- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
A naptár widgetet múltkor nézegettem a fekete miatt (a g naptárból kikerült ugyebár a fekete widget), kb minden odalapozásnál újratöltötte és villogott, ha valamire rákattintottam január 1-el indul el a naptár, borzalmas volt. Részben szerintem örömteli, ha egy ilyen dolog eltűnik
.
-
laci laci
addikt
válasz Karavik #13803 üzenetére
Hátha segít. Igaz mi9t, de szinte egy kutya. Szerintem a partíció kiosztás lesz a hibás.. Tegnap felraktam én is mi11-et, miuict-ről jöttem, annak pedig xiaomi ez 9.8.15 based az alapja.. Itt csináltam egy format data-t és vendort is.. Innen telepítettem újra..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Istuu15
senior tag
Az új miui 11 es ikonokat nem lehet valahogy hsználni a miui 10 el? Én ma raktam újra a 9.9.3 at remélve, hogy megoldódik a probléma de sajnos nem Így a miui11 el nem akarok kísérletezni mert holnap kell a telefon munkába. A classic témának az új ikonjai nagyon tetszenek a négyzet aalkó ikonok.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Griff55
senior tag
Na ilyenek miatt nem váltok dev-re meg beta-ra... Inkább türelemmel kivárom hogy rendesen működjön
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
xedos
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
Érdemes lenne az itteni fotós topikot nezegetned.
Ne itelj meg 1-1 kép alapján egy mobilt.
Javaslom, hogy az ismerősöd mi 9-evel és a te mi8-addal is pár azonos időben, azonos szituációban készült képet készítsetrk, és azt egy harmadik megjelenítő (mondjuk egy jobb monitoron) megnézni.A kamera szerintem nem jobb a mi9-ben, mint a mi 8-ban.
Az éjszakai képek meg határozottan rosszabbak az OIS hiánya miatt.Videóban láttam jobbnak a mi9-et az EIS miatt, sokkal simább, jobb csillapításu volt a végeredmény, mint mi 8-nal.
A mechanikai face id meg meghibasodasi lehetőség, engem az visszatartani.
Ezzel kapcsolatban a mi 9 is gyengébb a mi8-nal, mivel nincs infra arc azonosítás a 9-ben, így sotetetestol kezdve nem működik, vagyis az istennek nem akarja az embert felismerni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem jobb, mint az ujjenyomat olvasoval való feloldás.
Ránézek, és már old is.
Egyes esetekben az uzeneteket is így olvasom el, mert a zarkepernyon láthatóvá teszi, ha megtörtént az azonosítás.
Igazság szerint én xs max-on szoktam hozzá, és azóta is szeretem ezt a megoldást." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Pár órája vásároltam egy Mi8 ast és azt szeretném elérni hogy teljesen gyári zárt bootloaderrel működjon. Feltűnt, hogy nyitva van a bootloader. és Twrp-recovery van fent a készüléken.
Mi lenne a menete a bootloader zárásának?
Megéri-e?
Mivel régen volt már Xiaomim ezért nem tudom, hogy fog-e frissülni majd a későbbiekben stb..!Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha normális eu béta (dev) kijön, azzal olyan nagy baj nem lesz.
A lényeg, hogy néhány hét múlva 10-es rendszerrel fogjuk használni a mi 8-at." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Stonerice
őstag
válasz Stonerice #13824 üzenetére
Találtam időközben egy leírást!
ezen a linken: Link
Azt írja ha véletlen global verziós mobilra China romot rakok fel vagy Chine eszközre Global romot akkor téglásítom a telefont.
Hogy lehet megnézni nekem melyik verziójú készülékem van? Modell szám csak 1 szerepel a GSMarena oldalán is. Telefon neve pedig sima Mi8 a miui szerint.Na mind 1 azthiszem meg lett .. Hátha hasznát veszi még valaki.
Angol nyelvű dobozban kapod vagy a telefon hátlapján CE jel virít.
Forrrás:
Ah right, that's easy. First of all IMEI is always there as an option but a more noticeable difference is the back of the phone. The Chinese phones have Chinese text and markings on the back, saying that it's a TD-LTE phone. Global versions have the CE marking on the back as well as the text "Xiaomi Communications Co., Ltd.".[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
Nekiláttam volna épp a fastboot rom felflashelésének , erre a Miflash "refresh" gombra nyomva megjelenik egy apróbetűs szöveg a kijelző felső sarkában hogy nyomjam meg valamelyik gombot a kikapcsoláshoz.
Aztán betölt a rendszer..Vagyis nem ismeri fel a Miflash a telefont. Fastboot adb parancs látja de ott is ugyanezt produkálja fastboot oem device-info parancs után.
Érdekes most hogy előlapi usb 3-ba dugtam usb 2.0 hubbal így működik.Ezt miért csinálja?
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Steve1207
veterán
válasz Stonerice #13829 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az alaplapi chipset miatt van. Nekem anno pont volt egy másik gépezet itthon, így meg tudtam csinálni egy másik telónál, de az új intellel se usb 2, se usb 3-on nem ment. Mi 8-cal már nem is próbálkoztam emiatt. Nem tudom azóta változott-e a helyzet driverek terén, de kétlem.
.
-
Karavik
veterán
Infó MIUI11 9.9.26 rebuilt: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Úgy néz ki hogy holnap csatlakozom a táborhoz egy 6/128-as fekete modellel :)
Röviden, tömören, mi a jelenlegi helyzet e modellel? Hibák, bugok stb?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Steelers
senior tag
válasz Aryon87 #13833 üzenetére
Sötétben túl alacsonyra veszi a fényerőt az automata és esetleg előjöhet még egy GPS bug (nem talál jelet navi közben), de például nálam ez nem jelentkezett. Ezeken kívül nincs semmi gond, legalábbis nálam! Üdv a klubban!
Karavik: Ez jó hír! Bár nálam ma nem fagyott meg egyszer sem és jóval kevesebbet laggolt..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ShadowLac #13839 üzenetére
:C
Mintha a P30Pro nem lenne kiválóMediamarktban kifogtam egy utolsó beragadt darabot és kihagyhatatlan lehetőség az árát nézve (60k), pláne hogy bontatlan is.
HJoci: köszi az infót, akkor ezek lenyegeben semmisegek. P30Pro is néha túlságosan leveszi a fenyerot automatán. Sztem ez az új droid miatt van
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Steve1207
veterán
válasz Aryon87 #13833 üzenetére
HTC után szabadon?
Amúgy ahogy írták a két jelentősebb hibát (fényerő, talán gps), max most stabilon a zárkép hátterét visszaállítja. Reméljük utóbbi javul hamar, előbbiek olyanok régóta xiaomihoz híven amilyenek. A 10.3.3 és 10.3.4 rendszer javarészt tökéletes volt egyébként.
.
-
Aryon87
félisten
válasz Steve1207 #13841 üzenetére
HTC régen volt már, azóta már volt Mate10Pro, S9+, Pocophone, most P30Pro és mellé jön a Mi8 amire regen ahitoztam (csak a Poco lett helyette akkoriban)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Steve1207
veterán
válasz Aryon87 #13842 üzenetére
Én a Redmi Note vonalat jártam, de M7 óta ezzel vagyok megelégedve a legjobban a nyűgjei ellenére is, ha a Poco-t szereted ez egy kicsit jobb szint a kamera miatt, max az üzemidő lesz ugye kevesebb. Kb csak egy GoogleCamera kell éjszakai képekhez, többire teljesen jó a gyári, mást nem érdemes annyira vele szöszölni, mókolni.
.
-
Aryon87
félisten
válasz Steve1207 #13843 üzenetére
Igen, a Gcam miatt csapok le erre (meg amolyan szoktatas, ha a Huawei végleg nem lesz kapható nálunk, és nem lesz a mostaninál utódja 1.5 év múlva), ugye a Huawei nem tamogatja sajnos az alkalmazást (nem mintha gyárilag borzalmas képeket csinálna ugyebár), hiába próbálkoztak meg a portolassal.
Poco durva teló volt, IPS kijelzője lévén alázta az előtte volt M10Pro-t uzemidoben. Majdnem dupla annyit kihuzott[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Steelers #13849 üzenetére
Azt hittem van, mert visszajelzések alapján Magisk-t használók egyike sem tapasztalt semmilyen lagot, csak azok, akiknél nincs Magisk telepítve + gesztusvezérlést használnak.
Mindenesetre a rebuilt 9.9.26 teljesen lagmentes minden körülmények közt...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Notebook hibák
- Total Commander
- Napelem
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs