- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.karoly
csendes tag
válasz
Karavik #10914 üzenetére
Köszi, az összefoglalót néztem és ott nem teljesen úgy van leírva a TWRP-nél, ahogy nálam működött elsőre, de a hozzáaszólásod segített. Mindenkinek köszönöm a munkáját...
Elsőre pörgősebbnek tűnik a rendszer és mintha a fényerő szabályzás is jobb lenne, de mivel új telepítés, így nem akarok elhamarkodott véleményét formálni.
Előtte lementettem a képeket a laptomora és most persze érdekes jelenséggel találkoztam. Azt nem tudjátok, hogy mi idézheti elő az alábbi jelenséget? Ha a "miniatürök" állapotba nézem a sok képet a laptopom egyik mappájában és soknál zöld/kék csíkokat látok a kis kép helyett, de ha rákattintok, akkor bejön a normál képi tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő