- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Játékszer, vagy profi konstrukció?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
Hátlapi anyaghasználat érdekes. Kár, hogy kb csak a Huawei mer új dolgokat behozni. Kellenének az eus mobilpiacra.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
szerintem inkább a vivo oppo xiaomi hármas kéne rendesen az eu-s piacra. tehát mint ahogy samu meg apple, hogy minden készülékük (samunál van pár helyi kivétel, de azok nem fontos készülékek) azonnal elérhető az eu-ban.
-
MikeWazowski
veterán
Irdatlan komolyan néz ki az RS hátlapja. Brutál jól mutat a képen is a kislány kezébe. Azért, sajnálom ahogy a huawei járt.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Graphics
Jómunkásember
A hátuljáról nekem egy STOP-tábla jut eszembe, de szakmai ártalom miatt.
Hát sajna ezek ha el is jutnak ide, az árazás értelemszerűen irreális lesz.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
addikt
Mate 70 RS.
Nem sok minden változik külsőre, és éppen ezért is ez a legszebb számomra, valami brutális a kinézete.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Aryon87
félisten
Ismét hozza a formáját a Huawei, csak kár hogy nem tudják már az EU-ba is. Simán lenne a Mate50Pro-m utódja a Pro+ változat, de a helyzetüket tekintve elengedtem a márkát s más lett az utód.
Még a Honortól várom ezt a szintet, de van egy sanda gyanúm, hogy mivel megint az amcsi bohóc nyert, a Honor is megüti majd a bokáját. Marad a Xiaomi egyelőre..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ricardo
titán
"Marad a Xiaomi egyelőre.."
Amilyen irányba haladnaka dolgok ki tudja meddig engedik őket is forgalmazni errefele.
Úgy néz ki a saját szoftver még nincs annyira kész.
"Érdekes, hogy ezek a készülékek még az AOSP kernelre épülő HarmonyOS 4.3-at kapták meg a teljesen saját fejlesztésű HarmonyOS Next helyett. "
-
Aryon87
félisten
Már nem hazailag veszem a telót, mert már nem otthon élek, így remélhetőleg itt még eltart egy jó ideig a hanyatló nyugaton
Bár az udvari bohóctól bármi kitelik januártól...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ricardo
titán
A Huawei sem csak magyarországon kapta a tiltást.
Ahogy már a tsmc sem csak a huaweinek nem adhat modern chipet, a googletiltást is csak egy tollvonás kiterjeszteni többi kínai gyértóra.
Az més kérdés, hogy azzal több hatalmas telefongyártót gyúrna egy csapatba, ami hosszabb távon lehet, hogy visszaütne.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
De azt kellene megérteni, hogy a Huawei mobilos tiltása mindössze járulékos veszteség volt, a fő indok a hálózati üzletág okán volt.
Emiatt kapták a tiltást.
A Xiaomi nem gyárt olyan jellegű hálózati eszközöket és a többi cég sem.A Huawei igen.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ricardo
titán
Ezt értem az elejétől fogva. Ezért csak a Huawei van (jelenleg) letiltva ezekről. Én viszont nem erről beszélek.
Nem véletlenül írtam, hogy amilyen irányban haladnak a dolgok.
Folyamatosan romlik kína és amerika kapcsolata. Egyre több, (nem csak telekommunikáció terén) a szankció .Jelenleg elvileg érvényben van, hogy nem adhatnak el kínai cégnek (nem, csak a Huaweinek) 7nm-nél kisebb csíkszélességű processzort, ami képes az AI-t kezelni. [link]
Ki tudja megmondani, mi lesz a következő lépés?
Most kezdenek rájönni, hogy a kínai henger tarol mindent. Meg lehet nézni mostanra hány gyártó az ami komolyan vehető a piacon,és nem kínai. Az elektromos autók terén, még az elején járnak, de a kivetett vámokkal, maximum lassítani tudják őket, de ez itt ebben a topikban nagyon off, csak rá szerettem volna világítani mire gondoltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Trollok komolyan
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Mazda topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 15 Pro 256GB
- Samsung s23 plus 512gb,fekete,fuggetlen.
- Apple iPhone 16 128GB white/fehér - 36 hónap gyári garancia + tokok + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest