- Samsung SmartTag2 teszt
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megmutatta a OnePlus a Nord 3 5G-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
albundy87
csendes tag
szia, nekem betört kijelzővel is megy csak forgatni kell a telefont amolyan tartalék telefonnak bőven megfelel . samsung a40 lett az utódja . szerintem bőven megfelel egy átlag felhasználónak. gps megy rendesen sygic et használva, kamerája is vállalható képet készít , van nfc és nem egy féltégla!!
[ Szerkesztve ]
-
l.kiss
tag
Szia,
Kb 10 napja cseréltem le a kiváló Mi4C-t (2/16) egy LG Velvet-re. Mivel a párom egy ideje ez utóbbi típust használja, ezért nem ért váratlanul a készülék méretének növekedése.A csere okai:
- az akkut egyszer már cseréltem és ismét kezd kimúlni
- navigációra korlátozottan alkalmas az Mi4C
- software biztonság
(itt arra gondolok, hogy az általam használt Pixel Experience custom rom biztonsági frissítése nem megoldott)
- egyre paranoiásabb vagyok az adataim használatával kapcsolatban, a modernebb rendszer talán védettebb
- és jó akcióban jutottam az újhoz...A fényképező az Mi4C-ben is megfelelt számomra, a tárhelyet pedig egy MEGA account-tal bővítettem.
És azzal is tisztában vagyok hogy az Mi4c-vel búcsúzom a "szabad" rom használat világától is.Sok sikert az utód kiválasztásához!
"... és a jó győzött, mint mindig."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest