Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Eddig is tudta.Nekem Mi 5s plusom volt és már azon is volt automata hdr.Ettől függetlenül szerintem botrányos képeket csinált.Kb belépőszintűeket.Emiatt is cseréltem le anno mert bár ritkán fotózok de akkor legalább jó lett volna értékelhető képeket lőni.Meg abban se b20 se normális frissítések nem érkeztek nekem kellett a magyar nyelvet rátenni (illetve magyar nyelvű romot pedig itthon vettem), szóval azok még más idők voltak.Azóta sokminden változott,kamerában fejlődtek a legtöbbet.Nekem a rendszer a miui is nagyon bejön sokszor visszasírom.Viszont a gyengusz aksi miatt nem kéne az MI8.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)