- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
válasz
Fejvadi #12375 üzenetére
Hely van rá bőven, a gépben izom is...
Van még kérdsem egyébként: a xiaomiforsalepontcom oldal megbízhatónak számít? Olcsó az európai árakhoz képest...
-
petrson
senior tag
válasz
Fejvadi #12298 üzenetére
Erről az oldalról elméletileg eredeti cuccok jönnek. Valamiben különbözik a Youth edition, de eddig csak arra jöttem rá, hogy a normál verzió 14g, a Youth 15g.
Ezt a leírást találtam róla olaszul. A huzal bevonata kevlár, hogy ellenállóbb legyen, ezért az 1g plusz a Youth javára. Vagy tévedek? -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #12084 üzenetére
Szóval az égiek a beosztottjaid. Ez nem semmi
boken
Szerkesztettem a hozzászólásomat, de fölötted van, szóval:
Én valami V6 MIUI S-ben találtam egyszer rég, kicserélte a fent lévő r10 cwm-et r8-ra.
(De elég nagy hibát is okozott ez a ROM).Ez most hogyan? A recoveryket próbálod telepíteni?
Mondom, egy olyan rom, amiben van cwm, talán megoldja.
De mennie kellene az ADB sideload-nak. Próbálkozz tovább, indítsd újra a gépet. -
llaszlo
veterán
válasz
Fejvadi #11863 üzenetére
Korábbi verzióban biztos, hogy volt ilyen én is nézegettem. Bár lehet, hogy csak SMS és adatszámláló volt benne. Már rég volt. Az újból vagy kivették vagy nem is volt. SMS számláló az tuti, hogy nincs. Emlékszem, hogy külön kellett telepíteni egy ilyen appot. Ezt [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11807 üzenetére
Nekem is csak egyszer esett ki telefon a kezemből, be is pókhálósodott.
De az azért volt, mert nagyon szűk zseb volt a nadrágomon, és egyszerűen mellécsúsztattam.
Szóval akkor egyetértünk, hogy lehet műanyag is, nem kell mindenféle "prémium" anyag.Amúgy Mi Note Pro május 6.-ától lesz elérhető.
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #11800 üzenetére
Nem mindegy a műanyag típusa sem. A fényes hátlap nálam egyértelműen kizáró ok. Van egy régi ZTE Libra telefonom, annak a műanyag burkolata sztem közelíti a tökéletest, olyan gumiszerű tapintása van, ujjlenyomat, ilyesmi abszolút nem látszik, nem csúszik, hanem inkább tapad. Jelenleg is úgy néz ki, mintha most gyártották volna.
-
morfondőr
addikt
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11700 üzenetére
Nem tűnik előrelépésnek a Mi3-hoz képest.
boken felmenni felmegy TWRP-ből, de a particionáló ziphez CWM kell.
Alapból két 660MB-s system van, ez a gyári felosztás. A zip csinál egy 1.2GB-osat. Azért kell mindenképp CWM-ből feltenni, mert a TWRP csak egy rendszert ismer. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11643 üzenetére
Ennyi.
(#11644) bozarjoska láttam egy kínai changelogot, abban volt valami ilyen is, akkor mégis igaz. Végre.
niki1209 na látod.
A hiba megoldására először egy újraindítást javasolnék, ha nem segít, akkor kamera adatok törlése, ha az se segít wipe cache.(#11660) Fejvadi azért van egy-két hasonlóság, de mégis más az összkép.
Ezért van nekem problémám, ha avatart cserél valaki. Ugyanaz az ember, de mégis máshogy néz ki, ha ránézek.8nemesis8 a viszontlátásra. És mire váltottál?
charg na ez aztán a hibamegoldás.
Gyanítom szervizben egy-kettő meg tudnák tartósan is csinálni.
lacora5, Fejvadi lehet, hogy csak véletlenül el lett távolítva az is MIUIHU-ból, jövő héten szerintem megint benne lesz.
zolikaDB wakelock?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11583 üzenetére
Fordítva volt, hamarabb jött meg az étvágyam, minthogy ő idejött volna. Véleményem szerint csak a főzés miatt jött föl,
remélem majd meglep minket egy kis kakaspörkölttel.anderledani 2011-eseknél zárt BL esetén JB sem volt megoldva, mert teljes RAMdisket kellett volna átírni, de akkor úgy látom SP-n szerencsésebb a helyzet. Néhány fejlesztő már-már csodákat művel, külön öröm, ha honfitárs.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11565 üzenetére
Az a baj, hogy a Mi3-at csak átmeneti telefonnak terveztem a Z4-ig (azért is akartam lehető legkevesebbet költeni rá), de közben úgy alakultak a dolgok, hogy a Z4 is késik (és nem is ígérkezik biztatónak), a Mi3-at meg megszerettem. Nyugi, nem hagylak itt, csak a kakas 🐓 akart elküldeni.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Fejvadi #11527 üzenetére
Hát érdekes kérdés,
- egyfelől a felhő config közrejátszik
- másrészt a html video és flash támogatás
- harmadrészt erőforrás igény méreteA firefox ezekben elég rosszul teljesít, más böngésző meg gyakorlatilag nincs desktopra. Innentől meg van aki szereti összekötni a droidját a desktopjával.
Ugyanakkor tény, hogy a Chrome is invenciózusan dagad az erőforrások kárára, ráadásul az sql-lite használat miatti állandó profil elhagyás nagyon idegesítő tud lenni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #11172 üzenetére
Átnevezés nélkül nem fog menni MiRecoveryben. Egyik sem megy? (lehet, hogy CWM vagy TWRP engedné, de az se biztos).
Akkor marad a sima MIUIHU, TB-vel lefagyasztod a nem kellő dolgokat és elvileg olyan lesz, mint a lite, csak fiókkal. Így is 100MB-tal kevesebb, mint a multi.vfeco köszi az írást és a linkeket, hasznos lehet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest