- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHn123
tag
Sziasztok! MI8 pro-m van idáig teljesen jó volt az EU beta heti frissítésekkel. Most sajnos nálam is előjött a 10-ea Android váltás után mint másoknak: repülő mod kikapcsolás után nincs Bluetooth, és lényegesen jobban merül a telefon, mint 9-es droiddal. Az volna a kérdés, hogy érdemes lehet újra tenni az egészet? Javíthat rajta? Ha igen, elég ha nyomok egy gyári beállítás visszaállítást, vagy twrp alatt mókoljak valamit ? Köszi.
-
-
Pocak89
senior tag
Még régebben vettem ugreen type c-> jack átalakítót a telóhoz. Teljesen meg vagyok vele elégedve, de múltkor rendeltem aliról aztán gondoltam veszek egy baseust tartalékba. Hát ma kipróbáltam, de nagyon meglepődtem mivel a baseus esetén a hangerő sokkal alacsonyabb volt és a minőségen is lehetett érezni, hogy gyenge. Ha vki tervez venni inkább az ugreen-t!
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Karavik
veterán
válasz JoHn123 #14354 üzenetére
Várj egy kicsit azzal a tiszta telepítéssel, nemsokára lesz javított kiadás amiben BT hiba végérvényesen javítva lesz. Nálam is ugyanaz a hiba volt mint nálad, ráadásul tiszta telepítés után is megmaradt. Most teszteltem a javított kiadást és tökéletesen működik BT, nem lehet már reprodukálni a hibát sehogy sem. Szerintem Ingbrzy nemsokára feltölti...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
slice14
veterán
Aki global stabil-t használ, valakinek már jött frissítés MIUI 11-re?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Istuu15
senior tag
A gamil app nálam 22. óta nem mutatja az emaileket. Másnál működik?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja miért nem tudok letölteni mobilinternetről a play áruházból? Elindítom és csak teker. Alkalmazásoknál kivettem a adatforgalom korlátozása mobilinternetet. Esetleg mit kéne még beállítanom? -
pumpa007
tag
Ha global fejlesztőiről global stabilra mennék, akkor törölné a tárolót is (képek, dokumentumok)?
-
htctopaz
tag
Üdv mindenkinek!
Jó régen jártam erre! Kb egy éve van egy Mi8SE-m. A kezdeti gondok után (Vanessza segített, hála neki érte). A Miui 11 frissítéssel újabb gondok jöttek elő. Az utúlsó 2 frissítésig minden rendben volt, de azóta problémám van a rootolással. A TWRP 3.3.0 egyátalán nem hajlandó rootolni, installálnom kellett a Magisk 20.0-ást, azzal látszólag megy. Root checkerrel is ellenőriztem, azt mondja, rendben. Ha viszont bármilyen System app removerrel próbálkozom kiirtani egypár appot, látszólag megcsinálja, de újraindítás után ott vigyorognak az appok.
Más: A Telekom alkalmazás egy ideje azt írja, hogy rootolt a telefonom és nem enged tovább.
Már csináltam egy unrootot, sőt egy teljesen tiszta telepítést root nélkül, akkor is azt írja. Ha valaki tud ezekre megoldást, kérem, segítsen! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Mostani LineageOS tapasztalatok vannak? Stabil? AndroidAuto megy rajta?
Esetleg PE? v Pixel3rom?[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
válasz htctopaz #14370 üzenetére
Ez a system app irtás egy időben nekem is gond volt még Pie alatt, eleinte azzal orvosoltam, hogy erőszakkal leállítottam az alkalmazást, majd úgy távolítottam el.
De van jobb megoldás, mert így a következő release felteszi újra mindet.Xiaomi ADB Fastboot Tools
Ezzel úgy szeded le a neked nem kellő system appokat, hogy a következő telepítés se rakja vissza. Te viszont kézzel bármikor visszarakhatod. -
HUTCHDB
nagyúr
Újból itt, vissazjöttem Mi8-ra.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
A VOLTE bekapcsolásához szükséges beállításokat nem találom.
Tudnátok segíteni?
Kavarik írta le valahol, de most nem jut eszembe, hogy hol keressem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #14378 üzenetére
Megvan!
Droidmester: VOLTE bekapcsolása[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Nem szorosan a mobilhoz, de EU dev-re átálltam és rootoltam is a készüléket, majd hide-tam is, de K&H mobilbank app-ban nem tudok a mobiltárcába kártyát felvenni, mert az írja ki, hogy hiba: "nem lehet null-érték"
Valaki találkozott már ilyennel? Esetleg EU DEV-es használja ezt az app-ot?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
HUTCHDB
nagyúr
VOLTE ikont valaki elő tudja csalni az EU-s android 10-es romon?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz havri1 #14389 üzenetére
Telekom, telenor.
Mindkettőn működik a VOLTE.
Egyrészt a hívás gomb lenyomása után azonnal, 1 mp múlva már ki is cseng a hívás, másrészt tudok netezni hívás alatt." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Karavik
veterán
válasz HUTCHDB #14388 üzenetére
Nálam sincs VoLTE ikon Android 10 óta, de ettől függetlenül tökéletesen működik. Call history-ban tudod ellenőrizni, hogy az adott hívás valóban VoLTE volt-e <-- *Most látom csak, hogy milyen szófordulatot hoztam össze véletlenül VoLTE volt-e, ez mekkora!
Továbbá aktív VoLTE esetén 4G-n indított hívások nem váltanak vissza 3G vagy 2G-re
*Szerk
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
HUTCHDB
nagyúr
A gyorseleresi kártyákat hol lehet kikapcsolni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Berti1992 #14395 üzenetére
Nem működik sajnos...
Pontosabban, ha kikapcsolom ezt a részt (none) akkor minden ikon eltűnik a home-rol azt sem tudom hol járok...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most bocs a láma kérdésért, de a Simple alkalmazással nem is tudok fizetni ha csak külföldi bankban van bankkártyám?
Vagy ebben az esetben töltögetni kell az egyenleget a simple kártyára és úgy működik az nfc-s fizetés?
Ez működik EU-ban is?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs