyban sincs semmilyen háttérmosással! A HDR dedikált funkciója az, hogy a fényképezőgépek szenzorának meglehetősen karcsú dinamikaátfogását olyan módon növelje meg, hogy a normál expozícióhoz képest készít egy alá és egy fölé exponált képet és ezt egymásra vetíti, ezzel dinamikusabbá tegye a képet, vagyis, hogy nagyobb legyen a fekete és a fehér közötti távolság!
Éppen ezért HDR-t leginkább mozdulatlan témák és tájképek fotózására célszerű bevetni! Dinamikus mozgást nem célszerű HDR-el fotózni, főleg kevés fényben, mert akkor a hosszú záridő miatt elmozdul a tárgy mialatt elkészül a 3-5 fénykép, amiből összeállítja a kész HDR képet!
Úgyhogy szerintem a HDR-nél nem szokás háttérmosásról beszélni!
(Lehet, hogy tévedek?) -
ShadowLac
addikt
válasz
Karavik #7305 üzenetére
Biztos van ilyen. de biztos nem ilyen mértékű.Én is sok sok fotót csináltam már a mi 8al beltérben .Pont ebben a szobában, pont ennél a fénynél. Azonnal feltűnt volna az ilyen gyenge fotó. Mint ahogy most is. Vagy beakadt valami vagy szoftveresen kaptuk vagy valami elromlott a telómban.
Akinek global stabil van segítene hogy próbálgatná, nála is ilyen gyenge a beltéri fotó ha megy a hdr. ??????
Mert ha csak nekem ilyen rossz akkor nálam van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest