- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Karavik #14433 üzenetére
Hm, én még nem néztem utána ennek, de jól hangzik.
Ha jól értem, akkor ezek ingyenes hívások lesznek. Bár már elég sok csomag van korlátlan beszélgetéssel, de ettől még igen csábító.
És ez csak akkor fog működni, ha repülőbe teszi az ember, vagy mi alapján dönti el a készülék, hogy normál GSM vagy vowifi?havri
-
Peter.70
addikt
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Ujrahúztam tiszta telepítéssel a legujabb eu devet.
Pár napig hibátlan volt. Most újra elkezdte ezt a Bluetoothos hülyeséget. Nem kapcsol be csak újra indítás után. Este pedig folyamatosan ébren tartja a telefont.
Van már erre valamilyen megoldás? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Láttam az összefoglalóban, hogy ez a PhoneNatic üvegfólia ajánlott, de rákeresve nem hozott egy találatot sem. Hányan használtátok már a topikból? Illetve fontos kérdés, hogy hajlított a széle, ezáltal nem lesz fél nap-1 nap után levegős a széle az üvegnek?
Sok üveget kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi eddig sajnos. Azt a trutyit meg nem akartam az üveg meg a telefon közé nyomni, lehet én hibázok...[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
-
Karavik
veterán
válasz hdtomi #14464 üzenetére
Nem, ezt mindenki félreérti. Először amikor beütöd a kódot, nem azt írja, hogy disabled, hanem azt, hogy "VoLTE carrier check was disabled" azaz VoLTE szolgáltatás ellenőrzése le lett tiltva a kód beírásával. Ez annyi tesz, hogy most már VoLTE-t manuálisan (force-olva) be tudod kapcsolni a készüléken.
Továbbá VoLTE kapcsolót ne a mobile networks alatt alatt keresd, hanem SIM card settings-ben.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
HUTCHDB
nagyúr
EU 10-es android romot használóktól kérdezném, hogy nálatok milyen az üzemidő.
Nálam gyalázatos...és az okosóra sem működik hibátlanul, sajnos pontosan az általam legtöbbet használt viber üzeneteket nem továbbítja a telefon az órára, minden más meg megjön.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Nálam a SOT kb 2,5 őra...
Próbáltam visszatenni a 9-es EU romot, de nem megy.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
havri1
félisten
válasz HUTCHDB #14469 üzenetére
Én sot-ot sosem mérek, mert egyrészt rengetegszer nem működő kijelző mellett használom a telefont, másrészt ez irreleváns. Fényerő, meg mit nézel, nagyon befolyásolja.
Én az AccuBattery-t használom erre, az kiír minden statisztikát, azzal hasonlítom össze.
Egyből látom, ha gebasz van.
Éjjel nem tartja ébren valami a készüléket? Eleinte volt ezzel baj. Gyári statisztika megmutatja.havri
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz havri1 #14473 üzenetére
Azért az mutat valamit...ráadásul ezt a SOT-ot dél körülre produkálta, de ekkor már kérte a töltőt.
Éjjel 2 óra körül vettem le a törltőről, reggel 6 körül már 87 % volt..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #14476 üzenetére
Visszament a 10.24-es EU romot és most jön a Viber az órára.
Gondolkodtam mi lehetett, ami ezt eloidezte es szerintem a wipe dalvik és cache segíthetett!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
őstag
Hát srácok eljött az elköszönés ideje. Ma megérkezett az új készülék ami váltja a mi8-at.
Köszönöm szépen a hosszú együtt töltött időt. Nagyon jó volt itt, de miui nélkül próbálom a jövőt. Hogy miként és hogyan fog ez működni, majd meglátjuk. Köszönöm a segítséget, és további miuiban gazdag jövőt mindenkinek!Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
8nemesis8
veterán
Köszi.
Általában ha nem érzésből vásárolok és nem szokásom, akkor előre rendelek pár tokot üveget az új telóhoz.
Elővettem a mindenes dobozt és lám mit találtam.Visszanéztem és pont ettől az eladótól vettem még jó régen
Szóval egyenlőre gond megoldva. Szerinted a jövőben lesz még itt kapható ez az üveg vagy lassan már kivezetik? -
őstag
válasz 8nemesis8 #14482 üzenetére
Már egy ideje formálódott bennem, hogy olyan telefont szeretnék ami
- jó kamerát,
- kijelző alá integrált ujjlenyomat szenzort,
- notch nélküli 90Hz vagy a feletti kijelzőt,
- 4000 vagy a feletti aksit,
- semmi előlapi kamera.. stb.
Így bár nagyon szeretem a miuit és a xiaomit de most egy Oneplus 7t pro lett a befutó.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
-
-
pulcsi
tag
Na gyerek Redmi 7ese megkapta a 11et, de a Mi8 amit használok arra még nem jött meg
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
8nemesis8
veterán
Használ valaki "Baseus Upgrade USB Type C Cable 5A Quick Charge" kábelt?
Azt írja a leírás, hogy direkt 5A-es töltés megfelelő fejjel a Huawei P20-hoz kifejezetten. Mi 8hoz jó lehet vagy válasszam a sima 3A-es kábelét a Baseus-nak? -
HUTCHDB
nagyúr
Sms hangot hol lehet átállítani?
(Ne az legyen, mint az értesítések hangja)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
havri1
félisten
válasz 8nemesis8 #14485 üzenetére
Én sokáig ezt az üveget használtam. Az első majdnem fél évig tökéletes volt. Csak elrepedt egy esetnél. Tettem rá az újat, az meg a szélein gyakorlatilag azonnal levegős lett. Pár hét után újra repedt (pedig tényleg vigyázok rá, apró koccanaskor reped a széle). Harmadikat fel, az is levegős lett. Egy idő után a fekete széle körül levegős. Passz.
Azóta, itteni ajánlásra mofi-t használok, ez popec!havri
-
.OM.
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani megbízható autós tartót, ami fektetve és pivot is jó? Tartsa legalább 3 ponton és szélvédőre tapadjon, mert ilyen kerek szellőző van az autóban.
Köszi,
.om.ex .Oldman.
-
Karavik
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest