- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blod001
tag
válasz
laci laci #19216 üzenetére
És mi volt vele a baj? Nálam az szokott előfordulni, hogy értesítést kapok, de nem működik se az értesítési led, sem az ambient display. De van hogy működik, van hogy nem, szóval nem tudom mi lehet a baja, de elég zavaró. Akinek fent van az új build az tudna nyilatkozni arról, hogy kijavították-e már a rezgés erősségét vagy még mindig úgy rezeg a telefon notification-nél, mint ha szétakarna esni?
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #19088 üzenetére
Ha twrp van fenn, akkor nem látod a sys2-őt.
Azzal csak a sys1-re tudsz telepíteni, de mivel a sys2 az aktív partició, arról bootol, tehát nem látsz változást.
Én a helyedben felflashelném a cwm recoveryt, átállítanám az aktív particiót a sys1-re, vissza flash a twrp-t, és telepíted amit akarsz.
Vagy OTA frissíted a miui-t, és mivel az keresztbe frissít, átállítja az aktív particiódat a sys1-re. De szerintem egyszerűbb a twrp-cwm-twrp csere. -
mizoli
addikt
válasz
laci laci #19083 üzenetére
Legegyszerűbben?
DualBootSwitchNe tévesszen meg a neve, nem kell dual boot, viszont mutatja melyik systemen vagy.
De a CWM recovery-ben is látod. -
Mr.C
őstag
válasz
laci laci #18912 üzenetére
Nyugi, él a kicsike....
Mit csinálj:
1. Dugd rá PC-re úgy, a Hangerő- és bekapcs gombot tartsd nyomva -> fastboot módnak meg kell jelennie
2. Hangerő+ és Power gombot tartsd nyomva, így tudsz belépni a recoverybe
3. Wipe dalvik, cache, system
4. Rom telepítésePersze ehhez az kell, hogy legyen recovery-d és egy rom az SD-n
-
Tomi_Ohl
veterán
-
mizoli
addikt
-
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #18751 üzenetére
Akkor előtted a lehetőség
Útközben vagyok, ha hazaérek, jobban tudok segíteni, ha gond lenne.
Először csinálj mentést a jelenlegi rendszeredről, de nyilván tudod, csak azért írom, nehogy elfelejtsdA romot és a gapps-t másold fel. Jó ha van egy cwm is az SD-n, én az r10-et használom. (Volt olyanom, hogy flasheltem twrp-vel egy romot, de cwm-mel a sys2-őn maradtam, és néztem, hogy mi a gond
ilyenkor jól jön, ha fent van az sd-n a cwm is, és a twrp.zip is).
Aztán vigyázz, hogy az SD-t ne töröldGondolom a TWRP-t használtad már.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #18743 üzenetére
Látom közben TDB-ről is szó volt. Felejtsd el, nem jó, pár váltás után mindkét rendszer kuka lesz. Tudom, sokat próbáltam.
RR-t fel tudod tenni CWM-mel és TWRP-vel is, de a TWRP-t ajánlom, mert ha csinálsz a kész rendszeredről egy mentést, a cwm nem tökéletesen állítja vissza. TWRP felrakása egyszerű, Tomi már leírta a blogjában. Nem tudom jelenleg milyen recovery van nálad fent.
Ha az eredeti két system particiód van, akkor a sys1-re kell tenni az RR-t. TK pico gapps jó hozzá.
Nem sok hely marad a systemen, de ha valamiért kell, pár rendszerprogramot törölsz, ami helyett tudsz jobbat használni. Pl. Galéria simán kukaAmiket telepítesz, általában nem oda fog kerülni, azzal nem lesz hely probléma.
-
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #18727 üzenetére
Itt több lehetőséged van. Nemcsak a TWRP létezik, mint tudod, használhatod a CWM recoveryt is. Mindkettőt használom, attól függ, mit csinálok. (A PhilZ Touch-t, ami tulajdonképpen egy konfigolható CWM GUI, nem használtam).
A Mirecoveryről nem tudok semmit, számomra érdektelen.
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #18718 üzenetére
Mit nevezel jónak? 4 óra körüli SOT szokott lenni, de 5 is elég sokszor megvolt.
Napi kb. 10 perc telefonálás, folyamatos wifi, napi kb. 1 óra GPS használat, napi 3-4 óra FM rádió, + csak úgy kütyüzés változó időtartamban, mellett általában 2 naponta töltöttem.Most, RR alatt valamivel kevesebb ideig bírja, de ez nem tuti, mert sokkal többet kütyüzök, újraindítok.
Jelenleg max. 5 óra körüli SOT van, naponta töltöm, de visszafogottabb használattal (kevesebb kütyüzés) itt is simán el lehet érni a 2 napos töltési ciklust.gyurex17
Szerintem nem nyelvjárás, nagyon sokan így használják. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
laci laci #18639 üzenetére
gyurex17 +1
paolinho akár a MOAB-ot, akár az én zipemet teszed fel, az már elvégzi az AdAway app munkáját. Szóval bármelyiket is telepíted, AdAway már nem fog kelleni. Ahogy s4tch is mondja, semmit nem fogsz látni belőlük, csak annyit, hogy nem jelennek meg a hirdetések.
s4tch azt az újraparticionálást ha nem muszáj nem sürgetném annyira, a MIUI keresztbe frissítése miatt.
-
-
mizoli
addikt
válasz
laci laci #10877 üzenetére
Nincs mit
Sikerült feltenni az új rendszert?
Ha van cserélhető SD-d, beteszed egy kártyaolvasóba, rámásolod a rom-ot, és recoveryből felteszed.
Vagy összedugod a számítógéppel a telefont, aztán a lehetőségek szerint telepítesz. Nem ismerem a készülékedet.
Ezután meg úgyis fogsz tartani az SD-n egy flashelhető rom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged