- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Jut eszembe, kocsiba telefont rákötöm AUX-ra ugye a gyári Type C - jack átalakítóval és hát használhatatlanul halk. Korábban nem volt gondom ilyen módon a zenehallgatással, iphone korábbi xiaomi mi A1 tökéletes ment, igaz ott natív jack volt. Ez beállítási, szoftveres gond vagy maga a gyári adapter kuka?
-
g_g_g
Topikgazda
Én ezt vettem néhány hete, jó minőségű, stabil.
Ugyan nekem a műszerfalon van, de szélvédőre is rakható.
Baseus autós tartó
-
w333
félisten
Nekem ilyen van ... ez jött be a legjobban
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz 8nemesis8 #14502 üzenetére
No kipróbáltam, nálam nem halk a gyári atalakitoval aux-on.
Viszont megkérdezem, hogy véletlenül nem maradt el a zene felhangositása a telefonon?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
havri1
félisten
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy adott alkalmazás ne forduljon el?
Viber pl. Régen valahogy ezt beállítottam, de a tiszta óra nem tudom.Köszi
havri
-
Zsoleszhun
addikt
kijött az új eu dev xiaomi.eu_multi_MI8_9.10.31_v11-10.zip
¯\_(ツ)_/¯
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #14520 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zsoleszhun
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #14524 üzenetére
Nagyon lassan jön lefele....
Bluetooth javítás?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Csinálok egy nandroid mentést twrp-ben.
Korábban volt gondom azzal, hogy hiába ment vissza a backup, nem tudtam feloldani a készüléket a zár (kód) hibát jelzett, hiába a helyes jelszót adtam meg.
Most kivettem minden zárolást.
Van valakinek tapasztalata e téren, hogy így visszatétel esetén nem lesz gond?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUNited
őstag
Vettem egy kerékpáros táskát, amibe be tudim tenni a telót és használhatom navira meg ilyesmi. De ez a végbéksár folyamat rinyál hogy a mikrofon le van takarva, és nem lehet feloldani a képernyőt. Ki lehet ezt kapcsolni valahol fixen? (Esetileg elvileg kikapcsol a hangerő fellel, de ha a tokban van, ahhoz nem férek hozzá... Ráadásul az egész funkció egy baromság, akkor takarom le a mikrofont, amikor akarom)
-
Karavik
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Karavik #14533 üzenetére
Ok.
Az "arra is van más megoldás" mit jelentene?
A backup-ban lévő egyes fájlokat bemasolod egy olyan mentésbe, ahol nincs védelem?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az új EU romban már színesek az AOD ikonok!!!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Minden megjelenik, és miui-hoz híven szép, esztétikus!
Az akkut biztos "eszi", de több szituációban szükségem van rá, és mint írtam, tetszik is!
[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Valakinek már megérkezett stabilra a 11?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
randras_83
addikt
mi8 prohoz ugyanaz a twrp kell?
https://www.flickr.com/randras83/
-
Zsoleszhun
addikt
válasz randras_83 #14541 üzenetére
Nem.
A mi8 pro equuleus kódnéven fut, ez egy régebbi TWRP_equuleus.zip ez talán egy újabb twrp_equuleus.img[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
randras_83
addikt
válasz Zsoleszhun #14542 üzenetére
közben megvan csak az a nyűgöm, hogy nem tölt be a twrp, csak a kezdőképernyője indul el, de ott megállunk.
azt hiszem kelleni fog egy fastboot rom
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Karavik
veterán
Fyi:
MIX2S, MI8, MIX3 Mi Pilots global stable tagoknak most küldték ki OTA a MIUI11 frissítést, de ez még csak Android 9 alapú, ahogy az várható volt:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.PEAMIXM/miui_MI8Global_V11.0.6.0.PEAMIXM_45261e66d2_9.0.zip
https://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PECMIXM/miui_MI8UDGlobal_V11.0.5.0.PECMIXM_390eb435f5_9.0.zip
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
randras_83
addikt
-
pulcsi
tag
Na végre megjött a 11.
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs