- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha miflash-el rá teszek egy új romot a telefonra, minden adat törlődött róla?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A MI8 tzelefonom leesett kijelzőre lefelé, üvegfólia nem tört, viszont a kijelző tetején és jobb oldalán el kezdett terjedni egy lila folt. Az érintést nem érzékeli. Menthető még, egyáltalán érdemes vagy kuka a telefon?? -
Peter.70
addikt
Kb mennyiért lehet most eladni egy 6/128-as MI 8-at? Végig fólia, illetve tok volt rajta. Kék színű, Alzánál vásárolt tavaly.
-
Peter.70
addikt
Mintha azt olvastam volna, hogy a NOHON aksival meg volt elégedve
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
EU dev 20.7.23 van a telefonon. Nem kapok értesitést az emailekről, ki mit használ? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hogy lehet egyszerre több alkalmazást futtatni a telefonon és váltogatni a futó alkalmazások között?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Azt hogy lehetne ki védeni hogy a telefon ne akarja állandóan aktiválni a SIM kártyákat, és ezért kuldozgeti az sms-eket? -
Peter.70
addikt
Az új rom telepítése után megjelenik fent egy ikon: App is running background. Hogy lehet eltüntetni?
-
Peter.70
addikt
Karavik, az időjárás alkalmazásnál, ami van Neked melyik adatbázist célszerü kiválasztani? Accuweather vagy forecast? Esetleg még mást is be kell állítani?
-
Peter.70
addikt
válasz
Steelheart2 #17526 üzenetére
Az nem jó, azt nézd meg amit küldtem
-
Peter.70
addikt
válasz
enginev3.0 #17515 üzenetére
Működik a gpay, de nem magyar bankkártyával
-
Peter.70
addikt
Az mitől van, hogy eu dev 12-es rom van fent és a telefon aktíválni akarja a SIM kártyát, és SMS-t küld
-
Peter.70
addikt
Most tettem vissza a 12-es ROM-ot, és nem működik a gesztus vezérlés
-
Peter.70
addikt
Olyan gondom van, hogy ha kiteszek naptár widgetet a fő képernyőre, akkor ha görgetném lefele, akkor az értesítési sáv nyílik le
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A 12-es EU dev tudja a volte-t?
-
Peter.70
addikt
válasz
rosszkutya #17086 üzenetére
Köszönöm
-
Peter.70
addikt
Az alsó fehér vonal hogyan tüntethető el?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha vannak olyan névjegyek, amik csoportokba vannak rendezve, a csoportokat hol tudom meg nézni?
-
Peter.70
addikt
Rájött valaki az alsó fehér vonal titkára?
-
Peter.70
addikt
válasz
gigabytman #15843 üzenetére
Sokszor akkor sem, csak ha bemegyek az email alkalmazásba ( gmail, stb )
-
Peter.70
addikt
Egy kicsit tovább folytatva az email témát? Sokszor nem jelez a telefon ha úi emailt kapok, frissités beállitva. Próbáltam: gmail, outlook, gyári alkalmazás, bluemail.
Mit javasoltok?
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, mindent a leírás szerint csinálok, mégse megy fel a telefonra a twrp
-
Peter.70
addikt
Melyik a legújabb global stabil ROM?
-
Peter.70
addikt
válasz
huliganboy #14636 üzenetére
Ha ugyanezt állítom be nekem se jelennek meg az ikonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged