Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Gondolkodtam rajta, hogy oda írjam e a mondandóm végére, hogy már ha hiteles az app által jelölt érték, de gondoltam csak van benne szenzor, hogy mekkora áram erősség van az akksiban 100%-os töltöttség mellett, onnan meg már kitudja számolni a tényleges kapacitást a gyártó által megadotthoz képest. Aztán persze lehet, hogy nem.
Nem azt akartam mondani, hogy amit mondok az szentírás. Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom azzal, hogy így töltöm a telefont, pedig mióta okostelefonokat használok, azóta így töltöm. Az is igaz, hogy ritkán van meg egy telefonom 1 évnél tovább.
Csak most én is úgy vagyok vele, mint itt sokan, hogy nem tudom mire érné meg lecserélni. Ez a telefon a használt piacon már alig ér valamit(főleg, hogy az enyémnek a hátlapja és az oldalkerete kicsit kopott is),így meg egy 100ast simán rá kéne fizetnem a következőre, hogy érezhetően előrébb lépjek. Csak hát az előző telefonomra ráfizettem 50-et, és bőven jobbat kaptam a MI8-al..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest