- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Támogatás terén mi a helyzet? Hány évet ígér a gyártó?
-
chester99
aktív tag
Jó reggelt
Szeretnék venni egy huawei mate 70 pro vagy pro ultra készüléket, aliexpress vagy ebay-en kívül honnan tudnám megrendelni?
-
Ricardo
titán
Ezt értem az elejétől fogva. Ezért csak a Huawei van (jelenleg) letiltva ezekről. Én viszont nem erről beszélek.
Nem véletlenül írtam, hogy amilyen irányban haladnak a dolgok.
Folyamatosan romlik kína és amerika kapcsolata. Egyre több, (nem csak telekommunikáció terén) a szankció .Jelenleg elvileg érvényben van, hogy nem adhatnak el kínai cégnek (nem, csak a Huaweinek) 7nm-nél kisebb csíkszélességű processzort, ami képes az AI-t kezelni. [link]
Ki tudja megmondani, mi lesz a következő lépés?
Most kezdenek rájönni, hogy a kínai henger tarol mindent. Meg lehet nézni mostanra hány gyártó az ami komolyan vehető a piacon,és nem kínai. Az elektromos autók terén, még az elején járnak, de a kivetett vámokkal, maximum lassítani tudják őket, de ez itt ebben a topikban nagyon off, csak rá szerettem volna világítani mire gondoltam. -
-
Ricardo
titán
A Huawei sem csak magyarországon kapta a tiltást.
Ahogy már a tsmc sem csak a huaweinek nem adhat modern chipet, a googletiltást is csak egy tollvonás kiterjeszteni többi kínai gyértóra.
Az més kérdés, hogy azzal több hatalmas telefongyártót gyúrna egy csapatba, ami hosszabb távon lehet, hogy visszaütne. -
-
Ricardo
titán
"Marad a Xiaomi egyelőre.."
Amilyen irányba haladnaka dolgok ki tudja meddig engedik őket is forgalmazni errefele.
Úgy néz ki a saját szoftver még nincs annyira kész.
"Érdekes, hogy ezek a készülékek még az AOSP kernelre épülő HarmonyOS 4.3-at kapták meg a teljesen saját fejlesztésű HarmonyOS Next helyett. "
-
Aryon87
félisten
Ismét hozza a formáját a Huawei, csak kár hogy nem tudják már az EU-ba is. Simán lenne a Mate50Pro-m utódja a Pro+ változat, de a helyzetüket tekintve elengedtem a márkát s más lett az utód.
Még a Honortól várom ezt a szintet, de van egy sanda gyanúm, hogy mivel megint az amcsi bohóc nyert, a Honor is megüti majd a bokáját. Marad a Xiaomi egyelőre.. -
Elit3Zotya
addikt
Mate 70 RS.
Nem sok minden változik külsőre, és éppen ezért is ez a legszebb számomra, valami brutális a kinézete. -
A hátuljáról nekem egy STOP-tábla jut eszembe, de szakmai ártalom miatt.
Hát sajna ezek ha el is jutnak ide, az árazás értelemszerűen irreális lesz.
-
MikeWazowski
veterán
Irdatlan komolyan néz ki az RS hátlapja. Brutál jól mutat a képen is a kislány kezébe. Azért, sajnálom ahogy a huawei járt.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
szerintem inkább a vivo oppo xiaomi hármas kéne rendesen az eu-s piacra. tehát mint ahogy samu meg apple, hogy minden készülékük (samunál van pár helyi kivétel, de azok nem fontos készülékek) azonnal elérhető az eu-ban.
-
LosBlancosRM
őstag
Hátlapi anyaghasználat érdekes. Kár, hogy kb csak a Huawei mer új dolgokat behozni. Kellenének az eus mobilpiacra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest