-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Az új ROM-ban a bluetooth bekapcsolás meg az extrém merülési probléma javításra került?
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Én vissza tettem az eggyel régebbi romot
-
Peter.70
addikt
Másnál is jelentkezik az új ROM-on, hogy a bluetooth nem kapcsolható be csak újra inditás után?
-
Peter.70
addikt
Ki milyen email klienst használ? Gmail-ról nem kapok értesítést. Gmail, bluemail Nine próbálva, egy ideig jó, aztán nem jó
-
Peter.70
addikt
válasz
Steelheart2 #13254 üzenetére
Ne külön mappába rakd a ROM-ot, hanem a gyökérbe
-
Peter.70
addikt
Sziasztok EU DEV romot felrettem a telefonra, de a TWRP nincs a telefonon. Mit lehet csinálni?
-
Peter.70
addikt
Köszönöm szépen a segítségeket
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ez dev-ről vissza lehet állni globál stabil-ra? Bl-ert nem szeretnék zárni. Úgy lehet hogy fel másolom a romot a telefonra, aztán jobb felül 3 pöttyel twrp-ben frissítés?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, van valakinek itt digis kártyája? És megy rajta a voWIFI? Esetleg EU dev ROM-on?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Valaki régebben írta, hogy a pixel X kamera alkalmazását lehet telepíteni MI8-ra és csodákat tesz. A linkjét meg lehetne tudni? Esetleg van más javaslat a kamera fotós képességeinek javítására? Global dev ROM
-
Peter.70
addikt
válasz
enginev3.0 #12237 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Globál dev Rom van a telefonon, véletlenül töröltem az email alkalmazást, honnan lehetne letölteni? -
Peter.70
addikt
Nektek is szarakszik az ujjlenyomattal való feloldás?
-
Peter.70
addikt
Az utóbbi időben nem tudok a telefonnal fizetni. Más is tapasztalt ilyet?
-
Peter.70
addikt
Van 9.5.17 dev rom frissítés
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Tud valaki segíteni? Bootloadert nyitottam, twrp-t telepítettem, de nem tudok a twrp menübe belépni.
A bekapcsoló gomb + hangerő fel kombóval a MI recovery 3.0 menü jön fel, ahol választhatok Reboot, wipe data és connect with MIAssistant között
-
Peter.70
addikt
válasz
enginev3.0 #10732 üzenetére
És utána?
-
Peter.70
addikt
válasz
enginev3.0 #10723 üzenetére
Egyébként mennyit bírt az aksi?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Használ valaki a telefonnal banki alkalmazást? És ha igen milyen bank?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha bejövő hívás van csak a zöld gomb felfele söprésével lehet felvenni, vagy más irányba is lehet húzni? Esetleg van más mód?
-
Peter.70
addikt
És gondolom itt is kell pár töltési ciklus, míg beáll az aksi. Tegnap mikor levettem a töltőről és azt írta ki, hogy 13 órát bír, majdnem rosszul lettem
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, az értesítések ( nem fogadott hívás, sms, email, stb ) megjeleníthető kis pöttíökkel az ikonok felett, vagy csak az értesítési sáv lehúzásával válnak láthatóvá?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, android 9-en működik a hívás rögzítés?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hol érdemes most MI8 6/128-at venni? Ahol az esetleges garanciális ügyintézéssel se lesz baj. Ami között vacilálok: alza, MM, ED. Az árak: 122, 130,143
Esetleg Aqua, de ott csak 1 év gari van rá.
Vagy ha van valakinek ötlete, az ne tartsa magában -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A MI8 "gyárilag" tudja a telefon beszélgetéseket rögzíteni? -
Peter.70
addikt
Érdemes még venni MI8-at, vagy már MI9-et?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, Mi8 tudja azt, hogy ha a fülemhez emelem a telefont azzal veszem fel mikor hívnak?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, Mi8-at kínából érdemes rendelni, vagy itthon meg venni magyar garanciával? 6/128-asat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest