- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Én sokat használom Wazze-t MIUI OS-en főleg Android Auto-val, de az említett problémát nem tapasztalom. Annyi problem szokott lenni, ha magas épületek között vezetek, amik leárnyékolnak rontva a helymeghatározás pontosságát, akkor néha áttesz egy másik utcába tévesen de gyorsan észhez szokott térni.
Természetesen Battery saver nálam ki van kapcsolva Waze-hoz és Smart battery scenes szintén kikapcsolva
-
havri1
félisten
Akkor viszont nem a háttérben omlik össze, ebben nem voltam biztos.
Igaz, Mi8-on nem nagyon navigálok, csak az említett Redmi2-n, de ott ilyet nem tapasztaltam, csak ha hívás jön be, és szakad a net. (Híváskor vált valamiért sávot a 3G-2G vagy hasonló, és ekkor szakad a net, na ezt nem tudja kezelni).MIUI AOSP témában én nem kívánok senkit sem befolyásolni.
Mindenki azt használ, amit szeretne.
A véleményem az, hogy aki AOSP romot szereti, az ne MIUI-s telefont vegyen, logikusan erre vannak a gyári dolgot, driverek fejlesztve. Többi mind portolás, ami mindig okoz gondokat.
Összességében én elégedett vagyok a rendszerrel, szeretem, sokkal többet ad, mint amire szükségem van. A sok év alatt annyira megszoktam, hogy nem tudnék váltani, és nem is szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest