- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
A TWRP jó.
De én a következő sorrendben tenném.Minden fontos mentése PC-re a belső tárhelyről
(pl TWRP teljes mappája benne mentéssel, mentésekkel)
TWRP-be indítás
Wipe menü
Format data (yes beírása - csúszka elhúzása)
Reboot menü - Reboot recovery
Az újraindult TWRP-ben Wipe menü
Advanced Wipe menü
Ott dalvik, system, data, cache és internal storage bejelöl
Törlés
Reboot menü - Reboot recovery
Az újraindult recoveryben
Mount menu, Mount data és MTP engedélyezése
A ROM átmásolás PC-ről a telefon gyökerébe
Csak a ROM telepítése (nem minden ROM szereti ha GAPPS és Magisk együtt települ vele)
Reboot menu - Reboot system
...és ha mindez sikerrel megvolt, rendszer belakása, s ha kell TWRP-be vissza és GAPPS és vagy Magisk telepítés -
Milestone2
nagyúr
Tudod, a SOT egy szubjektív érték....
De félre ne érts, sem lebeszélni nem akarlak semmiről...
...sem rábeszélni semmire.
Mindenki használjon olyat, amilyet akar és amilyet anyagilag megengedhet magának...Életem párja is Huawei fanatik...nincs azzal semmi baj. Csak rngem taszít a zártsága. (Legyen már snnyi jogom, hogy a gyártól
vagy a forgalmazó általl telerakott szemetet levegyem róla...de nincs) -
Milestone2
nagyúr
"...Google appok: play áruház, chrome, térkép, gmail..."
....ezek mind nagy zabálók.
...de akinek telik Mate 20-ra ott nincs gond...
borzadály, mennyire elszálltak annak is az árai....és a hivatalos BL zárás óta érdektelenné is vált számomra.
....akkor már várd meg a Mi Max 4-et...jó nagy lesz, de nem lesz ilyen drága.
Én ha "hüweit" vennék lehet megnézném a Honor 8x Max-ot.
-
mizoli
addikt
A Play áruház bőven elég, de akár nélkülözhető is (apk mirror nem rossz oldal). Nekem csak azért van fenn a Play áruház, mert minden alkalmazást megvettem, amit használok, sőt van olyan is, amit csak kipróbáltam.
Asszony pajtásnak P20 van, de nem cserélnék vele.
Magisk akkor kell, ha szeretnél root hozzáférést. Nekem a root alapértelmezett, anélkül nem használok telefont. -
mizoli
addikt
Jelentősen fel lehet még gyorsítani kis finomhangolással.
Pl.: kevesebb Google app, gyorsabb rendszer. Google Play Services altatás is igen hasznos. Animáció idők csökkentése vagy kikapcsolása instant gyorsulás. Nova Launcher használata szintúgy (az egyéb előnyökön kívül).
Bőven használható elsődleges telefonnak is, ha nem akarsz játszani.
Magisk-et telepítettél? -
mizoli
addikt
Akkor nem sikerült a link mobilról.
Nincs OTA. Van benne egy rendszerfrissítés, de a teljes romot tudod leszedni.
Amúgy ne számíts rendszeres frissítésre, de nincs is tele hibávalIdőnként android biztonsági javítás jön, most az utolsóban meg másik kernel is.
Jó ismerkedést a jelenlegi legjobb custom rommal
-
Milestone2
nagyúr
észre fogod venni, ha beindult és kéri a google adatokat, akkor be van építve...
ha nem kéri és nem is találsz google playt az alkalmazások között, akkor kimész újra TWRP-be és telepíted a GAPPS csomagot (amit előtte letöltöttél az www.opengapps.org oldalról arm /andtoid9/micro) -
mizoli
addikt
Ha nincs a számítógépen ADB driver, innen tudsz letölteni. Én ezt használom Win7 alatt.
Másold fel a telefonra a kivánt ROM-ot. AEX itt van.
Töltsd le a 3.2.1-0 TWRP-t innen.
A Windows asztalon csinálj egy könyvtárat TWRP (vagy akármi néven), ebbe tedd bele a letöltött TWRP-t, és nevezd át mondjuk twrp.img névre. Másold be ugyanebbe a könyvtárba a cmd.exe fájlt. Ezt kereséssel megtalálod (nem muszáj így, de rendezett, és egyszerű).
Kapcsold ki a telefont, és indítsd el fastboot módban (bekapcs.gomb+hangerő le)
Dugd fel a számítógépre, és a twpr könyvtárban lévő cmd.exe fájlt indítsd el rendszergazda módban (jobb klikk a fájl nevére, és futtatás rendszergazdaként).
A parancsablakba írd be: fastboot devices Erre egy számok, betűk sort kell kapnod, ha telepítve van az adb driver.
Írd be: fastboot flash recovery twrp.img (vagy ami a neve)
Ez a parancs felteszi a TWRP-t a telefonra.
Írd be: fastboot boot twrp.img
Ez a parancs elindítja a twrp recoveryt. A használata egyszerű, de nemrég elég sok szó volt róla, légyszíves nézd vissza. Ezzel fel tudod tenni a telefonra (vagy akár pendrive-ra) másolt akármilyen ROMokat.A miuihu weboldalon találhatsz egy eszközt a fentiekre, ha az egyszerübb, használhatod azt is, de nem ismerem. Mindjárt megkeresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest